Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, nu stiu ce sa iti zic, dar vad ca ti-a raspuns Ana.

Fetelor, si eu va urez distractie placuta diseara. Acum imi iau micul dejun, dupa care ma pregatesc sa ma duc la dr.

oana si bebitza din burtica (27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzycatBB spune:

Nu m-am putut abtine Crinutza dar ai mare grija cu Dr. Nayel eu am pierdut copilul la 6 luni de sarcina din cauza indiferentei lui. Revin, ai mare grija de tine. Imi pare rau sa-ti dau asa o veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

'Neata!

A sunat cineva la Irina (Tomasa) si la Gabi (Tigabita)?
Daca nu, le sun eu!

Abia astept sa ajung azi la Iosup domnisoara mea nu vrea deloc sa doarma...topaie intr-una chiar si atunci cand merg...

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Distractie placuta astazi si o vreme frumoasa ! Sintem si noi alaturi de voi, cel putin cu gindul daca altfel nu se poate.
Noi inca nu stim ce nume ii vom da la Baby, Doris fetita mea cea mare doreste sa aleaga ea un nume si ii vom indeplini aceasta dorinta.
Draga Oana uita-te si la farmaci poate gasesti si la tine o suzeta- termometru. Si noi am avut una insa a trebuit sa trecem pe termometru digital deoarece Doris nu a vrut sa bea din biberon si nici suzeta nu a luat. Am si eu un baby-phone si e foarte practic mai ales daca locuiesti la o casa si peste zi este foarte folositor. Noaptea a dormit Doris in camera cu noi pina la virsta de 6 luni mai ales ca eu am alaptato destul de mult. De la 7 luni a baut din paharel, erau ceva sticlute speciale la Advent pe care vi le recomand cu caldura. sint ceva mai scumpe insa au o calitate extraordinara. In legatura cu pompa , cintarul si biberoanele as mai astepta pina ce vine copilul. Nu veti stii daca aveti nevoie de ele sau nu. V-am scris si eu, Doris nu a vrut sa bea din biberon si nici suzeta nu a vrut.
Noi am cumparat deocamdata doar caruciorul,scaunul pentru masina, hainele de pat, plapiumoara si salopetica de iarna. Asteptam sa aflam ce va fi si pe urma vom colinda si noi magazinele. Oricum mai avem mult timp...si deocamdata putin spatiu insa prin primavara ne mutam in casa noua si fiecare copil va avea camera lui. In legatura cu numele "Doris" vine de la Dorothea care in Grecia inseamna tot cadou de la Dumnezeu.Pentru fiecare parinte a avea un copil e un dar si o bucurie.
Inca ceva legat de baia lui Baby , aiceea in Austria stiu ca foarte multi parinti fac baie cu copilasul, la inceput taticul si mai tirziu mama. Eu am preferat sa-mi cumpar o vanita cu o masuta de infasat care o poti monta deasupra vanei si a fost foarte folositoare la Doris

Mergi la inceput

Crinuta, imi pare rau dar stii tu vorba "ce nu te doboara te intareste" (aproximativ asa suna!)...
Propun pentru azi sa ne dam intalnire...pe undeva in drumul meu...eu vin direct de la dr. Iosup...
Vine Dragos si ne duce acasa, asta dupa ce mananca - azi-dimineata mi-a spus ce sa-i comand...

pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput

Merci, Viktoria pentru sfatul cu suzeta termometru, o sa ma uit, dar nu ma agit prea tare, ca daca e, fac comanda de pe acel site din Ro, ca oricum vine mami innainte sa nasc aici. Eu nu as vrea sa ii dau suzeta deloc, daca se poate, doar ce i-as lua temperatura, ca e mai comod asa. Dar poate Seb al meu va vrea suzeta. E foarte greu sa ii mai dezobisnuiesti aici de suzeta, sunt pana merg la scoala copiii cu suzete in gura, pentru ca la crese, gradinite au toti, vad unul la altul si nu vor sa le lase. Eu, pe toti pe care ii cunosc asa sunt si ce vad pe strada la fel.

Mergi la inceput

De ce va sperie asa de mult suzeta?
Eu am inteles ca este indicata pentru bebe deoarece il linisteste si ii consuma din energie...(asta o stiu de la o dr. psiholog chiar renumita).

pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput

Eu ti-am spus de ce ma sperie, ca ajung la 6-7 ani cu ea in gura. E un fenomen aici!
Mi-am adus aminte, am avut grija de o fetita de sase ani anul trecu, se juca la gameboy Advance cu suzeta in gura.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Oana si Ingerasu, sa va zic ca pe soul meu il cheama tot George si ca a mai participat ocazional la Raliul Romaniei ca si copilot?
Si vrea sa duca si fata la raliu cand o avea un an doi... ca spectator, la traseele de prin Brasov, ca e frumos...

Oana, carceii au legatura cu calciul? Am avut si eu de vreo2-3 ori, m-am trezit noaptea aiurea, ca mi s-a pus carcel la picior...

Voi beti cafea? Eu beau fara cofeina si uneori cand n-am pun 2 degete de cafea normala si cu lapte mai mult.

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Va multumesc fetelor, am facut deja programare pot. ora 11.15.
Sper sa fie bine.

alina

Mergi la inceput