Romanii din Irlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Fetele cu copii mai maricei,ati fost la Disney On Ice,Toy Story? Merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

N-am fost Cristina. Ne gandeam si noi sa o ducem pe Laura dar al meu sot vine seara la 18. Sambata si duminica lucreaza de la 12 ... Poate ma duc doar eu cu ea, ma mai gandesc.

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

She_wolf, intrebasei ce fac copii la montessori. Laura cat a fost (cam 3 saptamani) erau cam aceleasi activitati: stateau pe scaunele la masuta si sortau "nasturei" pe culori, ii puneau in cutiute, ii rasturnau din una in alta ... , insirau margeluse pe ata ... chestii de indemanare. Mie nu mi s-a parut mare lucru. Poate la altele e altfel. Nu venea acasa cu nimic nou. Aici, la playschool, picteaza, coloreaza, invata cantecele,se joaca cu copiii ... Oricum eu sunt mai multumita, se vede ca se ocupa mult mai mult de ei.

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Claudia, merci pt. explicatii. Sotul meu o sa mearga zilele astea la o gradinita Montessori din zona (care va avea 2-3 locuri libere anul viitor, a vorbit cu ei la telefon) si o sa-i intrebe ce si cum. Problema este ca eu am inceput sa ma simt vinovata ca vreau sa-l dau la gradi inainte de 3 ani, mai ales ca nu sunt nevoita. Ce-i drept eu ma gandesc la binele lui, la socializare, limba etc. Ufff...
Ce se intampla la Disney On Ice? Unde este? Eu vreau sa ma duc cu Cristi la Christmas on Ice (este foarte aproape de noi), dar mai mult sa cascam gura ca eu nu stiu sa patinez. Am vazut ca se pot inchiria saniute pt. pitici. A! Au un site: http://www.christmasonice.ie

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

She Wolf --VREM SI NOI!!!!
Suntem mari iubitori de patinaj.
Te rog,imi dai si mie adresa ca n-am gasit-o pe link.
Irina si Edy Irlandezu'cel scump!(5 noiembrie 2002)

Poze cu noi la 2 anisori
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Dacia, momentan nu stiu decat aproximativ adresa: Merrion Road - cladirea RDS (Royal Dublin Society's Showgrounds - pe harta mea chiar apare), Dublin 4. Zona Ballsbridge, cred ca Est, inspre mare (Dublin Bay). Cred ca statia cea mai apropiata de DART este Lansdowne Road. Ai harta?
...Acum ma uit pe harta si bag de seama ca este mai aproape statia de DART Sandymount.
Trece si Bus-ul 7 parca.
Sa-mi spui daca nu gasesti, poate mai descopar vreun amanunt ajutator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

She Wolf, Disney on Ice e un spectacol cu personajele Disney,reprezentatiile au loc la The Point Theatre(parca).Mai multe nu stiu nici eu ,de aia am intrebat,dar am inteles ca e un spectacol popular.
Nu stiu daca e potrivit pt cei sub 3 ani ca in general micutii isi pierd rabdarea(stiu din proprie experienta...)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina73
Nu stiu daca e potrivit pt cei sub 3 ani ca in general micutii isi pierd rabdarea(stiu din proprie experienta...)
Cu siguranta nu este potrivit, nici nu m-as baga acum la asa ceva, nici daca ar fi fost spectacolul in romana, daramite in engleza!
Merci pt info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

salutare!
eu nu-s chiar nou pe aici, dar nu am postat pe threadul asta caci toti cei care au postat pe aici sunt de sex feminin si nu am crezut ca v-ar interesa parerile mele despre parcuri/magazine sau mai stiu eu ce alte chestii din astea...
in fine, am deschis un nou subiect si va propun sa protestam in fata ambasadei sambata sau duminica fata de modul fraudulos in care au fost organizare alegerile in tara...
link-ul este urmatorul:
http://www.computergames.ro/forum/showpost.php?p=34631260&postcount=1202

va astept cu propuneri
Dan Tanase

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

<a href="http://www.psd.ro/" title="frauda electorala" alt="frauda electorala">Frauda Electorala</a>
<!-- cu completarea -->
<a href="http://www.bec24004.ro/" title="frauda electorala" alt="frauda electorala">Frauda Electorala</a>

Mergi la inceput

Buna fetelor, pe unde sunteti? Va pregatiti de protest?
Noi am fost pe 1 Decembrie la spectacol (am pus si cateva poze). A fost dragut, speram ca o sa se organizeze si la anul si va iesi si mai bine avand in vedere ca organizatorii o sa aiba deja experienta. Mi-a placut mult Sofia, e o femeie care se respecta ceea ce nu pot spune despre Ionela Prodan care era si nu putin (cred ca isi facuse curaj sa cante). S-au servit vinuri romanesti si bere Guinness , sarmalute, salata de Boeuf, cabanosi prajiti si cozonac.
Rusinos a fost ca printre cei veniti au fost si hoti de buzunare .
A fost careva dintre voi la Disney on ice sau la Christmas on ice?

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)

Mergi la inceput