Exista fericirea absoluta?
Raspunsuri - Pagina 3
dana d spune:
Anca, pai tocmai asta e problema, ca e prea frumos si trece prea repede. Asa cum acum imi amintesc de copilarie si adolescenta cu regret ca s-au dus, si chiar imi dau lacrimile cand ma gandesc mai intens la simplitatea si seninatatea acelor ani, la cum eram la cat ma iubeau si ma protejau parintii si cum era totul roz, tot asa mi-e teama ca ma va durea sufletul si cand voi fi batrana si poate singura, dupa anii astia pe care ii traiesc acum. Cred ca amintirile cu cat sunt mai frumoase cu atat e mai dureros ca sunt doar amintiri.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
anca tanasica spune:
Da' nu mai bine decat sa iti pierzi timpul (fizic vorbind) cu chestii d'astea, te joci cu bebe sau te duci la cumparaturi sau te duci la un masaj sau ..... ce iti place tie....nu crezi ca dupa aia vei vedea viata mai in roz? Eu vb.asa ca stau cam prost de la o vreme cu timpul si asa vrea sa fac atatea...de aceea nu ma gandesc la ce te gandesti tu...ca nu am timp...si decat sa stau 10 min sa ma gandesc la "chestii naspa" mai bine fac o baie fierbinte cu multa spuma sau merg la un masaj...sau la cumparaturi.....si daca am cu ce si daca nu....
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
maryam spune:
Postasem un mesaj mult mai lung,in care iti spuneam ca m-am regasit mult in ceea ce ai scris,in trairile tale...foarte asemanatoare...diferenta dintre copiii mei e cam la fel,poate am imbatranit eu si vad lucrurile altfel,de mi-e teama de ceea ce va urma,dar mai important e sa avem credinta,sa-i multumim celui ce ne-a creat pentru tot ceea ce avem,sa pretuim lipsurile,diferentele,totul...pentru ca inca mai avem timp sa o facem.Iti doresc sa ai parte numai de bine!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Danutza spune:
Draga dana d,
Eu te-as sfatui sa gandesti intotdeauna pozitiv.De ce nu incerci sa-ti impui sa gandesti pozitiv?! Crede-ma ca si eu am invatzat in timp sa fiu asa.Si incearca sa iei totul asa cum este; de multe ori in viatza ni se intampla ceea ce nu vrem.Dar ti-ai pus vreodata intrebarea daca ceea ce noi am vrea sa se intample este bine pentru noi.Eu cred ca Dumnezeu stie mai bine...crezi mai mult in El, si sa stii ca daca Dumnezeu itzi da cateodata momente grele, dificile, nu sunt intamplatoare.Nimic nu e intamplator! Bun sau rau!
Capul sus, si incearca sa privesti partea plina a paharului, si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti.
Numai bine,
Danutza &
Raina
Fiquelle spune:
Dana, fericirea absoluta exista atunci cand esti fericita, dar dureaza doar o secunda sau poate mai putin, daca tu imediat incepi sa te gandesti ca ceva rau s-ar putea intampla. In acel moment gata! nu mai exista Fericirea Absoluta!, tu te gandesti la ce emai rau, tu o distrugi. Gandeste pozitiv, altfel atragi energia negativa si ceea ce iti imaginezi se poate intampla. Imagineaza-ti lucruri frumoase, deruleaza in minte un film, in care iti vezi copilul mare, sanatos, realizat. Repeta-l in minte in fiecare zi, ca pe un tratament. Da rezultate!
Mada si
sofi, 2 luni