Ce a facut Mutu?
Raspunsuri - Pagina 9
ralucah spune:
Unii idoli traiesc din banii nostri. da Mutu traieste din banii lui Abramovich oameni buni nu din taxele si impozitele noastre. Si atunci, face omul ce vrea cu banii lui.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
liris spune:
simplu : biletele de intrare cine le plateste? abramovici asta?! televiziunile ptr transmisiuni de unde au bani mai fratilor ? publicitatea ? totul vine direct sau indirect de la fani sau fane... printre care banuiesc ca v-ati dat seama ca nu ma aflu....sic!
Once a grump, always a grump
sunshine spune:
Liris draga, pai in cazul asta ai dreptate: da draga cu noroi cat te tine.
Daca ar fi dupa cati bani merg de la mine din buzunar la el, ar fi dat de multa vreme faliment. Nu cred ca TVR-ul ii da lui prea multi bani... si la cat ma costa pe mine TVR-ul... ca restul televiziunilor nu-s obligatorii... daca nu-mi plac programele lor, nu-mi mai fac abonament sau imi iau antena, sau caut eu alte moduri de petrecere a timpului liber.
Eu cred ca grosul de bani oricum nu-i din televiziuni. Iar reclama se mai face si direct la echipa, si atunci televiziunea nu mai are prea multe de-a face.
Mai raman banii din bilete, care nu stiu cat de multi se duc direct la jucatori, dar probabil or fi ceva... si cum nu-s fan fotbal, ma abtin de la dat cu noroi, pietre sau chiar cu bolovani.
sunshine spune:
Aaaa... era sa uit. V-ati prins probabil ca un fel de reclama ii facem si noi in momentul asta, ca tot tinem subiectul sus in top.
Cum mai spunea cineva: bun, rau, orice, numai sa faci ceva sa nu te uite lumea - asta e principiul dupa care multe vedete merg.
Asa ca hai sa nu lasam omul in pace, mai zicem una alta despre el, ca doar are nevoie de reclama.
ralucah spune:
Pai...banii de bilete se duc pe intretinerea stadionului, personal, cheltuieli adm. Jucatorii sunt platiti din contractele de sponsorizare incheiate de echipa. Si nu prea vad ce treaba avem noi cu astea.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
liris spune:
quote:
Originally posted by sunshine
Liris draga, pai in cazul asta ai dreptate: da draga cu noroi cat te tine.
ce noroi mai draga??!!! ziceam si eu acolo ca omu o parere.
sau vezi ca am dreptate si mai faci un hocus-pocus cu tv-urile cum nu te uiti la ele si asa si pe dincolo si asa ai ultimu cuvint?!
deci grosul este de unde (ca se pare ca nu-i nici din bilete , nici de la tv-uri, nici din reclama)??!! cred ca de fapt Mutu e un baiat bogat ca ii da maica-sa bani
Once a grump, always a grump
sunshine spune:
Liris, las-o mai moale, ca te-ai aprins cam tare numai pt. faptul ca am zis ca prea dati cu noroi in omul asta (parvenit, neispravit, sa fie dat afara din echipa, 'a facut Romania de ras', i s-a cam urcat la cap - ca sa ma repet
).
Eu nu tin sa am ultimul cuvant, vad ca tu te-ai gandit la asta
.
Eu tocmai ti-am explicat si de ce eu nu consider ca traieste pe banii mei. Ralucah ti-a explicat si ea ce se intampla cu o parte din banii de bilete. Eu nu am cum sa stiu cat de mare e partea asta, dar poate stii tu sa critici mai bine. Dar ti-am spus ca la capitolul fotbal nu-s fan, asa ca nici bilete nu platesc. Daca tu le platesti, vorbeste-i draga de rau pe fotbalisti (pe fiecare in parte, ca mai sunt si altii ca Mutu, nu-i el singurul fotbalist care se drogheaza sau cine mai stie ce face).
Si daca o firma plateste bani grei la o echipa de fotbal, numai ca sa-i faca reclama, cred ca acolo deja nu mai sunt nici banii tai, nici ai mei si n-ar mai trebui sa ne batem noi capul asa tare, nu?
sunshine spune:
Uite cum imi tot aduc eu aminte dupa ce scriu...
Stii ca patronul la care lucrez eu si-a facut echipa de fotbal cu tot tacamul: antrenor, jucatori, etc. si ii plateste el, problema lui cum?
Ei bine, daca dupa cativa ani, echipa o sa ajunga renumita la noi in tara si daca unul din jucatorii astia se apuca sa se drogheze ce drept ai tu sa spui vrute si nevrute despre el?
Ti-ai batut tu capul cum sa-l platesti pe omul ala?
Yasmine spune:
Mdah, oare nu e un moderator sa mute subiectu asta la dispute, unde ii e locul, ca e bun ca unii sa-shi descarce nervii aici, shi nu cred ca generalele tre sa fie ocupate cu ce face sau ce nu face Mutu, shi de ce.
Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/