Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mai,fetelor,am eu impresia sau voi nu prea stati pe net???ma simt vinovata,dar mai stau un picut,citesc ziarele si ma duc sa fac mancare,caci azi imi vine sotiorul acasa.e super afara,pacat ca am numai miros de praf in casa,nu stiu de unde.e atat de infect,dar ii vin eu de hac.astept sa intrati vreuna din voi.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

fetelor, voi ce stati acasa aveti mai mult timp de stat pe net, eu doar la serviciu mai intru cate putin, acasa nu am timp.

despre unghiute, andreea sa stii ca noua tare greu ne-a fost, cu urlete, dar de pe la 4 anisori i-am spus ca ii fac unghiile cu oja daca ma lasa sa i le tai. Asa ca santajul merge. La tine e mai greu avand baietel, dar mai repede de 3-4 ani nu te astepta sa accepte taiatul unghiilor.

fetelor, dupa 3 ani e mult mai usor pt ca le poti explica si ei incep sa inteleaga. dar trebuie tare multa rabdare, si uneori simt ca nu mi-a mai ramas deloc.

pusici la toti.

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

spor la treaba,oamenilor muncii!!!!!!
cat despre prichindei,eu nu cred,april,ca nu inteleg si de la varste mai mici,adica un an jumate,ci doar ca atunci cand sunt mai mari inceaca sa-si traga si ei partea:micii santajisti.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna ziua la bistrita!!!
ce mai fac fetele?
eu am fost de dimineata in oras. am stat destul de mult dar cam sufla vantul si mi-e frica sa nu raceasca tudor, ca tocmai am iesit dintr-o perioada mucoasa si sa intram in alta ar fi prea de tot.
ieri am fost prin oras sa caut masinuta si bineinteles ca n-am gasit nimic. cat de curand vom face un drum de cluj sa cautam acolo.

ps: nu vine nimeni maine la concertul cu nicu alifantis din cafeneaua GE (pe str. 1 dec, vizavi de finante)? daca vreti sa veniti cred ca trebuie sa vedeti daca mai sunt locuri, ca e cu rezervare de loc.

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

april,am o prietena care lucreaza la sigartau si s-ar putea sa aduca zilele acestea masinute....mai intereseaza-te,la magazinul de pe decebal.

Ema

Mergi la inceput

ema, la care magazin din decebal?
daria ta merge la gradinita sau e acasa cu tine? noi am fost azi la o plimbare luuunga prin eminescu, prin parc, prin centru si abia am reusit sa-l tin treaz cand am ajuns acasa si sa-i dau ceva sa manance. a fost rupt de oboseala puiu' meu.

la concertul cu alifantis a fost suuuper! tare mult mi-a placut. in rest, am avut un week-end incarcat si acum sunt super obosita si deprimata ca e luni.

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

la cel cu masini si piese de masini,vizavi de piata,e chiar pe colt.dar te tin eu la curent, o mai intreb pe vecina mea cand aduc.
pe daria o duc la gradi,caci saraca nu i-as face fata.plus ca invata o groaza de chestii acolo.e rau ca e f scump,dar cu cat ma gandesc mai mult,cu atat face banii.dc as munci.....problema e ca trebuie sa-mi gasesc ceva de lucru neaparat,caci simt ca o iau razna acasa.
dupa ce o iau de la gradi(pe la 17.30), ne plimbam de obicei prin parc cateva minute,apoi merem acasa.

Ema

Mergi la inceput

pai bine,mai bistritencelor,tare molocome mai sunteti la scris.se pare ca numai eu intru asa de des pe net.ce ati mai facut?pe unde ati mai mers?apropo,de seri cu muzica,nu stiti de vreun eveniment de iesit cu bebeul?tare greu scapi de prichindeii astia.e asa de frumos afara,ca-mi vine ori sa plang ca tau acasa,ori sa rad de fericire ca a venit primavara si imi pot gati mandra in fustite...

Ema

Mergi la inceput

iarasi singura.mai ca-mi vine sa plang.pe unde umblati.dc va duceti pe undeva cu bebeii ,spuneti-mi si mie.e asa de frumos afara..

Ema

Mergi la inceput

ema, nu esti singura. acum sunt acasa ca tudor doarme dar dupa ce se trezeste iesim din nou afara. eu ies dimineata cu el in parcul mare iar dupa amiaza in eminescu vizavi de politie, ca e aproape de casa. hai sa ne intalnim intr-o zi pe aici pe undeva. tu esti soferita, poti veni oricand din viisoara?

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput