Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...
Raspunsuri - Pagina 5
ticka spune:
Ieri seara cand ma caram acasa, ma tot intrebam daca sunt fericita? si daca sunt de ce sunt? Eh, am ajuns la concluzia ca totusi sunt fericita ( sau poate un fel de multzumire fericita :) ). Unul dintre motivele care ma face sa afirm asta este ca nu am postat de tare mult timp un subiect la "parintii intreba, parintii raspund". Pentru ca copilul meu e bine, sanatos si cu zambetul pe buze in fiecare zi! Poate fi oare alt motiv mai bun?
www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!
pozici
alexa spune:
Sunt fericita pentru ca traiesc, sunt fericita pentru ca suntem sanatosi si pentru ca Dumnezeu nu si-a intors fata de la noi.
dadi_t spune:
Sunt fericita pt. ca sotul meu si-a luat scanner!
De fapt pe cine mint, sunt tare suparata ca si l-a luat, pt. ca nu m-a consultat, pt. ca trebuia sa-si ia scurta de piele, pt. ca dimineata la prima oara ne-am certat pe motivul acesta si...... acum numai fericita nu-s! Woops, cred ca am gresit topicul....dar trebuia sa ma descarc.

Tania cu
Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
mitub spune:
Sunt fericita...
Da, azi sunt fericita pentru ca am in mana biletul de avion pentru a merge acasa.
Am inceput mai demult sa numar zilele pana in 29 octombrie, cand ma voi intoarce in Romania, la ai mei, chiar unul dintre bagaje l-am pregatit, mai e un pic de spatiu pentru neprevazute, in rest e plin de bucurii pentru cei de acasa (sper, cel ptuin).
Astazi insa totul e parca mai palpabil, mai clar, chiar si dimineatza a inceput cu un soare bun si bland.
Mai e o saptamana si un pic...fata de cele doua luni deja trecute, e un fleac. Miruna sigur a crescut, o simt dupa cum vorbeste cu mine la telefon, George abia asteapta si el o gura de aer proaspat. Casa e aproape gata, cand ma voi duce alegem impreuna mocheta pentru camera fetei, facem planuri pentru mobila din bucatarie, asortam perdele, galerii, draperii etc.
Sunt fericita ca ii am pe ai mei si ca distanta dintre noi scade cu fiecare zi ce trece. Sunt fericita ca imi voi putea duce copilul la gradinita, ca ma voi trezi dimineatza cu un sarut cald.Sunt fericita ca voi gusta din bunatatile din camara mamei.
Sunt fericita ca voi mirosi toamna romaneasca, ca ma voi plimba printre frunzele padurii carpatine, ca voi bea apa dintr-un izvor de munte.
Si...Sunt fericita ca va am pe voi sa va spun toate astea.
Cu drag,
boga
Cu drag,
Boga
gogosar spune:
Mitub, mi-au dat lacrimile.Super frumos si impresionant.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
gianina-alina spune:
astazi(si nu numai) sint fericita ca am o fetita frumoasa, desteapta,cuminte,iubitoare,intelegatoare... ca s-a obisnuit la gradi, ca-mi aduce zilnic 'stelute'=bulinele de pe vremea mea,ca invata germana...ca M-A BINECUVINTAT DUMNEZEU CU UN ASA COPIL1
in special azi sint fericita pentru ca am primit o marire de salar(!!!),pentru ca ieri am fost la coafor si-mi sta bine parul, pentru ca la Timisoara sint vreo 20 grade si-i soare si fain!!!
sint fericita ca sintem sanatoase , ca ne putem bucura de ce-i in jurul nostru(in sfirsit)
sint fericita ca exista acest subiect pentru ca aici cred ca si daca nu esti cu adevarat fericit citind motivele altora chiar constientizezi ca ai motive sa fi!
va pupacim cu drag,
Andreea si eu.
mispas007@yahoo.com spune:
Azi sunt fericita pentru ca este o zi frumoasa de toamna, pentru ca suntem cu totii sanatosi si pentru ca m-a vizitat o persoana draga pe care n-am mai vazut-o de mult.
Madalina
sheherezada spune:
Azi sint fericita pentru ca nepotelul meu nascut prematur (de fapt sint doi!!! o fetita si un baietel) a inceput sa respire mai bine.Si deja incepem si noi sa avem sperante.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
verzica spune:

Astazi sunt fericita pentru ca este frumos afara! De asemenea, o stare de bine mi-a dat-o povestea de nastere a Theodorei. Cititi-o sa vedeti ce frumos a scris si ce fericire a trait si traieste alaturi de gemeni, si poate, veti simti aceeasi bucurie pe care am simtit-o eu cand am citit aceasta poveste. Asta daca va doriti copii sau daca va plac. Eu una, ii ador.
Dar, pentru ca viata este destul de scurta, cred ca orice lucru, cat de mic, care ne face fericiti trebuie "exploatat" la maxim.
tuturor si sa aveti numai zile pline de fericire.
PS: Theodora ti-am trimis un mail. Daca ai timp sa-l citesti, si poate imi raspunzi.
Merci!!!
Kehleyr spune:
Eu sunt fericita in general, iar cand nu sunt incerc sa ma corectez...
Azi in mod special sunt fericita pentru ca uite, v-ati gandit si voi la toate lucrurile importante sau mai putin importante pe care trebuie sa le apreciem in viata
.
Sa nu uitam sa multumim si sa apreciem ceea ce avem, si in cautarea noastra pentru mereu altceva sa trecem pe langa bucuriile prezentului.
Dana si
Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".