pt. fetele ce vor sa se ingrase
Raspunsuri - Pagina 11
Daisy spune:
hei, fetelor!
Am revenit si eu!
Cica suntem ca ghioceii, dupa iarna, scoatem capul de sub zapada (la fel de plapande...)!
Nici eu n-am reusit sa iau un gram...
Am 1,63 si 47 kg., asta in situatia in care fiica-mea de 2 ani si 1/2 are 17 kg.
Mi-e din ce in ce mai greu sa o iau in brate.
Plus ca mai am si niste stari de slabiciune si din cand in cand bufeuri, parca as fi la menopauza
Am si eu ceva pastilute de Peritol, o sa incep sa iau chiar din seara asta, sa vedem daca se va intampla vreo minune.
Apropos, voi cum mai stati cu garderoba???
Mie imi cad toti pantalonii de pe mine, nici macar nu au gaici sa le pun curea...
Cred ca va trebui in curand sa ma duc sa-mi cumpar de la copii!
Mai laudati-va si voi sa nu ma complexez prea tare!
Cea care spera
Papadia spune:
Fetelor record absolut.Din noiembrie pina acum am reusit sa pun 3 kg. pe mine.Super nu?Va dati seama altii pun intr-o saptamina si eu am reusit in 5 luni.E groaznic.Acuma am zis ca iau si eu peritol sa vedem ce-o sa iasa.Tatiana cam cit te-a ajuns Viusidu?Te rog sa-mi spui.Pupici
moldovan
Tanya spune:
fetelor as vrea si eu cateva sfaturi sa pun ceva kg pe picioare si sani, va rooog
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Daisy spune:
Tanya,
Cred ca ai gresti topicul...
Noi vrem DOAR SA PUNEM, in situatia noastra nu prea mai conteaza pe unde, retusam dupa...
Cea care spera
val77 spune:
papa, se pare ca tousi ai reusit sa mai pui ceva
eu am ramas neschimbata
se pare ca au mai venit slabute
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
carmen-lorena spune:
Da,danyelana,am luat doar Peritol, intr-adevar trebuie sa va spun ca nu mi-a fost usor,fiindca mancam intruna chiar si noaptea,dar s-a meritat caci se vedeau si rezultatele.
Mai vreau sa pun cateva kilograme.Voi incepe iar cura.
Bafta celor care vor sa puna cateva kilograme!
Papadia spune:
Hristos a inviat!Fetelor am o dilema .De ce a fost stearsa pag.9 de pe forum???Si unde au disparut vreo 6 subiecte postate de mine??Ce se intimpla oare???
moldovan
miuky spune:
buna fetelor bine ca v-am gasit mai am o speranta dar pacat ca nu v-am gasit cand inca eram in romania asa aici trebuie sa astept reteta nu mai am rabdare sa incerc sper sa mearga eu am 1 69 si 47 kg nu ma mai suport iar sincer eu cred ca depinde de organism bafta fetelor
Papadia spune:
Salutare fetelor.Nu stiu ce sa zic dar am cam inceput sa pun sanatos pe mine.Acuma nu m-am cintarit dar sigur am ajuns la 50 de kg.Si hainele stau altfel pe mine si prietenii si sotul imi zic ca m-am ingrasat.E super, sa mai pun vreo 5 kg si e bine.Eu cred ca peritolul; a facut mult.Fetelor va pupicesc si spor la ingrasat
moldovan