se retrage stolo?(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daca avem noroc īn turul doi vor intra Basescu si Nastase. Daca nu avem noroc vor fi Nastase si Vadim. De noi depinde! Votez cu Basescu, ca orice om cu bun simt! Si nu pt ca īl iubesc...

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by nikomiko

Si am vazut ca se tot repeta ideea ca un vot pt. Ciuhandu e de fapt un vot pt. Nastase, respectiv un vot luat de la Basescu.

Nu. Eu vreau sa zic ca un vot pentru Ciuhandu e un vot pentru PSD si am argumentat acest lucru. Sa presupunem, prin absurd, ca iese Ciuhandu presedinte si numeste mai departe primul ministru...dupa aia ce se intimpla??? Cum Ciuhandu n-are avea nici un sprijin politic in Parlament, cabinetul va fi impus de coalitia majoritara despre care toata lumea este sigura ca vi fi cea a PSD-ului. Adica n-am schimba cu mai nimic situatia actuala (poate o remaniere mica-acolo!!!). Pe cind daca presedintele ar fi din partea opozitiei, primul ministru ar fi tot de la opozitie si asta ar asigura acel echilbru de forte intre coalitia majoritara si DA. Cam asta era "perspectiva mea de efect".
Iar nikomiko m-am folosit de citatul tau nu pentru a te contrazice neaparat, ci pentru ca mi-a oferit sanse de a-mi repeta punctul de vedere!!! Cit despre Basescu nici mie nu-mi place ca personaj politic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa votez visceral..pentru ca, din pacate, o fac altii!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Daca avem noroc īn turul doi vor intra Basescu si Nastase. Daca nu avem noroc vor fi Nastase si Vadim. De noi depinde! Votez cu Basescu, ca orice om cu bun simt! Si nu pt ca īl iubesc...

Sibylle

Io zis sa explici chestia asta, ca altfel se supara fetele si ajungem la Zona Zoster... si zau ca mi-ar parea rau.

Mergi la inceput

Doamne fereste!

Mie mi se pare de bun simt sa fac tot ce īmi sta īn putere ca sa-l dau jos pe Nastase! Deci sa votez cu Basescu, cel care are mai multe sanse de a-l bate pe Anilmal!

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Sibylle, eu am inteles ce ai vrut sa spui tu, dar ca sa evitam un conflict inutil te-am rugat sa explici Serios, am stat o tzara in suspans si la faza cu diaspora si romanii...
E greu sa te faci inteles de multe ori si se poate interpreta in atat de multe feluri un singur cuvant incat zic si eu:
"Better be safe then sorry"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by dpintilie
E normal sa semene cu ceea ce a facut Ciuhadru pentru Timisoara, ca doar, sa fim seriosi, care oras nu are nevoie de canalizare noua, de strazi noi, de blocuri, de curatenie si spatii verzi?

Dana, buna dimineata. eu nu am zis ca seamana cu ce-a facut Ciuhandu, ci Ciorbea, in Bucuresti.
-----

altfel, oooh, s-a ajus la bun simt deja...e un pas de la seminee si algocalmine totusi, ca s-a trecut de la materiale la spirituale :)))

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Dana, tu ai dreptate. Stiu ca nu ar trebui sa producem conflicte si asta nici macar nu sta īn intentiile mele. Uneori am scapari de violenta īn limbaj (deh, sunt un arici, am anuntat lucrul asta din timp), dar, cu singuranta, sunt printre cei mai putin agresivi pe forum. Sincer, mi-e greu sa tac! Vad oameni inteligenti care vor argumente solide ca sa nu voteze asa cum le zice contiinta. Cred ca argumentele au fost epuizate īn discutiile astea, nu ramāne de spus decāt ca ar trebui sa se gāndeasca la cei de acasa si la stomacul lor. La viata lor amarāta. Eu stiu doar ca Nastase&comp trebuie dati jos. Restul sunt doar vorbe. Imi īnchei aici discutiile despre alegeri...deocamdata. Nu mai am rabdare. Singurul meu argument este realitatea. Toate cele bune!

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Sibylle
Vad oameni inteligenti care vor argumente solide ca sa nu voteze asa cum le zice contiinta. Cred ca argumentele au fost epuizate īn discutiile astea, nu ramāne de spus decāt ca ar trebui sa se gāndeasca la cei de acasa si la stomacul lor. La viata lor amarāta. Eu stiu doar ca Nastase&comp trebuie dati jos. Restul sunt doar vorbe.

Adica votantii cu Ciuhandu sunt iarasi niste tradatori de tara care se opun intereselor patriei infometate, votand altfel decat cum dicteaza majoritatea? eu stiu doar ca Romania trebuie scoasa din mizeria care este, iar un Basescu ar putea-o infunda si mai rau. Restul sunt iluzii temporare- as putea sa spun si eu.
si io zic ca nu e corect sa ne impartim aici in buni si rai dupa cum votam, ca nu asta fuse scopul dialogului, nu?
-----

Dana, acum am vazut ca-s mesaje noi si pe pagina anterioara, raspund mai pe seara.

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by conchita

eu stiu doar ca Romania trebuie scoasa din mizeria care este, iar un Basescu ar putea-o infunda si mai rau.

Mai rau decat daca iese iar Nastase si ai lui????
Asta este intrebarea la care trebuie sa raspundem de fapt.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

e vorba de procente!de ce discutam pe "uscat"?
cum stam ? are cineva rezultatele unui poll independent ?
si pe acele procente putem discuta .... mai ales cit i se miscsoreaza lui Basescu sansele din cauza unor absurzi care vor schimbare totala si intentioneaza sa dea un semnal in directia asta.

Mergi la inceput