Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Ce am sesizat eu:romanii l-au blamat si 'l-au iubit ca pe un conational' si ma refer si la ziare si televiziuni din Romania
iar mass-media engleza i-a luat apararea si l-a inteles ca pe un om cu defecte si calitati.
Toleranta este un cuvint iubit.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by ciprianc

Am inteles ca Abramovici (patronul clubului Chelsea) nu-l va da afara pe Mutu si ca il va pastra, pentru simplul fapt ca baiatul patronului il indrageste foarte mult pe Mutu si in casa sta cu tricoul lui.
Nu am inteles cum va fi cu suspendarea lui pentru 2 ani..asta cine si cand va decide?

Federatia Engleza este cea care decide.Astazi sau maine va fi pus sub acuzare si va primi o suspendare intre 6 luni si doi ani.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Multumesc Camelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by aissa

Dati-i ma incolo de neispraviti!
Pun mana mult prea devreme pe prea multi bani si li se suie la cap.
In loc sa cumpere iahturi si ceasuri de mii de euroi, mai bine investea si el in ceva. Dar unde nu-i cap... si nici picioare nu prea mai sunt....Comportamentul pe care l-a avut in ultima vreme se intoarce impotriva lui acum. Macar daca se uita si el cum fac altii, sa fii investit si el intr-o afacere nu in curve si in droguri, ca tineretea se duce si banii cu ea. Asa ii trebuie!

Decit sa cunpere iahturi etc. mai bine punea mana de-i facea bunicii lui la tzara poarta la curte, sau mai bine ii construia ei sau parintzilor o casa.
Da asta este, un parvenit nu poate face altfel, sau credetzi ca l-o fi lasat nevasta de bun ce era?

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Mai da' rai mai sunteti... gata, gata sa dati omului in cap.
Bine ca nu trebuie sa-l judecati voi, ca l-ati linsa, nu alta.
Sau se cheama invidie?!? Are mai mult ca mine, da' daca tot l-am prins ca a calcat stramb, dau acum cat pot de tare ca nu se stie cand mai am ocazia.
Ce tot aveti cu omul? V-a facut voua personal ceva? Sau e singurul sportiv de care ati auzit ca se drogheaza?
Lasati omul in pace, ca plateste el oricum pt. ce-a facut.

joanna, mai povesteste-ne putin cum e cu toleranta aia, te rugam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

auuuuuuuuuuuuu nu mai da sunshine ca doare :)
Precis nu e primul sportiv care se drogheaza, shi sigur nici ultimul, dar asta nu inseamna ca e un exemplu, chiar daca mor femeile dupa el!

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Drept e, Yasmine, ca nu-i exemplu. N-am spus niciunde asa ceva si nu cred ca a spus cineva in topicul asta ca o fi exemplu.
Dar pe de alta ati tot sarit sa-l faceti in toate felurile: "parvenit, neispravit, sa fie dat afara din echipa, 'a facut Romania de ras', i s-a cam urcat la cap".
Eu zic ca o sa plateasca el fata de cei care-l gasesc vinovat, asa ca nu mai aruncati si voi cu noroi.
Si pe de alta parte, face ce vrea cu banii lui. El a muncit pt. ei, el ii strica, e cumva problema poporului ce isi cumpara si ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Deocamdata Mutu nu a furat si nici nu a dat in cap cuiva pentru banii pe care ii are. Daca omul vrea sa isi cumpere chiloti de 1 mil euro treaba lui, nu mi se pare normal sa comentam noi ce face cu banii pe care ii castiga.
Cand a dat goluri la nationala, mama mama ce il iubeam cu totii, l-am pus pe un piedestal si l-am facut idol national. Acum cand a gresit si ne-am dat seama ca este un om ca oricare altul, supus greselii ne-am grabit sa dam cu pietre si sa ii tinem socoteala la bani si la iubite. Halal spirit de echipa!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da , cu idolii eu zic sa fim duri, ca traiesc din banii nostrii . si ar trebui sa stie asta. daca noi nu ne-am da de ceasul mortii dupa unii ca ei ...n-ar avea ce minca.

iar Mutu asta e exemplu tipic de bani gramada si minte ioc. si am citit ca Nastase vrea sa intervina pe la Blair ptr el ...nu hai ca-i culmea...

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Cum adica traiesc din banii nostri?

Mergi la inceput