Romanii din Irlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

She wolf am multa treaba mai(familie mare...)
,Mai sunt 4 saptamani,din care ultima n-o mai punem.Peste 2 saptamani (cam pe 10 dec)fac bradul si trebuie sa fie luna...spalata mocheta(care-mi da cea mai mare bataie de cap),canapelele(husele)....
aruncate hainele care nu prea le folosesc, poate dau un var in casa....(cu toate ca la primavara ma mut)........am treaba,ce mai...
Voi cand impodobiti bradul?

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

)She wolf forme de taiat turta dulce gasesti la magazinele alea cu de toate (maruntisuri),tavi,pt tort,...stii la ce shop ma refer....
Si eu vreau sa-i iau lui Edy bicicleta.Dar eu ii iau una cu 2 roti(si alte doua atasate la roata din spate)Am facut o proba si-i place mai mult decat tricicleta.I-o pun sub brad.Asa de mult ii plac cadourile.....sa le desfaca,chiar daca-i doar o haina,se imbraca imediat si nu ma mai lasa sa i-o dau jos.
I-am luat aum,de ziua lui un joc V.Smile de la Smith cu Winnie the pooh (pt. invatat engleza e f. fain)(Vtech)si e super incantat.Repeta tot ce zice Winnie si culege borcane cu miere,albinute....(si mie imi place

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

She wolf, eu citesc topul jucariilor in ziar,Herald Evening de obicei,poate apare si in alte ziare.Cred ca deja au publicat lista...dar in general sunt jucarii pt copii mai mari.
Mie imi place enorm The Toy Show (sau asa ceva!) e aceeasi emisiune cu The late late show pe RTE1 dar in fiecare an in preajma Craciunului au o emisiune dedicata special copiilor si...jucariilor.Invita o multime de copii din toate categoriile de virsta si le dau jucarii si ii pun sa faca "revizii" la jucarii...sa te tii comentarii hazlii din partea copiilor...e mortal showul,au si tot felul de invitati celebritati,cintareti etc, nu l-am scapat in nici un an.Si cred ca il dau si in reluare dimineata urmatoare parca

Mergi la inceput

Dacia, noi de obicei impodobeam pomul doar in ajun de Craciun...dar anul asta cred ca il vom face mai repede ca prea trece timpul si sarbatorile,dar sa ma vad odata cu cumparaturile facute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Si noi bradutul il facem tot in ajunul Craciunului. Oricum vreau un brad natural si daca il fac mai devreme pana atunci se scutura tot .
De plecat nu plecam nicaieri de sarbatori, stam acasa.

Fetelor, puii vostri dorm cu voi sau au camere separate? Noi avem probleme cu Laura cu somnul, nu mai vrea sa doarma fara mine . Nu stiu cum sa o mai conving si ma gandesc cu groaza cum va fi cand va aparea si BB. Cred ca o sa dormim toti 4 intr-o camera.

Merge vre-una dintre voi la spectacolul organizat de 1 Decembrie? (sunt invitate Sofia Vicoveanca si Ionela Prodan)

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by dacia
I-am luat aum,de ziua lui un joc V.Smile de la Smith cu Winnie the pooh (pt. invatat engleza e f. fain)(Vtech)si e super incantat.Repeta tot ce zice Winnie si culege borcane cu miere,albinute....(si mie imi place

Il stiu, mi-a facut si mie cu ochiul, dar, cum este recomandat de la 3 ani nu mi-am prea batut capul cu el. Oricum, noi suntem deocamdata la faza cu invatatul limbii romane. Asa ca...probabil ca Iepurasul va veni cu joculetul respectiv.
Si lui Cristi ii plac cadourile, mai nou doarme cu fiecare noutate in ziua in care o primeste.
Noi impodobim bradul (natural) in Ajun si-l despodobim dupa Sf. Ioan.
Nu sunt sigura ca stiu la ce magazine cu maruntisuri te referi, dar astazi am cautat asa ceva la Arnotts, TKMaxx si la Jervis la Spoils Home sau cam asa ceva. N-am gasit decat la ultimul, dar semanau atat de bine cu formele pt. plastilina pe care i le-am luat lui Cristi incat...mai ales ca nu le-a folosit inca deloc...si sunt cu "motive" de Craciun...
Cred ca in curand o sa ma apuc si eu de curatenie generala pt. ca pe 10 vin socrii in vizita, pleaca pe 19 si nu m-as apuca de-abia atunci de toate cele. Iar cat stau ei aici nu o sa prea am timp.
Cristina, nu stiu showul, cand este exact? Daca lista se refera la copii mai mari, chiar nu-mi fac griji. Oricum, astazi am umblat prin magazine si am mai luat cate ceva. Garajul cred ca pica intrucat cel pe care l-am ales a disparut. Prefer sa i-l iau cu alta ocazie decat sa-i iau altul si oricum era 3+. I-am luat in schimb o cale ferata cu Thomas (of course ) si inca 2 personaje din desenele astea (apropos, le stiti? mi-e nu-mi prea plac, dar Cristi este topit) un alt tren, de fapt sunt locomotive si un "loader" (asta are o bucata de drum). Trebuie asamblata si cred ca o sa-i placa mult, cei 3 se tot plimba pe acolo (este cu baterii) incarca, descarca etc. I-am mai luat o pereche de walkie talkie cu Bob the builder, o masinuta de curse teleghidata si niste carticele. Restul (tricicleta, Lala si ce-o mai pica), la urmatoarea tura prin magazine.
Claudia, nu merg la spectacol, nici nu stiam de el, s-ar putea sa merg la o petrecere. Cristi doarme cu noi in camera, dar in patutul lui. Chiar ma gandeam ca deja este baiat mare, implineste 2 ani si ca, dupa Sarbatori, o sa incerc sa ne separam. Mai exact sa ne mutam noi in alta camera. Oricum, acum stau cu el pana adoarme dupa care plec. Ce-i drept dimineata ne vede in pat...ei, om vedea cum merge. Poate ca o sa va fie mai usor dupa ce apare BB, poate ca o sa doarma impreuna, in camera lor. Ce zici?
Voi le-ati luat deja cadourile? Fetitele ce preferinte au? Vecina mea care are o fetita de aproape 4 ani mi-a spus ca pitica este innebunita dupa tot ce sclipeste, farduri si alte chestii dintr-astea.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

She Wolf chiar azi-vineri 26 dec e emisiunea la 9.30 pe RTE1,The late late show show,sper s-o prinzi!!!Cred ca se da in reluare totusi maine sau dumineca.

In alta ordine de idei,am pus poze noi in album,dar le las numai vreo saptamina doua ca am asa o jena sa afisez pozele fetitei pe internet...
va pup pe toate

Mergi la inceput

Of, am ratat-o, sa vad daca o prind maine desi nu stiu daca am timp pt. ca o sa am niste musafiri si trebuie sa ma ocup de una alta.
Hmmm...acum m-am uitat mai bine: 26 nov sau dec (desi m-as mira sa pice tot vineri)?
Am vazut pozele Alexandrei, este tare frumusica si vad ca stie sa pozeze, are stofa.

Mergi la inceput

She wolf, m-a luat tastatura pe dinainte,a fost ieri pe 26 noiembrie! Cred ca da emisiunea maine(duminica) in reluare pe la 3 parca.
Da si ce scumpe au fost pozele!!!

Mergi la inceput

Merci Cristina, daca o sa fim acasa ma uit sigur.
Am crezut ca voi (tu) ati (ai) facut pozele. Te cred ca au costat ceva, dar sunt reusite, mie imi plac, iar protagonista merita.

Mergi la inceput