Mamici de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamaruta, cred ca sintem de-o seama, si eu fac 37 peste o luna.
Acesta va fi primul bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Mamaruta, cred ca sintem de-o seama, si eu fac 37 peste o luna.
Acesta va fi primul bb.

Multi inainte Gabi, noi sa facem bbei sanatosi, si sa ramanem si noi sanatoase ca sa putem sa-i crestem.
Intr-o prima faza m-am stresat de varsta ma gandeam si radeam in sinea mea vazandu-ma cu carutu si cu baston, dar mi-am dat seama ca suntem tineri prin ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Mamaruta fetita mea e nascuta pe 09.07.1998 !!! a ta in ce an este nascuta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Ruxel

Mamaruta fetita mea e nascuta pe 09.07.1998 !!! a ta in ce an este nascuta ?

cu cinci zile inaintea alei tale
04.07/1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

dragele mele va spun sincer ca dupa 2 sarcini oprite in evolutie ... poate sa-mi fie rau cu carul ... doar bebe sa fie bine si sa ajung sa-l tin in brate, sa fim sanatosi ...

de intepaturi si eu ma mai plang cateodata ... dar imi pun un supozitor / zi de scopantil si imi trec in general ....

dar problema e ca mananc ca sparta ... de dimineata mi se face o foame mare, mare .... sunt balonata si am o stare de disconfort ... dar daca bebe e bine nu ma plang ...

mai rau e ca eu sunt deja un pic grasuta si in nici un caz (cel putin asa spune doctora mea) in aceasta sarcina nu trebuie sa iau mai mult de 5-7 kg ... ehe ... vise taica vise ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ruxel, de la data UM, evident.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna burtici,ce mai faceti,cum va simtiti,pe mine citeodata ma mai doare capul.Vi se intimpla si voua citeodata?.In rest nu imi este greata,ma simt bine chiar maninc de toate si mi-au crescut si sinii mult.Daca o tin tot asa o sa ajung ca si Pamela Anderson.Asta e ,ce sa fac...
Sarcina usoara va doresc la toate

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare la burtici!!!
Anky, stai linistita si eu am aceleasi simptome, nu tu greturi, nu tu rau de dimineata, doar dureri de cap din cand in cand. Medicul a spus ca sunt normale, chiar mi-a recomandat sa iau Tylenol inca de la primele semne de durere, pentru ca durerea se poate intesifica si este mai greu de potolit dupa aceea. La inceput m-am incapatanat si am zis ca o suport, dar ultima data nu am mai rezistat si am luat o jumatate de Tylenol.
In rest toate bune, de mancat eu manac la fel ca inainte, numai ca acum am mai suplimentat cu fructe, iaurturi...
Cateodata ma intreb daca bebe mai este acolo, ca nu da nici un semn! Sa dea D-zeu sa fie asa pana la capat, daca nu , pentru bebe suportam orice!

Va pupic pe toate!!!

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Salutare mamicutelor.
ptr. cele care au dureri sub abdomen, sa stiti ca nu sunteti singurele. Si eu ma confrunt cu ele si chiar daca i-am aspus doctorului de ele, mi-a spus ca nu are ce sa-mi dea. Sa am grija sa ma relaxez, sa ma odihnesc destul (nu No-spa sau altele - de pe aici n-au auzit de asa ceva). Pe langa aceste dureri imi simt abdomenul foarte umflat. Dar nu m-as plange daca totul ar fi in regula cu bebe.
Asatzi am fost din nou la doctor si mi-au ajuns rezultatele de la sange si de la ecograf facut la 6 saptamani si 2 zile. Analizele de sange sunt bune. Sunt foarte speriata ptr. ca doctorul mi-a spus ca de la ecograf bataile inimii celui mic sunt jumatate la numar (72) decat ar trebui sa fie ~(150). Vrea sa mai fac un ecograf la inceputul saptamanii viitoare ca sa vada cum a evoluat. Sunt innebunita ptr. ca mi-a spus ca riscul pierderii de sarcina este foarte ridicat.
Voi ati primit de la ecograf date despre numarul de batai ale inimii celui mic?
Va doresc numai bine si bebelusi cat mai sanatosi, sarcina fara probleme sau stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

newmami - las' o sa vezi ca-i bine ... multa sanatate ...

colac peste pupaza ... " na ca am facut rosu in gat " si ma simt ca naiba, parca as fi un extraterestru ... ametita si uracioasa (m-am certat de dimineata cu sotul ... deja ...., sa vedem cine mai urmeaza)

voi stiti daca trebuie sa-mi anunt doctorul pentru ca ma simt mai rau ?... parca as avea si ceva febra ... nu stiu dar parca e interna ... am o stare .....

singurul lucru pe care-l stiu e ca nu am voie decat ceai fierbinte cu lamaie .... am inteles ca aspirina duce in unele cazuri la dezlipire ... si nu vreau sa risc ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput