Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma mir ca subiectul asta inca e pe prima lista....

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Banc arut in Gazeta Sporturilor

Un telefon sună în cabinetul premierului englez.

- Hello, Tony.
- Hello, cine e acolo?
- Sînt eu, Năstase.
- Hello, Ilie, ce surpriză plăcută!
- Nu, nu e Ilie, e Adrian.
- A, da? Cu ce pot să te ajut?
- Avem și noi un băiat acolo, Mutu, care are necazuri. Poți să pui o vorbă bună?
- Stai să mă interesez care-i treaba și te sun eu.

Peste jumătate de oră, un telefon sună în cabinetul premierului român.

- Hello, Adrian.
- Hello, Tony.
- Uite, am vorbit de chestia aia și s-ar putea să se aranjeze, dar te rog ajută-mă și pe mine cu ceva!
- Cu plăcere.
- Regina tot îi dă bipuri lu' unu Băsescu, da' ăla n-o sună nici de-al naibii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Primii care au actionat ,antrenorul si echipa l-au abandonat pe jucatorul roman Mutu inainte de a se pronunta comisia.Rusine,nici pe front nu iti abandonezi oamenii.Cu asta nu sunt de acord,trebuia sa se astepte verdictul comisiei si dupa aceea ...

Mergi la inceput

Pana la urma, a fost sau nu suspendat? Cine stie?

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Liviujuristul nu te mira caci ruleaza din ciclu 'ai nostri ca brazii'.

Joanna

Mergi la inceput

Am vazut aseara la stiri aici ca Mutu a fost dat afara de la Chelsea, pierzand cam 15 mil de lire, iar decizia comisiei engleze va veni in curand...legat de suspendare. Dar toata lumea spune ca mai mult ca sigur va fi suspendat in jur de 2 ani...

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Eu cred ca fiecare trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ce face. Nu pot sa-i pling de mila lui Mutu ca s-a facut de ris, ca a mintit pe toata lumea si ca si-a terminat singur cariera. Daca s-a intimplat ce s-a intimplat, e numai vina lui, ce s-o mai lungim atita c-a avut cineva ceva cu el. The Sun spune azi: "Mutu, 25, tested positive for cocaine and later told soccer chiefs he is a regular user." Cum poti sa fii fotbalist profesionist, la una din cele mai tari echipe ale lumii, sa fii vedeta echipei nationale si sa fii "regular user" ? De ce a ascuns asta si nu a venit el sa spuna echipei: fratilor, am o problema, ajutati-ma. Nu, el a mers pe burta, 'las ca merge', 'ii fac eu pe astia'... Vorba cuiva, daca se intimpla asta in Romania, la Mitica Dragomir, s-ar fi rezolvat .... Din pacate pt el, Mutu a ales sa joace intr-o alta lume, cu legile ei - a decis sa faca ceva pe ele si uite rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Mirupati

....si sa fii dependent de cocaina ? Daca stia ca e dependent, de ce a ascuns asta si nu a venit el sa spuna echipei: fratilor, am o problema, ajutati-ma. Nu, el a mers pe burta, 'las ca merge', 'ii fac eu pe astia'...
Miruna,
Horia si Martin, 26 August 2003
http://community.webshots.com/user/petimiru

Sa fii depistat pozitiv la un test anti dopping, nu inseamna ca esti dependent. Sa fii consumator si sa fii dependent sunt doua lucruri total diferite.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manolache spune:

Sunt tare curios sa aflu cati dintre cei care au postat mesaje aici, dupa ce nu au avut bani toata viata lor si au trait la limita decentei , au castigat milioane de dolari "peste noapte" . Numai atunci poti sa vezi cu adevarat la ce tentatii te supun banii , si cat de mult poti rezista. Ce-si cumpara Mutu (apropos de criticile pe care le-am citit) nu ne intereseaza, a munci pentru bani si la varsta lui nu stiu cine se asteapta sa investeasca in afaceri cu petrol . Normal ca-si cumpara iahturi , masini , vile , femei.
E mult mai usor sa critici decat sa intelegi , dar dupa parerea mea , cine se stie curat, sa arunce primul piatra.

Nu mai sariti in capul lui , a gresit mai mult sau mai putin decat greseste toata lumea. Noi ca romani cred ca ar trebui sa fim alaturi de el si sa-l sprijinim. Se pare din cate citesc in presa ca noi , romanii suntem cei care-l criticam in acest moment cel mai vehement. Toata lumea il compatimeste, se ofera sa-l ajute, sa se reabiliteze, sa il consilieze, numai pe noi ne macina puternic cate femei schimba el pe saptamana, si ce fite mai face.

Mie mi se pare ca multi sunt invidiosi pe acest baiat , care la 25 de ani (nu stiu exact cati are) a reusit prin munca lui ceea ce altii nici nu viseaza macar sa faca intr-o viata intreaga.

In ceea ce priveste aparitiile lui la tv si in presa , sa-l criticam pe el pentru asta mi se pare o prostie. Ma indoiesc ca suna el la ziar sau tv sa spuna : nu vreti sa veniti sa vedeti ce iaht mi-am luat?
Normal ca e vina presei ca mediatizeaza absolut orice, si poate nu ar face-o daca clientii acestor publicatii nu ar fi asa de ahtiati dupa subiect. Romanului ii place barfa si scandalul, si exact asta ne vinde si mass-media

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Manolache, subscriu!
Tu nu stii ca românul e primul care arunca cu piatra dupa frate-su care cade? Eu stau si ma mir de cum sar toti ca arsii si acuza de parc-ar fi niste virgine neprihanite...

Problema drogului e mult mai complicata si reactii de genul :"cine
l-a pus sa ia?" sunt complet puerile. De banii lui Mutu, ce sa mai zic??? Nu mai pot dormi toti de cum îsi cheltuie el banii.

E vai de capul lui în momentul acesta, aveti decenta sa va vedeti de treaba si lasati-l in pace! Poate ca va iesi cu bine din toate asta...

Mergi la inceput