Farsele lui Buzdugan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by ciprianc

da, si mie imi plac farsele lui Buzdugan, dar parerea mea este ca sunt si regizate unele dintre ele.
E bine de stiut ca se dau multe telefoane pana este prins unul care sa fie dat pe post.

Mey, iti spun sigur ca nu e nimic regizat acolo... si nici asa de multe telefoane nu se dau... Ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti!

Lucrurile stau cam asa: spirit ludic (sau infantil, au mai zis unii :P) plus talent (apropo, e bine sa stiti ca B. nu-i chiar un diletant in ceea ce priveste actoria :), nota 10!

A, in cazul emisiunilor in direct (isi mai amintesc, vad, unii - emisiunile "Buzduganul de seara" sau mai vechea "Noapte romaneasca" de la Radio Nord-Est :))) se mergea pe punct ochit - punct lovit, ca in transmisii live nu-i timp de incercat...

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Julie, tu-l cunosti pe Buzdugan?

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si mie imi plac, farsele lui, chiar daca uneori raman uimita de prostia unora, care culmea sunt profesori, directori sau mai stiu si eu ce functii de la care ai avea pretentii.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Noi le primim prin e-mail la servici si va dati seama ce distractie e in birou, chiar ieri am ascultat o farsa la care am fost pe jos de ras: profesorul (Buzdugan) ii cere studentei sa faca dragoste ca sa o treaca examenul, la care ea zice ca nu poate face dragoste ca are prieten, face decat sex oral.... . Farsa a fost facuta la ideea colegilor ei de clasa care stiau cum trece fata examenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Nu-mi pot incepe ziua fara farsele lui Buzdugan! De multe ori, ajung cu masina la destinatie pana sa inceapa si stau in parcare in masina sa ascult farsa. Alea cu jocuri de cuvinte sunt super insa, asa cum a mai spus cineva unele imi lasa un gust amar, depasesc stadiul de farsa si au consecinte grave pentru cei implicati. Chiar acum vreo 2/3 zile a fost o farsa in care un tip a aflat in direct cum logodnica lui tocmai il inselase. Sau alta (acu' vreo 3 sapt.),studenta, dispusa spre perversiuni cu un mos de 80 ani in scopul obtinerii unui apartament.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

si mie imi plac tare mult farsele lui Buzdugan,de multe ori insa imi lasa un gust amar..dar ma consolez cu idee ca poate totusi sunīt regizate!
faza cu hallsul ma pus tare mult pe ganduri....
sunt foarte multe persoane care nu au timp sa ajunga la medic,intra direct la farmacie si cer ceva pt dureri de cap,etc.....vestita bomboana de supt pt desfundarea cailor respiratorii a devenit dintr-o data tratament contra reumatismului!

oricum pt actoria lui buzdugan:nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

....vorba lui Daniel Buzdugan, "mi-am pus dinti de termopan/multumesc lui Beuran/foaie verde de...bromura/nu ma doare nici in... gura".

Unele sunt reusite de tot mai ales cand (Buzdugan)e o doamna la telefon. Iar aia prinsi in "plasa" la bafta lor.

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si mie imi plac foarte mult!
regizate sau nu sunt tare haioase!

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

placeat maxim!!!

"dinti de termopan"

Ancuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

poanta cu diagnosticarea prin telefon a unei boli numita "pleonasm" o stiti?
a pus-o pe o dna educatoare saraca cu duhu' sa repete intr-una baba-batrana si sa se frece cu receptorul pe piept si dup-aia a diagnosticat-o "suferiti de pleonasm, e grav!"

Ancuss

Mergi la inceput