Ce a facut Mutu?
Raspunsuri - Pagina 10
liris spune:
quote:
Originally posted by sunshine
Liris, las-o mai moale, ca te-ai aprins cam tare numai pt. faptul ca am zis ca prea dati cu noroi in omul asta (parvenit, neispravit, sa fie dat afara din echipa, 'a facut Romania de ras', i s-a cam urcat la cap - ca sa ma repet).
Eu nu tin sa am ultimul cuvant, vad ca tu te-ai gandit la asta.
Eu tocmai ti-am explicat si de ce eu nu consider ca traieste pe banii mei. Ralucah ti-a explicat si ea ce se intampla cu o parte din banii de bilete. Eu nu am cum sa stiu cat de mare e partea asta, dar poate stii tu sa critici mai bine. Dar ti-am spus ca la capitolul fotbal nu-s fan, asa ca nici bilete nu platesc. Daca tu le platesti, vorbeste-i draga de rau pe fotbalisti (pe fiecare in parte, ca mai sunt si altii ca Mutu, nu-i el singurul fotbalist care se drogheaza sau cine mai stie ce face).
Si daca o firma plateste bani grei la o echipa de fotbal, numai ca sa-i faca reclama, cred ca acolo deja nu mai sunt nici banii tai, nici ai mei si n-ar mai trebui sa ne batem noi capul asa tare, nu?
ai vrea tu sa ma aprind ... ha!ha! dream on! tu chiar crezi ca pot sa devin patimasa in a apara sau critica pe unu ca Mutu ?! hai mey...
n-am citit ce s-a scris pe aici dar daca s-a spus :"parvenit, neispravit, sa fie dat afara din echipa, 'a facut Romania de ras', i s-a cam urcat la cap" cred ca s-a cam spus totul.
sa stii ca eu cred ca sunt si banii tai si ai mei, dar daca tu esti asa de sigura ca pe ai tai nu ti-i ia nimeni din buzunar asa...e o.k. mai bine hai s-o cool off ca eu m-am plictisit sa argumentez degeaba cu tine.
hai Chelsea!!
Once a grump, always a grump
liris spune:
de ce sa se mute subectu mey? ce-i asa rau intr-o confruntare de idei? nu toata lumea poate sa fie de acord cu toata lumea.
si numim prea repede disputa sau cearta orice confruntare de idei. si gata la gunoi ...
oricum noi de regula ne autosesizam si ne oprim cind nu e cazul sa mai continuam...
mie subiectele cu floricele si inimioare mi se par cele mai anoste. invat mai mult de la sunshine decit de la cineva cu floricele. parerea mea.
sunshine spune:
Liris, cu ultimul mesaj ai fost o dulce.
Imi pare rau daca o sa consideri mesajul asta anost, dar chiar meriti
.
liris spune:
ia de aici si tu caramele si sirop: 
ralucah spune:
Ce dispute mey? Fiecare isi da cu presupusu ce-i rau in asta? Ca doar nu ne-am injurat sau mai stiu eu ce.
Liris...ia de aici mama
si pentru sunshine unu la fel ca e in echipa cu mine!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
motanik spune:
Hai ca ma mai bag si eu, fara sa fie disputa...Nici eu nu consider ca Mutu a ajuns mare din banii nostri. Adika, sa o luam logic, aplecat omul din pItesti pe talentul lui? A plecat...Ca doar nu i-o fi dat cineva bani sa isi cumpere un loc la Dinamo? Apoi, tot pe talentul lui l-a luat in Italia un club...Cu ce am contribuit noi? Aaaa, ca am mers la meci la Dinamo cand juca el? Nu cred...Ca am cumparat Pepsi ca facea el reclama? Pe mine una nu ma intereseaza cine e pe eticheta...Sa continui?
Dar uite asa...mai mult din invidie...ce ne place unora sa ii dam si noi in cap pe la spate!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Yasmine spune:
:)))) iote flori shi confetti
Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
voljena spune:
mutu a facut ... praf.
a fost lasat la vatra de catre chelsea. i-au anulat contractul cu toate ca-i costa cam 12 mil lire.
pacat de talentul lui.
energy spune:
quote:
Originally posted by voljena
mutu a facut ... praf.
a fost lasat la vatra de catre chelsea. i-au anulat contractul cu toate ca-i costa cam 12 mil lire.
pacat de talentul lui.
nu stiu zau dac-o sa mai dorm la noapte de grija lui.... si de durere netzarmurita...Dupa fazele in care te duci frumusel si tu ca romanu' in straitate si pe alta parte a pamantului - sigur c-au auzit ei de Romania :" ceausescu" si "hagi", acum alta aia!!!!
De parca n-ar ajunge ca ne-au reprezentat doi academicieni, a aparut s-al treilea......
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
energy spune:
si ca sa repet o alta postare,
apropo, cine-i Mutu????
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

.