pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Salutare fetelor.Ce mai faceti?Cum o mai duceti?Eu stau in casa non stop deoarece cel mic e bolnav si nu pot iesi ca tare-i frig afara.Voi ce mai ziceti?V-ati mai ingrasat?Vorbeam cu sotul meu ca vine primavara si toate gagicile o sa zica ca sunt grase si se vede in schimb eu nu trebuie sa ma pling de asta.Nu-i asa?Dar avem un avantaj fata de ele nu,ca nu trebuie sa tinem cura.Va pup si astept sa mai scrieti.Apropo val77 multumesc ptr urare.pa pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

papa, imi pare rau pentru cel mic
nu stiu daca m/am mai ingrasat pentru ca nu m/am cantarit, dar tin cura incontinuare

Mergi la inceput

sunt curioasa daca mama lui ccattya a reusit sa-si revina cu trat. de pe forum .Daca a avut efect anuntane si pe noi.Ar fi bine sa isi revina dupa trat.Da-ne de stire daca se simte mai bine.val77 tu ce mai faci?te-ai mai ingrasat?cate kg ai acuma ?astept sa-mi raspunzi.pa pa

moldovan

Mergi la inceput

se pare ca toate ati devenit niste grasune si nu mai bagati lumea in seama

Mergi la inceput

He he .Bine ar fi.Sa sti ca ma mentin.Nu reusesc sa mai pun nimic pe mine.Oricum suntem faine nu?pupici

moldovan

Mergi la inceput

papa, se pare ca am ramas singurele pe aici

Mergi la inceput

C-am asa se pare.Celelalte probabil sau ingrasat si nu mai intra pe pagina slabutelor."La multi ani de martisor"

moldovan

Mergi la inceput

Hello gagici!Unde v-ati pierdut?????????Eu am fost pe la medic in speranta ca o sa-mi dea ceva ptr stomac si in sfirsit o sa stiu ce am ,dar am ramas socata cind am vazut ca nu-mi face absolut nimic.Mi-a scris niste pastile si zice ca daca nu imi revin o sa ma interneze.Nu mi-a venit sa cred ca nu imi face niste analize mai amanuntite.Dar astia sunt medicii de la noi.Astept sa mai intrati si voi pe pagina slabutelor.Val77 salutare!!!Pe unde te-ai pierdut???Ce mai faci??

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen-lorena spune:

Buna ! Pana anul trecut eram si eu foarte stresata de greutatea pe care o aveam.La 25 de ani aveam 1,65 si 47-48 kg.Intr-adevar lucram mult,dar si ce mancam nu se depunea nicaieri.Insa in vara trecuta cineva mi-a recomandat sa fac tratament cu Peritol ca sunt"foarte slaba".Eram convinsa de acest lucru si am trecut la fapte.
Am inceput tratamentul,in primele doua zile mi-a produs o somnolenta de nedescris si eram mereu slabita,dar ambitia m-a ajutat sa continui si sa ajung in timp record de 3saptamani de la cele 47kg la 55 pe care le am acum poate chiar 56. Luam cate 2 pastile de trei ore pe zi,caci nu aveam rabdare si voiam sa ma ingras cat mai repede.
Trebuie sa mentionez ca nu am avut efecte adverse,datorita dublarii dozei si ca pofta de mancare a ramas aceeasi dupa terminarea tratamentului.
Nici acum nu sunt multumita cu greutatea si doresc sa mai reiau o data tratamentul. Doresc sa pun cateva kilograme daca e posibil.
Succes celor,care vor sa urmeze tratamentul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Lorena ai luat numai peritol sau tot tratamentul pe care l-au recomandat fetele se site.

Merci

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput