Romanii din Irlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
she_wolf spune:
Claudia, m-am uitat in album dupa poze de la spectacol si in loc de asta am gasit una cu Laura...da' absolut mortala!!!
Eu am fost la Christmas on ice dar nu mi s-a parut cine stie ce. Daca nu stii sa patinezi nu ai mare lucru de facut. Noroc ca era prin zona alfel mi-ar fi parut rau ca am batut drumul degeaba. Cristi s-a jucat putin pe la locul de joaca amenajat, insa era mai mult pt. copii mai mari, asa ca...Sanie n-am inchiriat ca mi s-a parut o corvoada prea mare sa-l trag pe acolo, poate o sa mergem intr-o zi cu sotul meu pt. figura asta.
Eu ma cam pregatesc (deocamdata sufleteste, practic de maine) de curatenie de Sarbatori, desi n-am nici un chef si de vizita socrilor, care vin vineri.
In rest cuget intens la meniuri si la ce voi face de ziua lui Cristi si inca nu m-am hotarat.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
She_wolf, poze de la spectacol poti vedea daca dai clic pe fotograful de jos. In album e poza cu Laura machiata clown, cand am fost la circ
. Iti multumesc ca mi-ai spus cum e la Christmas on ice ... ma asteptam sa fie mai frumos, chiar eram hotarati sa mergem si noi. Asa, nu mai am nici o tragere de inima ... mai vedem.
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Unde ati disparut? Am ramas singura pe-aici?
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)
she_wolf spune:
Cum merge cu pregatirile de Sarbatori?
Eu am fost tare ocupata in ultima vreme, au fost socrii pe la noi, au plecat duminica, a fost si ziua lui Cristi si am avut musafiri...
Acum ma odihnesc putin si ma apuc de una-alta, nu vreau sa exagerez pt. ca anul trecut a trebuit sa arunc o gramada de mancare. Pacat de munca mea.
Maine si poimaine avem niste petreceri...ehehe...trebuie sa-mi fac orar, nu alta, ca sa apuc sa termin totul la timp.
Sotului meu inca nu i-am luat nimic de Craciun, sunt in pana de idei, asa ca mai am de batut si magazinele. Asta am facut si astazi, dar fara rezultate remarcabile.
La voi cum este?
cristina73 spune:
La mine e nasol tare...s-ar putea sa lucrez si vineri da am sa ma opun cu mainile si picioarele!!
she_wolf spune:
Cristina, chiar ca nasol tare. Crezi ca reusesti sa-i convingi sa stai acasa?
cristina73 spune:
La multi ani! Numai bine si tot ce va doriti in 2005!
Eu cel putin imi doresc sa nu mai ploua atita!