Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alisia spune:
Buna dimineata,
Nu sunt mamica...,dar sunt din Bistrita si imi face placere sa va citesc, deci sunt alaturi de voi.
Alaturi de voi si de forum ...invat permanent.
Alisia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mara03 spune:
salut alisia!
ne bucuram ca mai e cineva din bistrita pe DC si te asteptam cat mai des pe aici pe la mamici (poate te molipsesti ) sau pe la alte subiecte.
noi am fost azi afara, in eminescu doar ca am iesit destul de tarziu ca sa mai mergem pana in parc. a fost tare frumos, caldut, multi copilasi. numai ca nestiind cum se va manifesta tudor in compania altor copii cu jucarii eu nu i-am luat decat o masinuta mica. na, si daca n-a avut jucarii la el i-au trebuit toate jucariile copiilor. si urla si tipa de fiecare data cand se apropia vreun copilas cu jucarii. de-acum o sa iau un sac de jucarii afara ca sa nu mai am probleme. sau poate si asa va urla dupa jucariile altora.
antonela, asa e, ca tu ai experienta?
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
april spune:
asa e andreea!
tot ce-i al altora e mai bun decat al lor, inclusiv mancarea.
de cate ori nu m-a facut de minune, acasa ma chinui sa mananca si daca mergem la altii sau chiar pe stada si vede ceva urla cat o tine gura ca ei ii e foame, vezi doamne! parca eu as flamanzi-o!
dragelor, greseala noastra ca prea le cantam in struna si profita de noi. Acum eu nu prea mai am ce face ca e mare si stie cum sa ma fraiereasca dar de as mai avea unul, as sti eu ce sa fac.
asta e!
Antonela & Andrada
emma27 spune:
tin cont de invitatia lui april si am intrat in forumul bistritenceloe,desi sunt doar asa un pic .m-am mutat din tulcea acum trei ani si ceva in bistrita si acum aici e noua noastra casa.am o mandra de 2 ani si 7 luni si o groaza de probleme.ma bucur ca mai am cu cine sa-mi mai impart off-ul.asa ca un puternic "bunaa,fetelor!!"
Ema
mara03 spune:
ema, esti de-a noastra ce mai! da' sa nu ne uiti, sa vii cat mai des pe aici si sa-ti impartasesti of-ul cu noi.
uite la mine ce of mare am pe ziua de azi: am iesit cu tudor in parc si a dat peste un baiat de 4 ani cu masinuta cu baterii (din aia mare, in care putea sta el si practic conducea singur masinuta). ei si tudor a fost innebunit dupa ea, va dati seama. l-a luat baietelul langa el si l-a dus cateva ture si cand sa-l iau de langa masinuta...urlete si istericale pe capu' lu' fiu-meu de-am crezut ca-l bat. si asa a tinut-o cam un ceas, chiar si dupa ce am plecat din parc a plans intr-una. ma termina psihic fazele astea. dupa ce a terminat el cu plansul imi venea mie sa urlu. si-acum o intrebare: stiti voi cumva unde gasesc genul ala de masinute prin bistrita???
alisia, ana, antonela, voi pe unde umblati??? aaaa, si inca o intrebare pentru fetele cu copilasi mai mari: de cand sta cuminte sa-i tai unghiile de la picioruse? sau trebuie sa i le tai cat doarme pana se insoara?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
emma27 spune:
eu i-am cautat in februarie dariei masinuta si nu gasisem decat una mai micuta la puiul mamei.m-a indrumat cineva la tg mures,in selgros,dar nu am gasit nimic frumos,doar o masinuta de curse.pana la urma i-am luat un jepp,destul de dragut cu 4,5 mil din en-grosul europa,din bucuresti.e mai greu cu transportul.i-am rupt o roata,indosindu-l in portbagaj.pana la urma i-a reparat-o tati.dar nu o mai caram cu masina,se plimba doar in fata blocului(noi stam in viisoara).nu stiu dc te-am putut ajuta cu ceva.am cautat si in ambient,dar nu aveau.oricum au niste preturi.de ex a nostra,cica e vreo 8-9 mil in magazin.
cat despre unghiute,eu i le tai in baie.din nefericire,fac baie cu ea,o iau in brate si cat se joaca cu ratustele,ii tai unghiile.se mai zbate un pic,dar reusim pana la urma.
cat despre postari,puteti conta pe mine,caci deocamadata somez.imi caut de lucru(adevarul ca sunt cam disperata) si am acum tot timpul din lume.
Ema
mara03 spune:
ema, cu masinuta m-ai lamurit. e raspunsul la care ma asteptam, ca in orasul asta nu gasesti mai nimic. o sa incerc totusi la ambient azi si daca nu gasesc nimic merg la cluj sau mures ca la bucuresti nu ajung curand.
cu unghiutele am ramas la solutia mea ca in baie nu e chip sa stea cuminte sa i le pot taia.
emma27 spune:
incearca mai degraba la puiul mamei,caci acolo mai aduc din cand in cand.am inteles ca in tg mures ar fi un magazin ,numai cu asa ceva.
cat despre unghiute,nu poti sa-i dai o forfecuta de jucarie si sa taiati una el,una tu???
Ema
mara03 spune:
m-ai distrat cu forfecuta de jucarie, cu una el si una eu. deocamdata nu ne intelegem ca suntem mici, n-avem decat un an si patru luni.
nu poti sa-mi spui mai exact unde e magazinul din mures?
emma27 spune:
din pacate,nu.i-am intrbat si pe cei din selgros,dar habar nu aveau si ei.am auzit de el de la o mamaica,pe care insa nu o mai pot contacta.dar poate gasesti la cluj.
si-apoi sa stii cand sunt mici,sunt mai dracosi astia mici.a mea e tare temperamentala,dar la unghii nu mi-a facut probleme,mai trage cate un degetel(dar nu-i bai),priveste chiar cu interes.de vreo 6 luni mai zice cate un ioooi,cand are impresia ca-i tai degetul (doar impresia).
Ema