Mamici de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Aurasa spune:
Maruta, vezi repede daca ai febra si fa tot ce poti sa o scazi. Dr. meu mi-a zis ca perioada asta e foarte aiurea (cald-frig-cald)si poti raci usor. Mi-a recomandat in caz de febra sa iau un paracetamol si sa nu care cumva sa stau cu picioarele in apa fierbinte.
Eu cred ca e bine sa o suni pe dr. ta si sa-i spui.
Sanatate multa,
Aurasa
Aurasa spune:
Cine se ocupa de listuta cu mamici de mai-iunie 2005?
cu UM 03.09. Suntem bine. Asta daca nu luam in seama greturile de toata ziua, somnul dat peste cap (dorm ziua cayeva ore, noaptea ma trezesc de nenumarate ori), sanii care nu mai incap in nimic (spunea cineva de Pamela Anderson, eu cred ca o voi depasi)si sunt durerooooooooooosi si alte stari care mai de care mai ciudate.
Astept cu nerabdare echo. Daca am noroc, poate merg astazi si va anunt ce si cum.
La 7 saptamani de la UM, am sanse sa vad inimioara lui BB?
O zi buna si fara greturi,
Aurasa
laura radulescu spune:
S-a programat cineva la celebrul ecograf al dlui doctor Pop de la piliclinica Diagnosis? Am auzit ca te programeaza dupa 3 luni, asa de aglomerat este.
Maruta spune:
aurasa - eu am vreo 67 kg si 1.65 inaltime ... asa ca nici eu nu stau mai bine ca tine ....
bine ca ai slabit ... sa ne vedem ce facem sa nu ne ingrasam ...
abia astept sa vad ce ai facut la eco ... mult succes ...
de ce nu ai voie sa stai cu piciorele in apa fierbinte ? eu seara cand ma spal pe picioare ... imi place la nebunie sa le tin in apa fierbinte ...
febra nu am ... simt o stare ciudata ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
monu spune:
fetelor eu nu am luat in greutate aboslut nici un gram. de la inceput ma mentin la 50 kg. este bine asa?
si inca o intrebare - voi mai aveti secretii vaginale crescute incolore si inodore? eu am acum 6 sapt si 3 zile.
pupici monu si bb
Ruxel spune:
Neatza, eu am 6 sapt., dar nu am avut nici un fel de secretie.
Monu tu ai greturi, ceva care sa te faca sa "simti" sarcina?
Ai fost la echo pana acum? Ce ti-a zis dr.? Daca te-am mai intrebat, scuza-ma, dar intreb si eu tot ce pot sa nu scap ceva.
monu spune:
ruxel, am fost la echo atunci cand bb avea 5 sapt si 4 zile. avea atunci 13 mm si arata ca un bb de 6 sapt si 1 zi. acum are 6 sapt si 3 zile si mor de curiozitate sa vad cum este acuma. am greturi dar nu
. in afara de asta parca a crecut burtica si ma dor sanii (sfarcurile).
monu si bb
Maruta spune:
ruxel - mai da ce fetita frumoasa ai ... sa-ti traiasca ... ce zice de viitorul
?
- si eu am secretii vaginale ... mai tot timpul ma simt uda ... doctora mi-a spus ca e o chestie caracteristica sarcinii, deci sa nu ma sperii ...
Maruta
3+ DPN 19 iunie 2005
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
matilda spune:
Dragele mele
Astazi am fost la ecograf pentru prima data de cand am ramas insarcinata. Sunt in noua saptamani mi-a spus ca totul este foarte bine si l-am putut vedea si eu pe bebe. M-am emotionat foarte mult, este atat de mic dar dna. doctor dupa ce analizeaza sarcina iti explica si tie tot ceea ce a vazut. Asa cum va spuneam zilele trecute ecografia am facut-o la spitalul municipal la ambulatoriu la dna. doctor Serboiu Sorina. Taxa a fost de 300.000 de lei.
Va pup si aveti grija de voi. DPN 29 mai
Aurasa spune:
Matilda, ma bucur pentru tine si bebe mic.
Spune-mi, te rog, la Municipal trebuie vreo trimitere, ceva? Eu am un biletel cu parafa dr. pe care scrie varsta sarcinii si indicatia pentru echografie. Cu cat timp inainte se face programarea?
Multumesc si pupici pentru mamici si bebei
Aurasa