Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Nu sunt din Timisoara,dar eu zic ca e un oras frumos si curat.
quote:
Timisoara este un oras superb si este de sute de ori mai frumoasa ca orice alt oras al Romaniei!
ADEVARAT!
Eu votez cu Basescu.

Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Carolyne spune:
Este putin off-topic, dar nu ma pot abtine sa va adresez o intrebare de bun simt: in afara de nastase si basescu care au sanse reale sa ajunga in turul 2, iar ceva voturi sa obtina au vadim si mai e cineva de la UDMR (nu sunt sigura), restul de ce candideaza la presedintie ??????
Chiar nu au atata bun simt ori simt practic, nici nu stiu cum sa ii spun, sa realizeze ca vor fi votati poate doar de familie si de prieteni???
Niciodata nu am inteles cum poti sa cazi atat de mult in penibil si sa candidezi la o functie unde ai sanse nule !!!
Imi aduc aminte ca asa a fost in fiecare an electoral. Cel putin 10 candidati, insa numai 2-3 cu sanse de a ajunge in turul 2.
PENIBIL ! PENIBIL! PENIBIL!
cataghe spune:
quote:
Originally posted by bibyroxCred ca sunt singura care are curajul in subiectul asta sa spuna:
"Votez Nastase!" si..chiar il votez. Nu ma incanta sa iasa iar tot "ei" (PSD) dar..pe "criminalul de animale" nici moarta nu-l votez! Se stie totusi ca Bucurestiul va vota Basescu dar restul tarii..majoritatea vor vota tot PSD! Deci.. tot Nastase va iesi!
Asta e culmea culmilor culmilor, va rog sa ma scuzati!!! Alt motiv nu ti-ai putut gasi
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Chuny spune:
Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte importanta!!
Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a raspunde. Raspundeti cinstit!
Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare.
Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!
Va aflati in judetul Prahova ...
... mai exact, la Cornu ...
Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ...
nemasurate cantitati de apa... baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1.
... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
Situatia este la limita disperarii...
Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante.
In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ...
Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei.
De-o data vezi un barbat la volanul unei JEEP...
ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri...
te apropii...
iti face o impresie puternica...
si brusc il recunosti: este ADRIAN NASTASE!!
Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna...
Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!!
Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie premiul Pulitzer!!!!
O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara...
Raspundeti sincer:
Poza o faceti alb negru sau color?
bebitzu spune:
cu cea mai mare placere as face poza (color)si in cazul in care ar exista supravietuitori le-as povesti si nepotilor mei cum am ajuns "vedeta"
bebitzu spune:
bibyrox, nu cred ca trebuie sa ai curaj sa-ti exprimi opinia in legatura cu persoana pe care o vei vota, este dreptul tau si nu ti-l poate lua nimeni.gandeste-te insa daca motivul tau este totusi intemeiat pentru a face aceasta alegere.personal, mi se pare pueril.
iubesc animalele, am si eu un catel, cat am locuit in Bucuresti prin fata blocului meu s-au perindat mai multi caini care au fost ingrijiti de cativa vecini, altii tot timpul ii alungau, stiu cum este.crede-ma insa ca uneori imi doream totusi sa nu-i mai vad, sa nu-i mai aud, au fost nopti cand practic se luau la bataie pentru a-si proteja teritoriul, un adevarat balamuc.intr-un oras care se dorea a fi capitala, asa ceva era inadmisibil.
iti doresc sa iei cea mai buna decizie,
dyana spune:
Bibyrox,
Eu am scapat de huiduieli ca am zis ca votez cu Ciuhandu.
(si chiar votez...)Asa ca nu ai fost deloc inspirata.
Data viitoare ai grija. 
Diana
franqois spune:
Votez Basescu
Nu numai daca ai fost vreodata inconjurata de o haita de caini in Bucuresti, dar a mai zis cineva mai sus, vara noptile nu puteam sa dorm din cauza lor, latrau in continuu. As vrea sa dispara toti cainii din Bucuresti, toti. Nu putem sa mergem pe strada din cauza cainilor, sunt cate 10-20 in haita, in Bucuresti, o capitala care se vrea europeana.
Votez cu Basescu ca m-am saturat de comunisti si de toata liota lor.
bibyrox spune:
In general in toate guvernele de pe planeta exista coruptie. Iar tara asta nu este asa din vina lor, sau din cauza legilor... etc.
Ce s-ar intampla daca poporul american sau cel francez sau...etc etc... ar da vina pe propriile guverne pentru propriile nenorociri si n-ar munci in felul constiincios in care o fac? Pentru ca la romani lipseste constiintza muncii facute bine cap-coada.
O a doua cauza este mentalitatea. Sunt enorm de multi oameni preocupati de "averea lu` prim ministru". Ce vreti oameni buni?!!! Sa mearga cu trabantu` si sa stea intr-o garsoniera???? Doar e prim ministrul tarii oameni buni!!! Sa nu le cumpere propriilor copii ce e mai bun pe lume asta?? Pai cei care condamna acest lucru ce fel de parinti sunt?!!!!
In afara de avere, exista si preocuparea "gaina vecinului care e mai grasa ca a mea".
Ar mai fi si lipsa de corectitudine in raportul calitate/pret al produselor/serviciilor.
Deci, din punctul meu de vedere, in proportie de 80% totul este cauzat de oameni, nu de guvernanti. Ma enerveaza oamenii care spun ca "nu am job", de parca nu sunt joburi pe toate drumurile. Dar daca vrem sa fim miliardari peste noapte atunci e normal sa nu ne multumeasca nimic (speaking of "mentalitate").
Deci, daca am de ales intre Nastase si Basescu (pentru ca numai ei 2 au sanse reale!!!) aleg Nastase! Multumesc Dyana pentru sfaturi!
Bineinteles ca este dreptul meu la opinie si daca acest subiect inca nu a fost inchis inseamna ca fiecare isi poate spune parerea. Asa ca va rog sa-mi respectati dreptul de a spune ce gandesc dupa cum si eu la randul meu o fac!
Va multumesc!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Melaroxy spune:
Bibyrox nu a fost deloc inspirata? De ce? Ca nu voteaza ca voi toti? Imi pare rau sa aud asta. Fiecare voteaza cu cel pe care il considera el capabil sa ne conduca tara. Nici eu nu o sa votez cu Basescu, voi vota cu Nastase. Am uitat oare ca presedintele nu poate lua decizii singurel[nl? El este imaginea tarii. Ce a facut Basescu pt tara? Cum ne poate reprezenta el? Nici macar nu stii pe cine priveste.
E adevarat ca toata lumea s-a saturat de PSD dar credeti ca daca v-a veni alt partid la guvernare nu vor dori sa-si umple si mai mult sacoselele?

Cred ca sunt singura care are curajul in subiectul asta sa spuna: