Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma bucur ca este bine bb, Alina. Of, e grei, intr-adevar fara sa muncesti. Ma uit la noi. Noroc ca are tati de munca.

Leta, asa ziceau si fetele, ca cea mai buna e din iarba de mare. O sa-ti raspunda ele mai bine maine, cand intra.

oana si bebitza din burtica (27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, pe mine nu m-a usturat deloc, insa merg la toaleta foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee des.

Am rezultatul la hemograma si glucoza. Glucoza e ok, insa la hemograma 8 valori sunt anormale. De fapt, asa mi-a tot iesit de la inceputul sarcinii, si acolo mi s-a spus ca sunt schimbari datorate sarcinii.
Iar mi-a scazut hemoglobina, se vede ca am neglijat fierul, insa bine ca nu am ameteli.

M-a intrebat Nayel ieri ce medicamente mai iau, si i-am spus ca nu mai iau Materna, deoarece am senzatia ca am contractii, mai ales din cauza concentratiei mari de Ca.
O sa incerc sa mananc lactate ( desi nu imi plac), numai sa evit calciul.

Oricum, vorbim maine.
Rezultatul uroculturii si chlamydiei mai dureaza. Sper sa am urocultura sambata, insa chlamydia mai devreme de 7 zile nu cred.

pupici

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Crinuta, si eu merg la toaleta foarte des, dar mie mi-au spus ca este din cauza diabetului. Intreaba-ti doctorul de la ce e la tine. Si eu ma zbat sa mananc lactate, mai ales ca am carcei la muschii de la picioare in fiecare noapte. Vad ca de trei zile mananc lapte batut, ceea ce nu am mancat eu de cand sunt. Sunt pe drumul bun.:-)) Tu nu mai pleci deloc din tara pana nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

lista olgutei:

ACCESORII - 50 MILIOANE
CANTAR 3.500
STERILIZATOR 2.500
INCALZITOR 1.500
LINGURITE DE SILICON
BAITA 4.500
PERIE BIBEROANE
BIBEROANE NUK-3 BUC
TRUSA UNGHII (BEBE cONFORT)
TERMOMETRU DIGITAL 2.300
TERMOMETRU BAIE+CAMERA 700.000
PATUT 9.000
CARUT 12.000
CALORIFER ELECTRIC 1.500
CALORIFER CAMERA 1.500
MONITORIZARE BEBE 3.500
SALTEA PATUT 1.500
LENJERIE PATUT 4.500
POMPA DE SAN 2.500
UMIDIFICATOR 3.000

HAINE BEBELINA = 5 MILIOANE
6-9 BUC. BODY
PANTALONI CU TOTOSEI 6-9 BUC
CACIULITE MICI6-9 BUC
SOSETE6-9 BUC
BLUZITE 6-9 BUC
SCUTECE DIFERITE GROSIMI
MANUSI
PROSOPELE

COSMETICE - 3 MILIOANE SANOSAN

Nu am pus la socoteala camasile de noapte pentru alaptat, papucii de spital, halatul etc...

Crinuta, te sun maine de la serviciu sa stabilim cum facem...

PUPICI

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

accsesoriile - 53 milioane + produsele al caror pret nu-l stiu

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, la mine nu poate fi vorba de diabet, deoarece glicemia mi-a iesit foarte aproape de limita inferioara, deci mi s-a spus ca nu are nici un rost sa fac testul de toleranta la glucoza cu aceasta valoare mica.

Simona, iar mi-a intrat un copil in burta azi pe strada. Mai, parca e un facut. Nu mai ies pe strada frate, si gata. Pai ce e asta?
Nu mai vorbesc in autobuze ce nesimtiti sunt oamenii. Oricum, no comment.
Revenid la intrebarea ta Oana, daca as mai pleca din tara, ohhhhhhhh si inca cum. Nu-mi place deloc aici, e un chin pentru mine sa traiesc aici, insa deocamdata nu se poate altfel, si cu burta asta oricum nu as mai pleca.

pupici

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Crinuta, nu stiu cum e in tara, decat din auzite, ca e nasol, dar te inteleg. Asta si din cauza ca te obisnuiesti cu o viata in alta parte, poate mult mai buna, din ami multe puncte de vedere, si cu atat mai mult cu cat sotul tau este acolo...
Fetelor, pai mai putini bani dau eu aici pentru bb, si sunt aceleasi marci. Ma speriati cu preturile din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor este ora 4 dimineata si eu nu am dormit deloc, ma doare o masea de nu mai pot desi am luat 4 paracetamol .
Ce ma fac ca nu-mi trece deloc .
Oare bb. stie ca mami e in durere ?
Sper ca nu , voi ce solutii babesti mai cunoasteti pt. durere de masea ?
Va pup si astept cu nerabdare raspunsurile voastre maine .
Pa pa !
Alina si bb. 23. saptamani

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Dragele mele, va urez distractie placuta astazi la intalnire...si regret nespus ca nu pot sa fiu acolo.

Cocolino, bine ai revenit si..."think pink"!
Crinuta , nu te-am uitat cu ...istorisirile, ba chiar am una proaspata de ieri...dar nu mi-a mers netu ieri acasa deloc si am fost supercrizata din cauza asta. Azi iar am o zi "naspa" la servici, dar...promit in weekend povestea cu bonus cu tot!

va ,si nu uitati de poze!!!

(24 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alina Maria eu stiu de la doctorul meu ca poti merge la dentist. Chiar si anestezie se poate face./ M-a sfatuit chiar sa nu neglijez partea stomatologica pentru ca daca se distruge mai tarziu e mai greu sa repari.

Ca si analgezic am inteles ca doar paracetamolul este foarte sigur.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput