Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
mara03 iti trimit un PM cand vin in eminescu. de stiam veneam azi doar ca am vazut tarziu mesajul....tare greu ne urnim...
eu stau cam departe de eminescu dar o sa vin zilele astea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
april spune:
Fetelor,
duminica dimineata (30 ian)la ora 10-10.30 in parcul Eminescu, langa Politie. Intalnire generala. Sa speram ca ne vom aduna macar cateva. Va astept.
Antonela
pozici cu Andrada
mara03 spune:
eu vin!!! la 10.30, sa ne terminam toate treburile de dimineata.
pupici!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
mara03 spune:
'neata fetele!!!
cine a fost la intalnire???
eu am uitat de ea... mi-am amintit pe la 10.35 si , m-am imbracat repede, l-am luat pe tudor pe sus si am fost acolo la 11 fara cinci dar nu era nimeni.
cand am ajuns acolo eram toata transpirata si respiram ca un magarus. era soare, frumos, zapada aia alba, super! ma gandesc sa-l las pe tudor pe jos sa fuga putin prin zapada si sa-mi trag si eu sufletul. da' de unde, ca n-a vrut nici in ruptul capului sa-l las pe jos. si uite-asa ne-am mai plimbat putin pe acolo ca tare era frumos si apoi am venit acasa rupta de oboseala!
sper din tot sufletul sa nu va fi suparat pe mine si data viitoare promit ca imi pun reminder ca sa nu uit!!!
va pup!!!
primul anisor :)
noutati!!!
april spune:
se pare ca am fost singura. am ajuns pe la 10 si am stat pana la 10.50, Andrada nu a mai vrut. pacat ca nu ne-am intalnit. poate in viitor.
Antonela
pozici cu Andrada
ruscus spune:
buna, dar ce lenese mai suntem
pana ne vom putea intalni, poate incercam sa ne cunoastem mai bine, ce ne place sa facem in timpul liber, ce carti citim ce muzica ascultam , cum ne-am cunoscut sotul, cum sunt copii nostri, chesti deastea de zi cu zi.
pai daca tot ma propus asa ceva ar trebui sa incep cu mine, sper sa nu va plictisesc si sa va para si voua interesant acest tip de subiect
eu dupa ce am terminat liceul, am plecat la cluj la facult, unde am ramas dupa terminarea acestea 2 ani si ceva, de aceea acum ma simt cam bebusolata in bistrita
de ceea ce nu ma pot lasa nici cum este cafeaua, am inceput sa beau cafea dupa ce l-am intarcat pe thierry, si de atunci beau in fiecare zi, desi de ceva timp am trecut la cea fara cofeina, dar senzatia aia, cand stai cu o cana de cafea in mana si iti lasi gandul sa zboare, ma intelegeti?
daca vi se pare interesant, daca viitoare voi scrie cum mi-am cunoscut sotul, daca nu
numai bine
florina, mamica lui thierry si in asteptarea unei noi minuni
april spune:
chiar nu ne putem mobiliza? si asa suntem putine,
unde e cea care a deschis subiectul ca eu nu am vazut-o deloc pe forum? dar voi celelalte 4-5 sau cate suntem???
Antonela & Andrada
mara03 spune:
buna antonela!
las' nu mai fii suparata ca acum vine vara si ne-om intalni prin parc si atunci 'om avea mai multe de povestit si pe-acilea.
ana, n-amuitat de tine cu medicul homeopat. iti trimit un pm.
in alta ordine de idei: ce bineee ca-i caaaaaldutz si pe la noi!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!