Farsele lui Buzdugan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Pana astazi nu stiam cine este Buzdugan si nici de farsele lui nu aveam habar...dar de azi sunt fan

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Hai mai nu va apuca dracii cand vedetzi ca oameni cu shcoli, facultatzi, pika in plasa? Ca de la politzistu care sarea in ajutorul aleia survolate cu perversiuni nici Dumnezeu nu cere......dar de la directoarea de scoala care accepta sa vina doctorii sa caute fetele la mameluci? Ba le shi alinia frumos in fatza clasei
Sau la inca o shcoala veneau din Germania, in chip de donatzii, doua falusuri, unul mare shi unul mic pentru director . Cum auzise "ajutoare din strainatate" i se infierbantase creierul shi nu mai conta ce se aduce.....puteau fi shi desheuri radioactive.....ereau pe gratis deci binevenite........chiar daca nu shtiau ce inseamna shi mai ales daca le sunt necesare!
Imi vine sa le dau cu ceva in cap cand ii aud!
Romanu are asha un talent de a-shi da cu parerea in orice, chiar daca nu shtie despre ce e vorba sau ce inseamna. La sondajele de pe strada (farse sau nu) n-ai sa auzi unu zicand nu shtiu ce inseamna acest cuvant sau nu cunosc problema shi sa plece din fatza microfonului. Noooooooo Ori face repede o legatura absolut aberanta cu un alt cuvant shi dai shi zii pe tema aia, sau injura guvernul......ca doar el e de vina pt toate relele, chiar shi pentru nivelul apelor dunarii

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ina, am scris si mai repet ca reactiile celor "prinsi in flagrant" nu-i reprezinta intotdeauna...asa ca, zau, hai sa nu socotim "victimele" prosti gramada, ca nici noi nu stim cum sa reactionam in situatii absurde sau limita sau stresante sau etc...

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tot aia cu "planul de ejaculare" in loc de "evacuare" a fost cea mai tare. A pus-o pe biata femeie sa scrie si sa repete de n ori "plan de ejaculare" pardon de expresie...Bai chiar sa nu-si dea seama? Credeam ca numai Negru gaseste exemplare superpenibile pentru emisiunea lui de kko.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Doame fereshte!!! Nu am spus nicaieri ca sunt proshti gramada (e un cuvant pe care nu cred ca-l folosesc de 3 ori pe an). Am spus ca au o retzinere in a recunoashte ca nu se pricep la o anumita problema sau ca nu cunosc un anumit cuvant. Nu le cere nimeni sa shtie ce e aia paleontologie.......dar sa ishi dea cu parerea despre ea shi sa spuna ca se ocupa de oamenii ologi shi ca guvernu nu da bani pentru carje asta ma calca pe intelect!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Statzi ca-mi mai amintii una "buletin de ebrietate" in loc de "identitate" adica cat de varza tre' sa fii k sa nu stii sau sa nu te prinzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

" ma survoleaaaaazaaaaa........"

Am ras cu lacrimi la cele mai multe faze.
Legat de faptul ca cei carora li se fac farse ar fi prosti, nu cred, cuvintele seamana foarte tare intre ele si probabil pe moment cel intrebat nici nu realizeaza despre ce e vorba; vorba zicalei "surdu` nu le aude, da` le potriveste", asa si ei.
Oricum, in unele farse, s-a demonstrat ca, coruptia e in floare, de ex. in farsa cu directoarea liceului in care era un elev, nepot de senator.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu acum aud prima data e buzdugan cel nazdravan..am citit subiectul asta cap-coada dar nu m-am lamurit unde pot sa citesc/ascult fazele astea?la ce radio se difuzeaza?este si pe net?
chiar m-am distrat citind ce dume pot scoate unii..cred ca in direct e si mai amuzant.
multam frumos

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mamika,uite www.fun-sms.ro/farse.php?select=daniel_buzdugan3" target="_blank">aici cateva.Live nu-mi ies nici mie!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

uite aici sunt:www.fun.as.ro
uitati-va jos si cautati bine sunt si farsele lui buzdugan si altele..

Mergi la inceput