Ce a facut Mutu?
Raspunsuri - Pagina 7
liviujuristul spune:
Apropo de Andreea M.
Chiar credeti ca nu stia de camera de filmat din dormitorul ei? cum de se filma numai cand facea dragoste cu asa zisul prieten ,avocatul de la Baroul Bucuresti??? nu stia ce are ai camera???
Voi nu stiti ce aveti in casa ?Va poate intra cineva in dormitor si sa va filmeze ??? Nu cred,asa cum cunosc daca a miscat un fir din casa cred ca si voi stiti la fel. Gata promit sa abandonez subiectul sa nu se supere si altii...dar asta este adevarul...incercati sa il vedeti...
dede spune:
[ot]
Gata promit sa abandonez subiectul ...
Nu, liviu, continua, te rog ....you made my day
Chuny spune:
Liviu, eu am impresia ca TIE īti pasa mult mai mult de ce fac aceste vedete decāt noua, "naivilor". Eu cred ca exista lucruri mult mai importante decāt faptul ca Andreea Marin stia sau nu ca e filmata.
Cāt despre judecatul celor care-si vīnd imaginea...te asigur ca te-ai vinde si tu, daca ai avea ce sa vinzi...unii pot, iar altii nu...cu ce drept arunci cu piatra? Esti curat ca o lacrima? Fara pacate? Fara sa fi mintit niciodata? fara sa fi fost niciodata ipocrit pt a-ti pastra sau cumpara o imagine care nu corespundea realitatii? Nu cred! Foarte putini ar putea sa spuna ca sunt asa. Unii īsi fac "vānzarea" īn anonimat, pe bani putini, iar altii pe bani mai multi...ce criteriu stabileste care dintre noi e mai pacatos,suma?
liviujuristul spune:
Ma provocati ,doar am spus ca nu mai raspund,dar totusi mai ...
Draga Sibyle,te rog sa crezi ca nimeni nu este naiv in aceste probleme si stiu ca sunt probleme mai importante decat nu stiu care vedeta,nu le invidiez nu am ceva cu ele, nu am luat teapa,si nu are nimic "piatra " cu "lacrima" de ceea ce discutam noi aici,ce "barfim" noi aici.Arata si mie pe cineva care nu "inteapa" pe cineva macar o data pe zi.Poti sa afirmi ca tu nu "intepi"pe cineva cu colegele tale sau cu colegii? Te rog nu te supara pe ceea ce am scris si discutam,hai sa fim seriosi,ceea ce facem noi aici este "pui" pe langa ceea ce se discuta zilnic de catre noi oamenii.Stai sa vezi si sa auzi ce povestesc romanii cand vin in tara,s.a.m.d.Vrei sa spui ca pe unde traiesti tu nu se intampla de astea,nu as crede ...Eu nu sunt vinovat ca unele vedete,pe care le idolarizam sunt niste "mere putrede".Nu uitati ca adevarul este adevar si odata si odata iese...Toti in viata se confrunta cu probleme diferite,uite exemplul familiei Albano.Cand toata presa a dat la iveala ca fata lor se drogheaza si lumea discuta pe la "colturi"ei nu s-au suparat;cand fata lor a disparut de acasa, (nici in ziua de azi nu se stie unde)dupa aceea au divortat au divortat,toata lumea barfea,cerneala "curgea"de zor in toatee ziarele din lume si EI nu au aratat Codul Penal,nu s-au suparat,ci si-au continuat viata.Apropo cred ca stii ca el acum este ambasador la O.N.U.in sectiunea "lupta impotriva drogurilor".
De ce trebuie se va suparati...
Alt exemplu:
saptamana trecuta,am fost cu doua colege la Curtea Suprema De Justitie .Eu terminasem treaba repede si asteptam pe hol sa vina colegele.La un moment dat apare o fosta colega de scoala care lucreaza acolo ,si am mai discutat ca sa treaca timpul.Respectiva zice:- "mai Liviule,sunt doua acolo la presedinte,cica sunt din provincie,dar luxoase ,caprele, si mai zic ca nu castiga bine ca juriste si da-i cu barfa...
Mi-a cazut "plomba",de ce ?pai terminasera ale mele si se indreptau catre mine.Cand a vazut asta ca ele sunt colegele mele ,stiind ca a barfit acum nu stia cum sa o dreaga.Dar i-am facut semn cu ochiul dandu-i de inteles ca ceea ce se discuta ramane ...
Alt exemplu:eram in Bar "Melody" Bucuresti cu colegele la o masa.Apare un cantaret cunoscut(barbat,nu dau nume ca primesc cartonasul rosu)si zice catre insotitoarea lui :"-o vezi,aseara zicea ca nu are bani,si acum e in bar cu pantofi de 500 de euro..."(zicea de o alta cantareata)...
vezi si barbatii mai barfesc ca si femeile ...suntem oameni cu totii...
Dar daca cititi revistele si aflati ca aia s-a culcat cu aia de ce nu va mai suparati si sa le aratati penalul...
Deci asta e vorbim ca sa ne cunoastem si sa cunoastem,asta nu inseamna neaparat ca ne si caracterizeaza unele lucruri... anumite trasaturi...
Daca doresti sa discutam, sa discutati lucruri serioase,atunci va astept pe subiectele create de mine:"discutii-romani despre romani","Israel-un nou zid","Calculatorul-cartea" s.a.m.d. Dar vedeti sa nu ramaneti prea seriosi...
Viata este frumoasa daca mai are si o pata de culoare...barfa la romani ca si la altii.Pe mine ma enerveaza sobrietatea zi de zi,asa ca mereu incerc sa mai fiu din "popor",voi nu ati simtit asta ?Va place sa fiti mereu seriosi...va rog masi gustati din placerile vietii.Este pacat sa fii "sarma"toata viata.Fiti mai "elastici.
