Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 13
dyana spune:
Draga Mela, chiar trebuie sa iti spun ca eu am spus cu ironie ceea ce am spus, si nu la adresa lui Bibyrox?
Di
bibyrox spune:
Ca sa-i raspund si lui Sibylle.. desi nu vad ce rost are aceasta situatie imaginara.. hai sa-i gasim si un titlu: "Cat de oameni suntem?" sau "OM sau criminal?"... Normal ca salvezi viata unui om! Indiferent cine este, indiferent ca iti e dusmanul cel mai mare sau prietenul cel mai bun. L-as salva si daca ar fi vorba de Basescu! Cum as putea privi acel premiu.. ce constiinta as avea? Doamne! Nici nu-mi pot inchipui asa ceva! Nimic pe lumea asta nu se compara cu viata unui om! Cineva spunea tot aici pe forum..nu mai retin numele subiectului ca: "A salva viata este o arta!"
Intr-adevar!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by dyana
Draga Mela, chiar trebuie sa iti spun ca eu am spus cu ironie ceea ce am spus, si nu la adresa lui Bibyrox?
Di
Dyana
eu am inteles! "You only live once, but if you live right, once is enough!"

Roxxy
ana-oana spune:
Sibylle, SUPER COOOOOL.
Doamnelor cu diferite optiuni electorale,
1. respect optiunea tuturor (d'aia e democratie), (cred ca) n-am huiduit pe nimeni. citind argumentele am facut urmatoarele: m-am mirat, mi-am revenit, am scuipat in san, am scris mai departe urmatoarele:
2. nu ma intereseaza averea lui nastase/nu m-a preocupat niciodata gaina lui (cu atat mai putin oaule lui de la cornu), desi as fi vrut si io sa cumpar o groapa de gunoi in zambaccian cu 1000 de lei si acum sa valoreze 1 milion, sau sa fiu patroneasa la capsa, sau sa am companie de taxi, sau sa ma imbogatesc pt ca mi se cuvine, fara sa-mi storc creierii, fara nopti nedormite ca n-am de unde da salariile pt ca impozitele/taxele/spagile sunt prea mari.
3. muncesc constiincios si fac lucrurile foarte bine cap-coada.
4. sunt de acord sa le cumpere copiilor ce e mai bun, dar sa nu-i invete ca totul li se cuvine
5. NU sunt de acord cu protectia sociala la gramada. Prefer sa fie un mediu de afaceri corect PENTRU TOTI => locuri de munca, nu asistati social
6.ajutoare de caldura, telefon, compensari de medicamente, mariri de pensii, salarii, lapte, corn, vitamine NU le-a dat nastase din mosia lu' ma-sa, ci le-am dat tot noi, din salarii, din taxele si impozitele pe care le platim toti.
7.eu citesc si Evenimentul zilei/Cotidianul/catavencu, nu numai Dimineata/National/independent.
http://www.evz.ro/topstory/?news_id=171766&PHPSESSID=d4d263881989b59e667759ae1e5cfd20
este doar un exemplu
8. NU SUNT DE ACORD CA ILIESCU FACE CAMPANIE PSD (mi se pare ca astia ne sfideaza pe fata, au senzatia ca suntem chiar ultimii prosti), pe ca se presupune ca este si presedintele meu, cu toate ca nu l-am votat !
9. asta e PAREREA MEA, diferita de a voastra.
PS: vizavi de Ciuhandu: daca este un bun gospodar nu inseamna ca este si un bun presedinte de TARA (dupa parearea mea, Ciuhandu nu este un tip de anvergura, n-are avant, e un tip linistit, bun in zona aceea de tara, du-l la Constanta si e mancat de viu)
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Ca sa-i raspund si lui Sibylle.. desi nu vad ce rost are aceasta situatie imaginara.. hai sa-i gasim si un titlu: "Cat de oameni suntem?" sau "OM sau criminal?"... Normal ca salvezi viata unui om! Indiferent cine este, indiferent ca iti e dusmanul cel mai mare sau prietenul cel mai bun. L-as salva si daca ar fi vorba de Basescu! Cum as putea privi acel premiu.. ce constiinta as avea? Doamne! Nici nu-mi pot inchipui asa ceva! Nimic pe lumea asta nu se compara cu viata unui om! Cineva spunea tot aici pe forum..nu mai retin numele subiectului ca: "A salva viata este o arta!"
Intr-adevar!
Roxxy
Ala era un BANC, O GLUMA, o snoava, ar fi trebuit macar sa zambiti,
O.

Nicolae IORGA
bibyrox spune:
quote:
asta e PAREREA MEA, diferita de a voastra.
Iar noi ti-o respectam, fara sa fim ironice!

Era un banc?! Nici macar sec, dupa parerea mea!

