Mamici de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna burtici!
Eu de 3 zile mananc numai sticksuri, altceva nici nu vreau sa vad. Sambata mi-a fost rau toata ziua si toata noaptea, am si plans de necaz ca macar nu vomitam sa mai treaca din starea de greata, imi statea in gat, nu stiu cum sa va explic. Azi ma simt mult mai bine.
M-am uitat si eu pe tabelul chinezesc zice ca fac baiat, dar eu vreau fata, sper sa ma obisnuiesc cu ideea pana nasc, in caz ca va fi baiat, adica sunt sigura ca o sa ma obisnuiesc.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai placuta!
Mari 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata burticilor! mi-am facut testul ieri din nou si mi-au iesit ambele liniute cu aceeasi intensitate.Am aterizat de la aspirante la voi sper sa ma primiti?
Va doresc numai bine

UM 30.08

Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Bine ai venit Mercedes! Sarcina usoara, fara nici o problemuta!

Eu am fost ieri din nou la medic, l-am vazut pe bb si se pare ca totul e bine. Are 8 sapt. si 6 zile. Nu am mai sangerat de mai mult de o saptamana. Pt. ca totul este in regula, o sa ma duc la control peste o luna (cam mult, ca ma invatasem sa-l vad pe bb cel putin o data pe sapt., dar mai bine asa decat cu emotii). Inca nu stiu daca am hepatita, nu am reusit sa imi fac analizele (vreau sa la fac fara plata, ca nu o mai scoatem la capat cu cheltuielile pt. medic).

Cu greturile stau in continuare rau, dupa amiaza nu stiu ce sa mai fac, mananc si cum ma opresc mi se face rau. Seara sunt foarte balonata.

Cum am aflat de bb m-am uitat in calandarul chinezesc, dar sun asa de multe variante, ca nu stiu dupa care sa ma iau . La unele se potriveste faptul ca Maria e fetita, la altele nu, la unele ar fi baiat de data asta, la altele tot fetita. Eu sper sa fie sanatos/sanatoasa, cu toate ca trebuie sa recunosc ca as vrea sa fie baiat, dar sotul meu imi spune ca el sigur o sa aiba trei fete, asa ca ... se gandeste la nume de fetita. La Maria, a fost la fel, eu vroiam baiat (acum nu as da-o pe toti baietii din lume), dar tati a zis ca sigur e fata si a plans de fericire cand ecograful a confirmat banuiala lui.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ma primiti si pe mine pe lista?
UM 18 august, trei teste absolut pozitive si zilele astea depasesc cu ajutorul lui doamne doamne pragul ultimei sarcini pierdute( data trecuta la data asta incepuse sangerare si nu aveam deloc greturi).
Acum greturile ma ucid, mi-a rau permanent,desi nu vars, sunt CARPA.
Va urez sarcina usoara si sa dea domnu' peste cateva luni sa fim toate in acelasi loc, cu burtici voluminoase si sanatoase!
Eu inca nu am mers la medic, dar vreau ca intr-o saptamana sa calc si eu pe acolo. vreau sa fie sanse mari sa imi confirme, sa se vada clar, datile trecute se pierdea inainte sa apuc sa o vedem pe eco.
Va pup.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Andutzy, bine ai venit ! Lasa sa ne fie noua rau si bebeilor bine. Trebuie sa rezistam.
Eu am fost azi la recoltare de sange pt. analize. Mi-a luat din ambele maini pt. ca se oprise sangele la un moment dat. Hai ca nu murim din asta. Ce optimista sunt eu azi, sa vedem maine ce greata ma doboara.
Va pup,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sper sa nu ma bucur prea devreme, dar as vrea sa ma treceti si pe mine pe lista :)
Ieri am facut testul cu Clear Blue si a iesit destul de repede a doua liniutza, desi un picut mai neclara decit liniutza de control a testului.
Deja de doua zile am o stare de greata, nu prea pot minca, iar sanii mi s-au marit vizibil si ma dor la atingere.
UM a fost pe 30 august.
Am aproape 37 de ani si ma bucur foarte mult ca am ajuns si la momentul acesta :)

Toate bune tuturor fetelor,
Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor,
am ajuns si eu la servici dupa drumuri....... pe la spitale. deocamdata suntem bine. dimineata avem greturi dar nu vomit iar seara mi se face pofta de ..... slanina afumata si ceapa. se pare ca lui bb ii place tare mult!!! azi dimineata am inceput clexanul si sper sa fie bine.
monu UM 06.09.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu - felicitari inseamna ca ai scapat de un hop. Iti doresc sanatate tie si lui bebe.
gabitzam- felicitari sa stii ca avem acelasi UM 30.08 - si eu am aceleasi simptome cu sanii nici nu ma pot atinge ca ma dor ingrozitor.
Ai fost la ginecolog? Eu cred ca azi ma voi duce.
Va doresc la toate sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu am fost inca la medic, de abia ieri mi-am facut testul. Fiind prima data cind l-am facut, nu stiu exact ce precizie are, desi pe cutie scrie mai mult de 99%. Ma gindeam sa-l mai repet peste citeva zile si dupa aceea sa merg la ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Bun venit noilor gravidute si sanatate multa! Ma duc repede sa maresc lista de gravidute.

Mari 8+ saptamani

Mergi la inceput