se retrage stolo?(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:
Originally posted by conchita
eu stiu doar ca Romania trebuie scoasa din mizeria care este, iar un Basescu ar putea-o infunda si mai rau.

Mai rau decat daca iese iar Nastase si ai lui????
Asta este intrebarea la care trebuie sa raspundem de fapt.

ce cred, sincer? la fel de rau, parerea mea. nesuferita situatie, obositoare dilema! cand inclin sa va dau dreptate si sa zic, okay, fie ca voi, il votam pe basescu....imi apare figura in fata ochilor si-mi aduc aminte cine e si ce-a facut, ma ia cu ameteli de suparare ca ar putea sa iasa asta si acolitii lui! normal ca, pe de alta parte, nastase tre exclus din ecuatie! vrei sa spui ca Basescu n-are tendinte dictatoriale? pai asta ar fi in stare satz traga si-un pum in gura daca i-ai zice ceva, la cat e de coleric....

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

deci io cu cine votez ?!?!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Andrada

http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=worldNews&storyID=6469956

misto. inseamna ca n-am batut campii in episodul unu cand am zis ca singura solutie ramane pana la urma interventia UE sau NATO. si,cum UE e ocupata in alta parte...

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:

[quote]Originally posted by cataghe

[quote]Originally posted by conchita
ce cred, sincer? pai asta ar fi in stare satz traga si-un pum in gura daca i-ai zice ceva, la cat e de coleric....

--------------

Lasa-l mey conchito ca daca-i coleric o sa faca tot el stroke si o sa scapi de el Mie imi place asa dictatorial si coleric, de fapt asa il vede artistul din tine eu pot sa traduc "dictatorial si coleric" prin "puternic si hotarat" ca asa il vad io sic

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour!!Urmaresc discutia asta de la inceput,iar acum am si eu o intrebare: daca toti candidatii la presedentie au cite o buba,atunci pe cine votam? Cum putem sti cine este cel care ar putea face ceva pentru tarisoara asta amarita?????
Poate sa-mi raspunda cineva?

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

quote:

quote:

misto. inseamna ca n-am batut campii in episodul unu cand am zis ca singura solutie ramane pana la urma interventia UE sau NATO. si,cum UE e ocupata in alta parte...

sunt si eu curioasa cine isi doreste baze militare americane la noi in tara? . conchita multumim frumos de salvare dar nu o dorim .... sau eu nu o doresc ... nu stiu altii cum sunt dar mie imi place pacea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by alibaba

quote:

quote:

sunt si eu curioasa cine isi doreste baze militare americane la noi in tara? . conchita multumim frumos de salvare dar nu o dorim .... sau eu nu o doresc ... nu stiu altii cum sunt dar mie imi place pacea

tu poate nu vrei dar noi DA!
cine si-a mai dorit "ocupatie" amaricana ?: Germania, Italia , Ungaria , Turcia , Spania si altii http://www.libsci.sc.edu/bob/class/clis734/webguides/milbase.htm
...tot asa de fraieri ....

acum se vor desfiinta niste baze in germania , cred ca la Ramstein , iar nemtii sunt turbati: se vor pierde extrem de multe locuri de munca si implicit lista de avantaje care se instaleaza cind te cotropesc amerecanii...

mai ales cu pozitia noastra in coasta rusilor, o baza amerecana este ca un statement ca nu mai suntem ai nimanui.
amerecanii isi ajuta aliatii, chiar daca reversul nu e adevarat: vezi evenimentele recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

quote:

tu poate nu vrei dar noi DA!
cine si-a mai dorit "ocupatie" amaricana ?: Germania, Italia , Ungaria , Turcia , Spania si altii http://www.libsci.sc.edu/bob/class/clis734/webguides/milbase.htm
...tot asa de fraieri ....

acum se vor desfiinta niste baze in germania , cred ca la Ramstein , iar nemtii sunt turbati: se vor pierde extrem de multe locuri de munca si implicit lista de avantaje care se instaleaza cind te cotropesc amerecanii...

mai ales cu pozitia noastra in coasta rusilor, o baza amerecana este ca un statement ca nu mai suntem ai nimanui.
amerecanii isi ajuta aliatii, chiar daca reversul nu e adevarat: vezi evenimentele recente.

... hello , nu mai suntem pe vremea razboiului rece ... si din punctul meu de vedere bazele astea sunt niste target-uri pentru posibile actiuni teroriste ... exact asta ne mai lipsea acuma ...

de ce vin cu baze militare si nu cu ceva investitii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca sunt baze militare aici se creeaza locuri de munca,ne vin bani in tara,io vreau baze militare la noi.

Cat despre pe cine votam,hai sa fim seriosi,cine stie ceva de Ciuhandu????o sa se intrebe omu de rind!
Noi deocamdata avem de ales intre 2 rele pe cea mai putina rea si varianta cea mai putin rea e Basescu!Parerea mea!Poate peste 4 ani o sa avem de ales intre 2 bune si atunci o sa fie dilema cea mai mare!
Pina atunci:votati Basescu!desi sunt constienta ca sunt sanse 30%(cu indulgenta)ca Basescu sa castige alegerile!tot parerea mea!

Valentina

Mergi la inceput