Mamici de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Maruta Alex asteapta un fratior sau o surioara de cativa ani buni. Noi avem un caine pe care ea il iubeste f.f.f. mult si chiar zilele trecute imi zice deodata: "mama, ce bine daca Chad era om", iar eu zic :"de ce mami?" si ea: "ca sa am si eu un frate !".
Inca nu i-am spus si nu am spus nici la rude (cu exceptia sora-mii si fratelui meu), mai avem de anuntat socrii, etc.
Imi e si frica sa-i spun pentru ca isi face vise si daca doamne fereste se intampla ceva cu sarcina nu stiu cum sa-i explic. Oricum cred ca sapt. viitoare vom spune tuturor.

6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ruxel - chiar e frumos bobocul tau de fata ... si din cate se vede in poze cred ca e o fetita deosebita ... eu imi doresc o fetita si sper sa fie la fel ca bobocelul tau ... dar ...

... la cum imi ies mie lucrurile in viata parca vad ca o sa fac un baitel care o sa-mi puna capac! .....

...glumesc ... nu conteaza ce fac ... sanatos sa fie si sa-l fac odata !

tu ai mai avut probleme ?

Maruta 3sapt. +
DPN 19 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Maruta nu am avut nici un fel de probleme. Sarcina a decurs f.f.f bine. Nu mi-a fost rau, nu am avut decat niste greturi usoare de tot in luna 2-a si atat !!!
In schimb am un mic sept pentru care am facut niste injectii cu gravibinon pana in luna 7.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Maruta, doctorul meu mi-a recomandat in caz de raceala paracetamol, si chiar a subliniat ca nu am voie sa iau aspirina. Sa nu stai cu temperatura, pentru ca nu e bine pt sarcina, dar n-as putea sa-ti spun de ce.
Cat despre baile fierbinti, sunt contraindicate pt ca exista riscul de pierdere a sarcinii. Am citit pe undeva pe aici (pe forum) ca nici baile fierbinti la picioare nu sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

multam - atunci nu o sa mai fac bai fierbinti la picioare ... si diseara o s-o intreb pe doctora ce sa iau ...

inca o data multam' frumos

o zi cat mai linistita ..... eu nu am nici un chef de munca si abia astept sa ajung acasa sa dorm ... dar pana la 6 ... mai e mult ....

Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Gata fetele, iata-ma si pe mine printre voi. Nu prea imi vine sa cred, Ruxel, de-asta nu am intrat pana acum. Am nimerit bine, nu?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

medeea, bine ai venit la
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor eu tusesc de vreo trei saptamini si nu imi trece cu nimic.Nu stiu ce sa mai iau.Nu am febra cit despre bai fierbinti,eu fac in fiecare seara baie fierbinte.Numai baile fierbinti imi plac.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Aurasa, anul trecut cand eram eu gravida nu trebuia nimic la Municipal. Te duceai pur si simplu, stateai frumos la coada si la un mometdat te primea doctorul pentru care optai. Nu stiu daca s-au mai schimbat intre timp. Doctorul meu e tot de la Municipal dar eu am preferat sa merg la consultatii la cabinet pentru ca's pe baza de programare si imi convenea mai mult decat sa pierd timpul aiurea. Dar si costa, intr-adevar. La municipal stiu ca te costa doar prima data (anul trecut era vreo 300.000), dupa care daca vrei dai ceva doctorului, daca nu nu.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mickyyy, la ce dr. esti?

Mergi la inceput