Roxxy
ana-oana spune:
mi-ati facut ziua frumoasa!
Va pup,
O. 
Nicolae IORGA
cataghe spune:
quote:
In general in toate guvernele de pe planeta exista coruptie. Iar tara asta nu este asa din vina lor, sau din cauza legilor... etc.
Ce s-ar intampla daca poporul american sau cel francez sau...etc etc... ar da vina pe propriile guverne pentru propriile nenorociri si n-ar munci in felul constiincios in care o fac? Pentru ca la romani lipseste constiintza muncii facute bine cap-coada.
O a doua cauza este mentalitatea. Sunt enorm de multi oameni preocupati de "averea lu` prim ministru". Ce vreti oameni buni?!!! Sa mearga cu trabantu` si sa stea intr-o garsoniera???? Doar e prim ministrul tarii oameni buni!!! Sa nu le cumpere propriilor copii ce e mai bun pe lume asta?? Pai cei care condamna acest lucru ce fel de parinti sunt?!!!!
In afara de avere, exista si preocuparea "gaina vecinului care e mai grasa ca a mea".
Ar mai fi si lipsa de corectitudine in raportul calitate/pret al produselor/serviciilor.
Deci, din punctul meu de vedere, in proportie de 80% totul este cauzat de oameni, nu de guvernanti. Ma enerveaza oamenii care spun ca "nu am job", de parca nu sunt joburi pe toate drumurile. Dar daca vrem sa fim miliardari peste noapte atunci e normal sa nu ne multumeasca nimic (speaking of "mentalitate").
Deci, daca am de ales intre Nastase si Basescu (pentru ca numai ei 2 au sanse reale!!!) aleg Nastase! Multumesc Dyana pentru sfaturi!Bineinteles ca este dreptul meu la opinie si daca acest subiect inca nu a fost inchis inseamna ca fiecare isi poate spune parerea. Asa ca va rog sa-mi respectati dreptul de a spune ce gandesc dupa cum si eu la randul meu o fac!
Va multumesc!
Roxxy
Ooooo, si eu care credeam ca chiar nu mai poti de cainii vagabonzi!! M-ai pacalit la faza asta, ce sa spun...
Saracu' Nastase, uite cum venim la pont acuma in campania electorala!!... Pai asta e baiat bun, mei, nici usturoi nu a mancat, iar gura ii miroase a... trandafiri, evident! Adica acuma uitam tot, uitam toate afacerile murdare ale PSD-ului, uitam baronii locali pe care Nastase impreuna cu tatucul Iliescu i-a tolerat si oblojit, uitam pana si ministrii corupti care sunt bine-mersi, uitam oamenii care muncesc pe branci si nu au cu ce sa isi duca zilele, si nu au mare lucru de oferit copiilor lor, uitam economia subterana, uitam mizeria din spitale, saracia din scoli, uitam totul! Pentru toate astea noi suntem de vina, nu domnul Nastase, noi suntem de vina ca in tara asta nu se respecta legile decat pt fraieri, noi suntem de vina de tot!
Nu ma intereseaza ce avere are Nastase, mi se pare normal ca in politica sa intre oameni cu bani multi, dar pretind ca in cazul in care a facut necinstit acei bani sa fie pedepsit ca orice alt cetatean. Ceea ce nu se intampla cu potentatii PSD-ului.
Si nu visez cai verzi pe pereti daca iese Basescu sau oricare altul din minunatia asta de "oferta" electorala, insa cred ca e de datoria mea sa dau un vot de blam celor care in 10 ani de zile au adus tara asta la disperare, si sa mai incercam si altceva, ca altfel o sa ajungem iar la al XIV-lea congres.
Si sint perfect de acord cu ce a spus ana-oana cu protectia sociala. Sa fie platiti cinstit cei care muncesc pt cat muncesc, nu sa li se duca banii pe apa sambetei ca sa fie tinuti in spate aia care trag mata de coada! Abia atunci vor fi determinati si aia sa munceasca, in primul rand pt ca nu vor mai putea altfel, iar in al doilea rand pt ca vor vedea ca daca muncesc o duc bine, cu alte cuvinte nu isi rup oasele pt 2 mil jumate pe luna.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
bibyrox spune:
Refuz discutia cu niste oameni care au un punct de vedere fata de care eu am fost deschisa, dar nu primesc acelasi lucru din partea lor.
Daca voi credeti ca intreaga responsabilitate o poarta guvernul, atunci n-aveti decat sa visati pana cand va veni un guvern in straie de diamant, calare pe un cal inmatriculat in San Francisco si va spune: "Romania!! Go west!!!".
Roxxy
adda spune:
quote:
Deci, daca am de ales intre Nastase si Basescu (pentru ca numai ei 2 au sanse reale!!!) aleg Nastase!
Sunt de aceeasi parere cu tine! Desi nu-l agreez pe Nastase
Basescu nu-mi inspira deloc incredere. Mi se pare viclean, un om cu doua fete. Nu ma pricep la politica, deci nu-l pot aprecia din acest punct de vedere. Insa OMUL Basescu nu-mi place!
Ada
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius