Mamici de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxel spune:
Eu am 32 de ani impliniti anul asta in august.
Cine stie?...la cate saptamani incepe sa bata inima bebeului si la cate saptamani este vizibila la o echografie normala (2D)???
Maruta de ce faci gravibinon? ai ceva probleme? Eu am facut la prima sarcina injectii cu gravibinon pana in luna 7-a pentru ca am uter septat.
Mickyyy spune:
Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar reactiona sefu' 

daca i-as spune ca's din nou gravida. La colegi le-am spus deja....oricum noi ne intelegem super bine aici asa ca din punctul asta de vedere n-ar fi probleme.
eu insa mi-am propus sa renunt la job daca voi pastra bebelusul, asa ca nu-mi fac prea mari probleme din cauza sefului.
Si vad ca discutati de varste, eu am 28 de ani, impliniti luna trecuta, si deja un bebe in palmares ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
carolinah spune:
Ruxel,
eu am facut ecografie normala abdominala 2d la 7 sapt si 5 zile si s-a vazut f bine cum ii batea inima. Mi-a mai zis unde este pozitionata sarcina in uter, cum sunt ovarele si cam atata. Dar, oricum, bebe se vedea bine.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
Maruta spune:
eu nu am greturi ... dar am inteles ca e mai bine sa ai ... nu stiu sa va explic ...
insa am o stare de disconfort,un rau ciudat ... ce mai sunt extrem de irascibila si trec de la o stare la alta cu o rapiditate ...
daca i-am spus sefei ?????????
le dau vestea abia de craciun ... cand bebe o sa aibe vreo 13 sapt ... sper sa ajung sa fac acest lucru ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Ruxel spune:
merci carolinah, eu am facut o echo alaltaieri, dar sarcina mea este mica (5 sapt. si 5 zile de la ultimul ciclu) si a putut doar sa-mi spuna ca e pe partea stanga a uterului si ca deocamdata e ok.
Cele 7 sapt. si 5 zile ale tale erau de la ultimul ciclu sau erau de viata ale embrionului?
Nu mai am rabdare si as vrea sa vad ca-i bate inimioara lu'
corail spune:
Buna fetelor,
Bine ati venit noilor gravidute! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi
.
La mine greturile continua,
de 2-3 ori pe zi. Nu mai stiu ce sa mananc, pt ca dau aproape totul afara.Eu sunt in saptamana a 10-a, iar pana acum nu a trecut o zi fara sa vomit.
Stiti cumva pe la cate saptamani ar trebui sa inceteze greturile?
corail
Cornelia spune:
Eu am cam pierdut sirul ecografiilor, dar parca de pe la 6-7 sapt. mi-a facut eco normala si se vedea f. bine inimioara batand.
Va spuneam si eu ca am mari emotii cu serviciul. Deocamdata stie doar colega mea de birou (era si normal la cat d erau imi e). Ea s-a bucurat pt. ca ii plac f. mult copiii, de ceilalti nu stiu ce or sa zica. In noiembrie vreu sa anunt, dar deja nu mai imi vin pantalonii, plus ca trebuie sa am grija sa nu s eobserve ca imi e rau. Ma gandesc si eu ca poate nu ma mai intorc, dar nu sunt asa de sigura, deci nu prea pot sa fiu indiferenta. Oricum, nu are nimeni dreptul sa judece decizia mea, sper doar sa nu imi faca prea mari greutati. In cazul asta as putea sa intru in concediu imediat, dar ne-ar cam strica planurile.
Eu astazi fac 11 saptamani, dar greturile sunt din ce in ce mai greu de suportat. De mi-ar trece pana la Craciun. Vreau si eu sa ma bucur de gusturile si mirosurile de Craciun, ca ar fi al treilea an la rand cu "greturi".
Va pup
Cornelia
mstroie spune:
Maruta cine ti-a mai bagat in cap si prostia asta ca e mai bine sa ai greturi? Bucura-te ca te simti bine si nu mai asculta tot felul de prostii. Nici eu n-am nici un fel de greata si stari de rau.
Eu am 26 de ani si am anuntat de mult la servici ca sunt insarcinata, de fapt mereu ma intrebau colegii cand fac bebe si eu eram dezamagita in fiecare luna ca nu s-a intamplat minunea, pana la urma am fost prea fericita cand am rams insarcinata si n-am putut decat 2 saptamani sa ma abtin sa nu le zic, ca ma tot intrebau daca am ramas insarcinata
. La mine problema nasoala e ca nu cred ca o sa-mi plateasca 2 ani CIC, sunt in urma muuuult si cu platile pentru CAS, somaj ...... cam nasoala situatia.
Mari
11 saptamani
Mickyyy spune:
Greturile trec in majoritatea cazurilor pe la 16-20 de saptamani, atunci cand bebe incepe sa miste, dar nu-i regula. Apar pentru ca organismul se adapteaza la noua situatie si toate transformarile hormonale pot da senzatia de greata sau chiar voma. Iar daca nu ai greturi, nu-i motiv de intristare, ai un organism care se adapteaza repede si fara probleme si nicidecum o sarcina cu probleme.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
mamaruta spune:
ha ha va bat de departe la varsta. Eu fac peste cateva zile 37.Deh m-am apucat si eu la batranetzi de facut bb.Daca acum a vrut Doamne Doamne.
Greturile in unele zile sunt groaznice, in altele nu simt absolut nimic.
Sanatate la mamici si la bebeutzi.