Farsele lui Buzdugan
Va plac?
Nu pot sa zic ca nu-mi plac, sunt haioase shi bine ticluite insa imi lasa un gust amar shi un mare semn de intrebare :"Chiar pot fi unii oameni asha de creduli?" (ca sa nu le zic altfel.....uneori sunt incredibil de incultzi)
Mie imi vin in email de la prieteni, nu le am pe toate, shi m-am gandit ca le aleg ei pe cele mai traznite. Am fost insa in Romania pt aproape trei luni shi pot sa zic ca toate sunt 
Am mai observat ca marea majoritate a subiectzilor sunt moldoveni.......are ceva cu ei sau cad mai ushor in plasa??
Ina
Raspunsuri
cybip spune:
Salut!
Eu ascult radio 21 live pe net si mie chiar imi place emisiunea lor. Dar nu intotdeauna farsele sunt reusite. Si cred ca prefera moldovenii pentru ca el insusi este din partea aceea de tara, probabil sunt mai creduli, habar nu am, si eu mi-am pus intrebarea asta.
Monica 37 sapt.
Julie spune:
quote:
Initial creeata de ina_nz
Am mai observat ca marea majoritate a subiectzilor sunt moldoveni.......are ceva cu ei sau cad mai ushor in plasa??
J.
adda spune:
Nu ascult Radio 21, dar am pe calculator cateva farse de-ale lui Buzdugan...Nici eu nu inteleg cum de pot fi unii oameni asa creduli (de ex, farsa facute unei domnisoare care vroia sa-si faca o operatie de marire a sanilor...printre altele, Buzdugan i-a spus ca in loc de silicon va folosi (Buzdugan fiind doctorul
) carne tocata de vita
..ei, cum sa crezi asa ceva?
...si Buzdugan ii tot dadea in sus si-n jos ca daca vrea sa aiba "mameluci" frumosi asa o sfatuieste sa faca...ba chiar a pus-o sa repete cuvantul mameluci ![]()
)
Uneori cred ca sunt regizate...sunt prea de tot 
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
Julie spune:
quote:
Originally posted by adda
Uneori cred ca sunt regizate...sunt prea de tot
Heheeeee, iti garantez ca nu-s regizate...
J.
ankalaura spune:
EU VOTEZ PRO!
Imi plac la nebunie, este adevaratnu sunt ABSOLUT TOATE foarte reusite, insa majoritatea sunt extraordinare! Si da, nu numai ca sunt multi creduli, nu numai ca sunt multi inculti, dar mai joaca si rol de mare doamne sau domni! Si asta nu numai la farse, ci si la testul de fidelitate, unde doctorite si profesoare cad in plasa intinsa de partener si accepta "invitatii" diverse... Mai mare rusinea.
Farsele lui Jugaru, in schimb, sunt penibile!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Adela spune:
Da da si mie imi plac farsele lui! Il ascultam de cand era la radio NE in Iasi: "Duamna, duamna inchide telefonul si nu ma mai deranja atata! Vez unde baji dej`tu" 
Si www.fun-sms.ro/farse.php?select=daniel_buzdugan3" target="_blank"> aici cateva faze. Poftiti de ascultati. ![]()
~~Adela &
Julia
ciprianc spune:
da, si mie imi plac farsele lui Buzdugan, dar parerea mea este ca sunt si regizate unele dintre ele.
E bine de stiut ca se dau multe telefoane pana este prins unul care sa fie dat pe post.
Am foarte multe farse, pentru ca le-am luat de pe site-ul lor, atunci cand se putea :)
(sunt cateva farse care ma fac sa rad de fiecare data cand le ascult)
concluzie...nota 10 pentru idee si nota 9.50 pentru actorie
lilanda spune:
Julie, uite despre cine se vorbeste aici!!! ![]()
![]()
Pare incredibil, nu, citi ii cad in plasa??? Si unii dintre ei chiar au toate motivele sa nu cada (cum sint de exemplu profesorii, care nu riposteaza sau nu se "prind" de semnificatia unui cuvint, primarii - astia fiind preferatii lui Daniel
, vedetele etc.). Ei bine, oamenii reactioneaza ciudat sau deloc in situatiile in care sint luati prin surpindere, in situatii absurde, in situatii de stres si nu cred ca e vorba ca sint prosti, incredibili sau inculti. Sau macar nu toti!!! (Va simtiti, de exemplu, confortabil atunci cind va aflati in fata unei camere de luat vederi?).
Oricum eu tin minte o faza facuta lui Florin Piersic de ziua lui ( pe care am ascultat-o cred de vreo 10 ori la montaj) si in care Buzdugan interpreta rolul uni fan batrin al actorului (vroia sa-i trimita cadou, de la Iasi la Cluj, 1 tona de peste proaspat)!!! Si inchipuiti-va un Florin Piersic, uns cu toate alifiile, ca nu stia cum sa reactioneze si cum sa-l ia cu binisorul pe mosneag astfel incit sa nu-l jigneasca prea tare!!!
pozulici
ankalaura spune:
Mie mi-au placut cele cu operatiile estetice! Cand au sunat-o pe fatuca aia din Bacau parca sa ii spuna ca o echipa de medici plasticieni din FRAIERsburg fac marire de sani gratis!

Si cate si mai cate.
Iar pe celalalt (nu mai zic nume, ca sa nu facem anti/reclama) am vrut sa-l critic, si cand colo, ce sa vezi, e-mail-ul dat pe site al directorului de programe NU EXISTA! E? Ce ziceti, si m-am dus si pe celalalt site, al emisiunii aleia de la TV (nu zic nume, stiti voi de ce), si cand colo ce sa vezi! nu era activ link-ul cu parerile si contactarea.... Pai astea sunt glume mai? Sa suni la o proaspata mamica si sa-i spui ca i s-a schimbnat copilul in spital cu unul de tigan? Si mai era si o mamica destupata la cap, care n-a avut o reactie caraghioasa, asa ca singurul nasol a fost ala de a facut farsa. Si nu era BUZDUGAN! pe care eu il iubesc! 
Anca si papusica Eliza (26.august.03)