Aici pe Forum suntem cu totii PRIETENI chiar daca nu ne-am vazut si poate nu ne vom vedea,dar vom ramane cu amintiri despre X sau Y si vom discuta.O placere ,de ce nu?
Va ador pe toti si pe toate si va asigur ca va bucurati de acelasi respect din partea mea indiferent ca ma criticati sau imi multumiti.
Discutam de Mutu si uite unde am ajuns...
Chuny spune:
Stai dom'le, ca eu nu sunt īmpotriva bārfei!!! Dimpotriva! Doar sunt om. Eu doar zic ca cei de care vorbim nu sunt mai vinovati decāt niste anonimi care fac la fel si de care nu putem sti.
Iar la partea cu facut poze in diverse reviste nu sunt de acord cu tine. Traim īntr-o lume a imaginii! Nu se mai poate sa gāndesti asa īn anul 2004.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by liviujuristul
Va ador pe toti si pe toate si va asigur ca va bucurati de acelasi respect din partea mea indiferent ca ma criticati sau imi multumiti.
si noi te adoram, liviule!

motanik spune:
Nu pot sa ma abtin sa nu imi bag nasul si pe aici...Vad ca ati plecat de la Mutu si ati ajuns tare, tare departe...
In primul rand despre Mutu. Aud multa lume spunand 'a facut Romania de ras'. Si eu sunt romanca si eu stau la Londra, Miruna, dar nu am auzit pe nimeni sa rada pe tema asta. Chiar nu e de ras. E o problema reala, cu care se confrunta n oameni. Mutu e persoana publica si a aparut povestea in presa, dar sunt atatia oameni, tineri, copii mai mult care prizeaza si nu intereseaza pe nimeni. ma gandesc ca a fost atata tevatura zilele astea pe tema asta, dar un ziarist nu a zis sa scrie si despre ce e in cartierele bucurestene, de exemplu, ce mafie cu drogurile e acolo...
In al doilea rand, Mutu, chiar daca are 25 de ani si barbatii sunt destul de imaturi la varsta asta, are viata lui si a ajuns unde e prin munca lui, prin talentul lui. daca el a vrut sau vrea sa isi cheltuie banii pe yahturi sau mobile de 30mii euro, nu cred ca e treaba noastra.
V-ati inchipuit o clipa, daca ati fi fost in locul lui, cati nu ati fi facut la fel? Adika, daca ati fi avut milioane de euro, de ce sa nu va luati un yaht? Sau un celular super scump...Doar noi facem banii, nu? Deci inaninte sa judecam pe altii, sa ne privim lungul nasului.
Pe mine nu ma intereseaza ce face Mutu cu viata lui. Ma intereseaza doar daca mai joaca sau nu pt nationala, unde trebuie sa admitem ca facea lucruri bune..Mai departe de gazon, e treaba lui.
Iar in legatura cu alexandra, nu imi amintesc prea bine dar parca nu a fost goala complet cand a pozat. Si, chiar de-ar fi fost, cred ca a fost inainte de nunta, nu? Oricum, repet, fiecare are viata lui si propriul sistem de valori morale. Adika, daca ei i se pare ok sa stie ca fiul ei o va intreba 'mami de ce ai aparut dezbracata?', atunci de ce ne bagam noi? De unde atat moralitate pe capul nostru? Noi chiar nu gresim? Ba gresim cu totii, numai ca greselile noastre nu apar in presa...
Iar in ceea ce priveste vedetele autohtone care s-ar 'prostitua' pe bani grei...Mi-e greu sa cred! Adika hai sa gandim un pik. Toate cele mentionate, pe langa faptul ca sunt persoane publice cu care multi ar vrea sa iasa, arata si bine ca femei,nu? Deci, avem in fatza o femeie celebra, frumoasa, poate si desteapta (nu comentez), cu ceva bani (cei castigati din tv, sa zicem)....cum ar putea una din ele sa nu gaseasca un tip tanar, frumos si cu bani daca ar vrea?
Deci...hai sa nu mai judecam pe altii...ca probabil am face la fel.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
SpidaChick spune:
Eu cred ca Mutu ar trebui sa fie dat afara din echipa. Daca drogurile ar fi permise in sport nu ar mai exista aceste pedepse,iar Mutu, oricat de putin dotat ar fi la etajul superior, tot ar fi trebuit sa stie asta. Nu il plateste nimeni atatea milioane de lire ca el sa nu se prezinte la antrenamente si sa fie implicat in scandaluri.
Si apropo despre morala vedetelor nu pot vorbi despre majoritatea pentru ca nu cunosc detalii, dar varul meu o cunoaste personal pe Kitty Cepraga, ca multi alti tineri care 'experimenteaza' diverse substante interzise si asta pentru ca ea le vinde...
Sper sa nu fiu judecata prea aspru
, dar sunt prea multe asa-zise 'vedete' la TV care nu au ce cauta acolo, nu fac decat sa isi faca publicitate fara rusine.
vlada spune:
Nu ma intereseaza sa tin partea nimanui,dar pt. corectitudine trebuie sa precizez ca Alexandra nu a pozat niciodata in reviste deochiate si nici macar semi-nud ...
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2
ciprianc spune:
Am inteles ca Abramovici (patronul clubului Chelsea) nu-l va da afara pe Mutu si ca il va pastra, pentru simplul fapt ca baiatul patronului il indrageste foarte mult pe Mutu si in casa sta cu tricoul lui.
Nu am inteles cum va fi cu suspendarea lui pentru 2 ani..asta cine si cand va decide?