Romanii din Irlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 10
she_wolf spune:
La multi ani si un An nou minunat!
Ati vazut ca a nins de Craciun??? Nu mi-a venit sa cred!
Cum ati petrecut?
De Craciun (in Ajun si pe 25) am petrecut singurei, iar pe 26 am fost in vizita. Eu am avut febra pe 25, iar, de pe 26 a inceput Cristi cu dintr-astea si a avut febra vreo 4 zile...Nu i-a trecut raceala sau ce-o fi fost de tot, inca mai tuseste.
De Revelion am fost la o petrecere, cu tot cu C., am plecat pe la 1 (noaptea, normal). Nici nu-mi vine sa cred ca am reusit sa stam pana la ora aia cu el!!! Pe 1 am avut musafiri...si gata!
Voi ce-ati facut?
Eu am 2 kg in plus!
Claudia si Cristi (16.12.2002)
she_wolf spune:
Tot eu: Alex, puiul Violetzykai este pe prima pagina!
Claudia si Cristi (16.12.2002)
violetzyka spune:
"La multi ani" , multa sanatate, si tot ce va doriti in 2005 !!!
Nu am mai scris de o vesnicie, desi mi-am propus de multe ori, dar am intrat din cand in cand sa vad ce mai povestiti.Am tras cu urechea Despre noi, aflati ca s-au intamplat foarte multe lucruri importante, Alex e acum baiat mare, toata ziua umbla de colo colo, nu are stare, deschide usile la dulapuri, cotrobaie peste tot, este de o curiozitate maxima...Iar eu, ma delectez cu un curs de horticultura, in putinul timp liber si abia astept sa vina primavara sa pun in plicare ca am invatat.Deocamdata am pus in gradina doar niste bulbi(narcise, lalele,toporasi,zambile ....etc...)sa vedem ce o iesi.
She wolf, l-am vazut pe poznas pe prima pagina, am fost foarte mandri ca a ajuns si el eroul zilei
Voi ce mai faceti ? Cu ce ganduri incepeti noul an? V-ati facut "New Year Resolution " ?
Heidi spune:
LA MULTI ANI si tot ce va doriti sa vi se implineasca in 2005!
Am fost plecati in concediu si nu am mai intrat. Va doresc un an nou plin de fericire! Eu sunt fericita ca mama mea a primit viza si vine saptamana asta aici, asa ca pot sa stau linistita ca il vad in fiecare zi pe Andy. Va pup. Numai bine copiilor vostri.
emaaimee spune:
Buna fetele!
Nu am stiut ca exista subiectul asta,azi m-am tot foit pe forum si am dat din intamplare peste el.
Felicitari she_wolf pt noul bebic!Felicitari si Gabrielei-parca ai zis ca vei mai avea o fetita!Si noi am vrea fetita daca am putea alege,dar nu conteaza sanatos sa fie!Voi la ce spital mergeti? Sau ati ales gp+spital?
Si noi suntem super fericiti pt ca si eu sunt insarcinata cu primul bb!Si mi-e teama de ca nu facem parte nici inainte din corpul de balet
Va pup!
si pestiuc iubit de 19s
claudia_2803 spune:
Buna emaaimee. Felicitari si tie si lui she_wolf pentru bebelusi. Eu mai am inca putin (3 saptamani) si scap de burticuta, deja simt ca nu mai pot. Merg la spital la Coombe dar si la GP. Am inceput sa am emotii cand ma gandesc ce ma asteapta . Cat despre ingrasare ... am plecat de la 50kg si am ajuns la 66kg dar nu-mi fac griji. La prima sarcina am luat 20kg si le-am dat jos cu mare usurinta (ba chiar as fi vrut sa mai pastrez cateva) .
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)
emaaimee spune:
Multumesc,Gabriela!
Si iti doresc nastere usoara si sa ramai cu cateva kg de data asta!
Eu am luat 6kg pana acum si nu imi doresc sa raman cu kg excedentare dupa bb,ba chiar mi-ar prinde bine sa mai dau cateva jos!Eu am pe 7 martie urmatorul control si sunt inscrisa la Rotunda.Poate nasti pana atunci,cine stie...
si pestiuc iubit de 20 s
Heidi spune:
Salut fetelor! Claudia 2803, uite cum a trecut timpul si a venit vremea sa nasti nu peste mult. A trecut repede si imediat vei fi cu bebele cel mic in brate. Iti doresc nastere usoara si sa fie sanatos bebele! Sa auzim numai de bine, aveti grija de bebele mic si sigur se va bucura Laura de micut.
violetzyka spune:
Mai fetelor, eu nu prea am timp sa vin la povesti ...doar cand am ceva important de spus.
Vreau sa va zic de o chestie faina care poate va intereseaza. De putin timp a intrat pe piata Irlandei un sistem de curatenie genial, un aparat care aspira praful in profunzime, spala covoare, purifica aerul, etc...Aruncati o privire la http://RainbowSystems.com
Demonstratiile sunt gratuite si in plus veti primi un cadou pentru timpul acordat, indiferent daca cumparati sau nu produsul.
Daca vreti mai multe amanunte, va pot pune in legatura cu domnisoara de la firma.