Mamici de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Multumesc Mickyyy pentru info.
Si dr. meu este tot din Municipal si merg la CMU sa ma vada. Nu reuseam sa fac o programare la echo la dr. Iosup si de asta am intrebat de Municipal. Acum m-am linistit ca am reusit pentru maine la Diagnosis ca la CMU nu mai erau locuri.
Abia astept sa vad minunea mica. Am asa de multe emotii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Medeea ti-ai facut analiza de sange ????? M-am stafidit asteptand raspunsul tau

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, de cind am ramas insarcinata ma constip ingrozitor. A mai patit cineva asa? Ce se poate face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

gabitza da, este caracteristic. La prima sarcina am patit chestia asta din luna 2-a de sarcina si chiar am avut (si am si acum) probleme mari cu hemorizii.
Acum, cand am 6 saptamani, vad ca nu ma mai constip asa, dar cred ca este si de la faptul ca mananc multe iaurturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Tot citind mesajele voastre stau si ma intreb de ce ne-o fi asa de frica sa anuntam la locul de munca venirea pe lume a unui nou membru al societatii ( glumesc cu membru.... ) E o frica generala din cate observ . Oare nu exista legi intr-atat de puternice in Romania care sa apere drepturile viitoarelor mame ? Oare chiar am ajuns la bunul plac al patronilor ? De cand isi pot permite sa ne programeze ei viata ? Eu zic sa ne inarmam cu rabdare , sa facem sapaturi , sa ne aparam drepturile si privilegiul de a putea da viata .
Nu stiu daca exista un asemenea subiect pe site - daca nu, cred ca ar fi timpul sa-l deschidem.
Insarcinata fiind cu primul copil am renuntat la serviciu din luna 6-a pt ca aveam un director imposibil .Dar l-am anuntat exact in ziua in care am plecat ca sa-mi iau revansa pentru toate bobarnacele indurate .Acum am noroc - toata lumea e incantata , cu sef cu tot ! Suntem putini in birouri, suntem aproape ca o familie iar acum eu sunt rasfatata lor .Singurul lucru care ma ingrijoreaza e ca nu vor sa ma lase acasa mai mult de o luna .Avand in vedere ca ma bate gandul de cezariana nu va fi placut .

Intru si eu in club - am 29 de ani , un bebe la activ care acu are varicela si arata ca un star horror , + bebe mic de 11 saptamani.

Monu - la mine tahicardia era bomboana pe tort ! Ai intrebat vreun medic ce remediu exista ?

Ruxel - mare minune e inimioara ! ea mi-a inmuiat sufletul de am pastrat puiul ! Eram in 7 saptamani si abia incepuse sa palpaie .

Saptamana asta ( a 11-a ) ma simt mai bine decat in zilele mele bune dinainte de sarcina ! Imi aduc aminte ca la prima sarcina aveam dureri in partea de jos , pe mijloc , dureri care treceau cand puneam ceva cald .Nici greturi n-am avut , nici sangerari . Dar acum n-am ratat decat
Na ca veni sefu' ! VA pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Monu si Ruxel, va pup.
Am facut analiza Hcg, dar primesc rezultatul abia marti, cand bb o sa mai aiba o saptamana in plus. Merg la dr. mea peste vreo saptamana, ca sa-l simta si ea.
Intreb si eu, ca suntem mici si nu stim. Cu riscul mare ca va plictisesc, ce analize trebuie sa fac, avand in vedere ca nu am la activ decat niste analize hormonale, vechi de vreo 6 luni...
Si inca ceva, cand pot sa merg la radiografie sa-l vad si eu pe bb?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34325" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (4)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput