Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

In general sint fericita pt ca m-am mutat in casa noua si viata e mult mai frumoasa alaturi de familia mea!
Sint fericita ca blugii care anul trecut imi erau largi,acum ma string.
Si cel mai mult sint fericita pt ca gemenii merg la gradinita de ieri si nu au nici o problema,le place tare mult!
Mai sint fericita pt ca afara e cald,26gr si suflu aer cald si spre Romania de cite ori citesc subiectul "Ce-i cu frigul asta"!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Bun subiect! Felicitari pentru initiativa!!!!

Azi sunt fericita pentru ca o sa plec sa ma intalnesc cu tatal meu pe care nu l-am mai vazut demult timp ( a fost plecat din tara) si abia astept sa vina seara sa ajunga acasa.
Sunt fericita ca este o zi cu mult soare si am putut sa ne plimbam pe afara linistiti!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu sunt fericita pentru ca mi-am ajutat o buna prietena sa scape dintr-o mare incurcatura...

Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Azi sunt fericita pentru ca pot aprecia ca ma simt bine si ma pot bucura iar de ce ma inconjoara.

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilu spune:

eu sunt fericita pentru ca trebuie sa fim fericiti, pentru ca desi nu avem foarte multe avem mai multe decat au altii, pentru ca ne avem unii pe altii, pentru ca suntem sanatosi si pentru ca suntem niste oameni buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

BB a apucat pt prima data o jucarie cu ambele manute si a tinut-o, dupa care a inceput sa o linga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

sunt fericita pentru ca am vorbit cu un prieten tare drag, si aproape mi-eu dat lacrimile, eu sunt departe fizic, dar mental suntem unul langa altul, chiar daca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt fericita !!fericita!! fericita!!
motivul????
pt ca sunt iubita

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Sunt fericita aici, cu voi, chiar daca nu scriu prea mult , citesc tot si orice of as avea, aici ii gasesc leacul.
Sunt fericita ca Bogdan e sanatos...
Sunt fericita ca Dumnezeu imi iubeste copilulul.
Sunt fericita ca astazi am prima ora la scoala de soferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sunt fericita pentru ca Dumnezeu exista!

Catalina

Mergi la inceput