Mamici de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
dandana spune:
acum vin de la medic, stiu ca nu aveti nevoie de asta dar eu am nevoie de voi!
aspect de sarcina oprita in evolutie, fara rau, fara sangerari, fara nimic dubios, dar nu-i vad inima
deja nici nu mai pot plange!
Cornelia spune:
Dandana, nu am cuvinte care sa te poata consola. Nu trebuie sa ai retineri sa ne scrii de asta suntem aici. Am citit ce ai scris la aspirante, vroiam sa iti zic si eu de Jasmine. Eu am inca mustrari de constiinta ca nu m-am dus la alt medic sa imi confirme sarcina oprita in evolutie.
Iti doresc multa putere!
Sa dea Dumnezeu sa fie totusi bine.
Cornelia
Androix spune:
Dandana, nu intra in panica. Incearca sa te linistesti si mai asteapta putin. Jasmine e la mamici de noiembrie, ai reusit sa vorbesti cu ea? Sa ne tii la curent, noi suntem aici! 
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
monu spune:
dandana, cate sapt ai? inimioara oricum nu se vede sub 4 sapt. cel putin asa a fost cazul meu.
dandana spune:
multumesc!
i-am scris un pm jasminei, probbil e prea ocupata cu bb-ul ei
cred ca am trecut peste soc, acum ma adun
voi face hcg-ul inca o daca joi, asa ca voi avea doua analize succesive
vineri ma duc iar la ecografie la giulesti, la d-ul sedan, a fost destul de dragut, atent, dar nu m-a incurajat, m-a trimis la hcg
doctorita mea era destul de marcata
nu stiu in ce saptamana sunt, pe ecografia de sapt trecuta scrie 6, iar pe cea de acum 3 saptamani scrie 5
eu cred ca inca nu s-au facut 6 saptamani de la ovulatia mea din august pt ca am fost atunci la o ecografie si in ziua 21 aveau un folicul de 17 mm pe ovarul stang pe care, trei sapt mai tarziu, aveam corpul galben. si iar ma intorc la socotelile mele ca atunci trebuie sa fi fost pt ca ovulatia singura nu-i suficienta!
uite ca am chef si de glume! e singura mea speranta!
va pup!
monu spune:
ce mai faceti?
dar bb?
eu am inceput injectiile si pentru moment este OK chair daca ma incearca putin durerea de burta.
astept cu nerabdare sa fac echo sapt viitoare. mai aveti greturi?
monu UM 06.09.2004
Mercedes spune:
eu ieri am fost la gine nu s a vazut nimic deoarece aveam vezica goala iar eco endovaginala n-am vrut sa fac. Am primit vitamina E forte, acid folic, sorbifer si eurovita. Cam atat
Nu imi este rau in schimb sanii imi sunt mariti
Va doresc sanatate
Androix spune:
Dandana, sa dea Dumnezeu sa fie cum ai calcula tu si anume o ovulatie tarzie care sa denote o sarcina mult mai mica decat se asteapta medicii. Oricum eu zic ca lipsa altor simptome este totusi un semn bun. Tin pumnii!
Fetelor, noi suntem bine, ne chinuie greata doar atunci cand suntem cu stomacul gol, in schimb am o lene si un somn in mine ceva de speriat. Pur si simplu toata ziua imi vine sa dorm cu capul pe birou. Nu va pot spune ca numai la momentul cand voi ajunge acasa in pat ma gandesc toata ziua. Ma bag in pat la 8 si pana la 9 adorm tun. Oricum zic mersi ca nu mai vars, dar si starea asta lesinata ma scoate din minti. Nu mai am chef de nimic, traiesc doar ca sa dorm si sa mananc. 

Va pup pe burtici!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
corail spune:
monu, ma bucur ca ai trecut cu bine de hop-ul cu sangerarile!Ce gramaj de clexan iti faci?
dandana, tinem pumnii ca totul sa fie bine!
eu in continuare ma simt rau, vomit in fiecare zi,cel putin o data (dimineata, asta e regula), iar de o saptamana ma apuca
si dupa masa.Daca mananc ceva, este mai bine, dar problema este ca nu am chef sa mananc nimic.Sa speram va va fi mai bine.
Luni am fost la ecograf si l-am vazut pe bebe, a cresut, are 17 mm.
pupici
mstroie spune:
Se pare ca eu sunt cea mai fericita dintre voi, fara greturi, stari de rau..., dupa ce sambata am zacut toata ziua si toata nopatea, de duminica nu mai am nimic.
Ce invidioasa sunt pe fetele care si-au vazut puii la ecograf, eu mai am 2 saptamani pana ajung la dr. gineco
.
Mari
9 saptamani