Mamici de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Laura si eu am dureri de burta si de spate. I-am spus dr. si mi-a prescris No-Spa si supozitoare Scopantil (1-3 pe zi), de cate ori este nevoie. A zis ca nu e bine sa astept sa treaca durerea fara sa iau nimic.
Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Nefertari, mi-am facut si eu o eco. tranvaginala pe 11 oct., ca la eco pelviana nu se vedea inca nimic am 6 sapt. acum atunci aveam 5sapt. si a vazut medicul si la mine un chist pe ovarul stang.Mi s-a spus sa ca nu este nici o problema ca din contra ajuta la producerea unor hormoni necesari in aceasta perioada...bla, bla.

Si asta nu mi-a spus-o doctorul care mi-a facut. eco si apoi doctorita care mi-a interpretat totul si care mi-a facut grupa de sange si alte chestiute.Deci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji daca era ceva in neregula sunt sigura ca ti-ar fi spus medicul .

Asa ca sper sa fiu si eu mamica la anul prin iunie , poate chiar de ziua mea....eu sunt nascuta pe 15 iunie..sa vedem.Pe 21 oct. am programare la un medic care ma va supraveghea pe toata perioada sarcinii si urmeaza acum sa imi faca analizele si restul.

Sanatate multa tuturor burticilor si aveti grija de voi.
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetelor ... hop si eu ...

ieri am fost la doctor si l-am vazut pe bebe la TV ... suntem in saptamana 4 ... si de data asta sper din tot sufletul sa fie bine!

sunt curioasa daca sunt printre voi fete care au avut sarcini oprite in evolutie ... eu am avut 2 in decurs de 1 an si ceva ...

Maruta 3+ sapt DPN 19 iunie 2005

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineatza fetele frumoasele,ce faceti?
Maruta si eu sunt abea la inceput, 5 sapt.si 5 zile de la ultimul ciclu si 4 sapt. are embrionul (aprox.)
La echo mi-a zis ca toata sarcina masoara 8.3 mm
La tine nu a facut masuratori?

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata, burticute!

Maruta, iti doresc sarcina usoara si in iunie sa iti tiii bb-ul in brate! Dupa sarcinile oprite in evolutie ai facut analize, ai aflat vreo cauza sau ca de obicei, nu se stie de ce? Stiu ca mai sunt fete care au avut sarcini oprite in evolutie. Si eu ma numar, din pacate, printre ele (la sf. anului trecut). Mi-am facut ceva analize si imi iesise CMV-ul Igg pozotiv si Igm incert, ceea ce putea sa insemne o infectie recenta, deci o posiblila cauza.

Laura, eu am dureri de burta (contractii - mi se intareste burtica si ma doare) pe care le tratez cu No-spa.

Pupici tuturor si burtici sanatoase!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda spune:

Laura si eu am dureri in partea de jos. Am spus acest lucru medicului ginecolog si mi-a recomandat No-spa. Mi-a zis ca durerile in principui sunt notmale pentru ca este perioada de fixare a bebelusului. Sa nu te speri ca nu este nimic grav.
In rest ce mai faceti mamicilor cum o mai duceti cu sanatatea cu serviciul?
Va pup si sa va fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

cat de tare va doare pe voi? pe mine nici nu stiu sa spun daca ma doare defapt....am asa ca o jena mai mult.
cu serviciul? am asa niste emotii cand va veni vremea sa anunt.....de nu stiu cum o sa ma descurc.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

in primul rand va multumesc de primire si sper sa ramanem toate aici ... pana la sfarsitul sarcinii ...

ruxel - nu mi-a masurat sarcina pentru ca a fost o eco f. rapida, atat cat sa ma linisteasca pe mine ... ca este sarcina. de ce ? pentru ca doctora mea crede ca eco deranjeaza pe bebe, cel putin experienta ei de-o viata (ea lucreaza cu cazuri mai grele) i-a demonstrat ca la persoanele care au tot felul de probleme ... eco nu prea e bine venit ...

asa ca urmatoarea eco e pe 02 noiembrie ... si asta ca am bazait-o la cap ... eu am o doctora care in primul rand imi e prietena ... e super

intre timp fac gravibinon ... pentru orice eventualitate ...

cornelia - toate analizele au fost OK. La prima sarcina anul trecut in august ... am facut toate analizele la Cantacuzino si nu mi-a iesit nimic (atunci aveam alt doctor) ... anul acesta in primavara cand am aflat ca sunt din nou gravida am mers la dr mea de acum si am facut gravibinon de pe la vreo 4-5 sapt ... dar degeaba ... de data asta nu am mai facut analize de sange la Cantacuzino .... am facut o histerosalpingografie care a iesit OK, mi-a desfundat o trompa, iar dupa churetaj am luat vreo 3 luni Diane ca sa se refaca uterul. Dupa prima luna dupa care am intrerupt anticonceptionalele nu am ramas gravida ... dar a 2-a fara nici un tratament am ramas gravida ...

trebuie sa va spun ca singura concluzie pe care a putut s-o traga doctora mea a fost ca am o anexita cronicizata si poate din cauza asta, sau n-a fost oul bun .... vedeti voi sunt atatea cauze pe care nu le poti depista ... eu de fiecare data m-am consolat cu ideea ca eu vreau un copil sanatos ... si decat sa fac cine stie ce monstru mai bine nu fac copii niciodata! ... ce sa-i faci trebuie sa ma consolez intr-un fel sau altul ...

eu am 29 ani voi ?

Maruta 3+ sapt DPN 19 iunie 2005

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Doamne, de cand nu am mai scris...dar sa stiti ca v-am citit de cele mai multe ori. Cu timpul stau mai prost acum.

Eu sunt in sapt 11 acum si parca ma simt ceva ma bine. Inca nu imi fac iluzii, dar cred ca ma indrept spre sfarsitul perioadei de greturi. Doamne, greu a mai fost si inca este. Mai ales ca eu nu am anuntat nimic la birou...

As vrea ca in saptamana 13 sa imi fac o ecografie, mai ales pt pliul nucal, care inteleg ca ar fi cel mai relevant de masurat cam pe atunci. Intrebarea mea pt voi este: se poate masura si la eco 2d sau ar trebui sa fie 3d? Ca la noi este o perioada un pic mai stransa financiar si cred ca m-as incadra mai bine la 2d din acest punct de vedere.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Mie mi-e greata tot timpul. Ma apuca dimineata cand ma sui in masina sau in troleu si ma tin pana seara. Nu stiu ce sa mai mananc. Aseara am mancat pui si nu mi-a priit deloc. Voi ce mancati? Cafea mai beti? Eu beau una dimineta cu lapte jumatate de cana. Ajuta si la purgatie.
Cat despre serviciu..mi-e somn tot timpul, am si ameteli uneori si telefonul suna......suna....Nu stiu daca v-am spus ca noua ne-a iesit bebe dupa 8 ani. Inca nu ne vine sa credem. Colac peste pupaza colega mea de la birou este si ea insarcinata cu vreo 2 saptamani inaintea mea. Dar ea are 26 de ani si bebele a fost programat. Cam asa a fost la colega mea : azi analizele, maine si poimaine . Nu stiu cum o sa reactineze seful meu cand o sa ii spun de mine. Dar pana la urma am 32 de ani si trebuie sa ma mai intereseze si de mine. Nu-i asa? La voi cum au reactinat sefii si colegii? La mine nu stie numeni de la birou.
Numai bine.

Mergi la inceput