Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Da' depinde de mediu cu suzetele astea. Uite eu am 2 nepotei, fratiori de aproape 6 ani si respectiv 2.5 ani. Cel mare "se lasase" de suzeta si biberon, dar odata cu aparitia fratiorului, a inceput si el sa bea ceai, suc si apa cu biberonul... Si acum cand merg la tara mai cere si el suc in biberon...

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata fetelor...
Simona scumpo, m-am linistit acum ca am vazut lista de cumparaturi....Nu vreau sa te superi pe mine, insa mare parte din ceea ce ai scris tu in lista mi se par.. bani risipiti...dar stii cum e : fiecare face cum crede...Dar ce rost au, de ex : calorifer de camera si calorifer electric??? Nu e acelasi lucru? Incalzitorul de ex ce rol are? Sterilizatorul poate fi inlocuit de "sterilizatorul la oala"...Apoi, umidificatorul la ce foloseste? Dar lenjeria de pat de 4.500 ??? ce are de este atit de scumpa??? Wow, ma ingrozesc preturile...astea...Si...tot asa..

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, Megg, carceii sunt din cauza lipsei de calciu. Eu sufar de asta (spasmofilie) de la varsta de 16 ani, fac crize...si printre simptome sunt si carceii. Pana acum nu aveam decat rar, dar cred ca bebe a tras ce aveam si am ramas fara, de am in fiecare noapte.

Hai ca m-ai facut sa rad cu George si raliul. Sa-i zic lui George cand vine sa manance la pranz.

Eu ma duc sa ma pregatesc pentru dr.

oana si bebitza din burtica (27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Megg , poti bea linistita o cafea-doua pe zi .. conform spuselor medicilor...Dar ma refer la cescute normale ..nu laaa....cani de apa...Uite ptr confirmare, citeste aici : http://www.desprecopii.com/info.asp?id=31

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta mami am vazut ca ti-a scris cineva un mesaj "incurajator".
Nu stiu ce sens au aceste mesaje sper sa nu supar pe nimeni. dar si eu sunt ca siu tine foarte sensibila in perioada asta si orice veste proasta e amplificata de creierul meu gravid si el.

Nu-l stiu pe Nayel dar pot sa-ti spun ca doctorita mea e si mai tare. Ea insasi a pierdut sarcina in luna a 6 a. Si euy am ramas cu ea desi poate altii ar fi spus altceva. Daca iti place doctoru mergi la el.

Eu am mai avut un doctor de rezerva (la care consultatiile se programau din 3 in 3 luni). Cand mi s-a scurtat si mi s-a deschis colul l-am sunat ca vreau o consultatie de urgenta si nu m-a putut primi. Mi-a zis sa iau 2 no spa si sa stau linistita ca asta cu colu nu e problema mare (pt ca pana acum nu am primit nici o sarcina).

Ne vedem diseara si mai vorbim. Apropo programarea e la 16 dar voi pe la ce ora veniti?. Eu stau acasa asa ca pot veni la orice ora.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Corina, din pacate tb sa schimb caloriferul vechi care s-a umplut de nisip...Vreau sa iau unul cu o capacitate mai mare. De cel electric am nevoie pentru orice eventualitate -stii cum este cand depinzi Radet... De umidificator am nevoie pentru bebe ca sa nu stau cu oalele cu apa prin camera...si pentru a asigura o umiditate optima...
Celelalte eu consider ca imi vor usura foarte mult munca...Una e sa pazesti oala de pe aragaz si una e sa pui bib. intr-un recipient si sa apesi pe buton... Incalzitorul este ptr. biberon...Pui apa fiarta (care s-a racit) peste laptele praf si asezi biberonul in aparat. Pe acesta il pot tine pe noptiera din dormitor, astfel incat noaptea sa nu fac km prin casa...
Asa sunt eu mai comoda...

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Megg, si eu beau de regula cafea decofeinizata, dar de 2 saptamani nu am avut si am uitat sa-mi cumpar, asa ca beau din cafeaua fetelor la servici, ca nu-i nici o problema. Nu e bine sa exagerezi, dar ai voie o cescuta pe zi. Eu de tigari m-am lasat dar de cafea e prea de tot.

Fetelor, nu mi-ati raspuns ieri cate No-spa pot lua intr-o zi sau intr-o saptamana. Nu l-as mai suna pe medicul meu pentru atata lucru, ca l-am innebunit deja. Ieri mi-a fost bine, nu am avut contractii, dar ma cam sperie gandul ca m-am spericat alataieri, mai ales ca saptamana viitoare o sa plec doua zile in delegatie la munte si mi-e teama cu drumul.

Andrutza si bebelusa
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, si eu am aceeasi idee ca si tine in legatura cu caloriferele electrice. Deja am unul, si mai vreau sa cumpar unul.

In rest, i-am spus sotului de carucior Chico la 12 mil, si mi-a spus ca este foarte mult, si aduce el la fel, aceeasi calitate, mai ieftin.
Pe mine ma mira cat de putin modele de carucioare au aici. Acolo varietatea este mult mai mare, preturile sunt mult mai normale decat aici.
De asemenea, o sa il rog sa imi aduca de acolo sterilizator, pompa de san+ hainute pt Rayan.
Patut iau de aici, asa cum am stabilit, de lemn cu baldachin.

Deci tot nu am inteles unde si cum ne intalnim. Astept news de la tine urgent, urgent, ca eu nici adresa nu o stiu. Ma las pe mana ta.

pupici

Crinuta si bb din burtica 27+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Simona, referitor la lista ta, eu cunosc oameni cu copii mici care nu au nici un sfert din ce-ai scris tu acolo si se descurca. E drept ca mai greu, si daca ai posibilitatea sa iei tot ce ai scris acolo e foarte bine. Apropo de umidificator, varianta cu recipientul de ceramica plin cu apa si atarnat de calorifer nu ajunge?

Andrutza si bebelusa
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Andrutza mie mi s-a zis maxim 3 no spa si trei supozitoare cu scopantil pe zi. Dar eu nu stiu ce aveam ca nu erau chiar contractii. Ma durea burta cam ca la menstruatie. Nici acum nu stiu daca nu erau niste crampe intenstinale.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput