Unde comandam tortul?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dap, frumoase cele cu falduri...dar...400 de mii??? ....chiar ca mi se pare cam scumputz........eu deocamdata sunt calata pe cel de nuci verzi de la Ana...macar sa-l incerc sa vaz cu e

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

M-au bagat in ceata aia cu Photo Cake.
Am mai incercat sa comand si alte tortulete pe net si de fiecare data imi da alt pret.
O fi in functie de prajitura...
Oricum, mi-au placut asa de mult (ca aspect...ca gustul ramane de vazut) incat cred ca o sa le fac o vizita cand va veni vorba de tortulet...macar sa ma lamuresc la fata locului cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

De cand ma tot tin sa va zic....
Am papat tort din ala shmeker de la ..... Copos.... si vroiam sa va zic concluziile:
- cantitatea minima pt care poti comanda este 1,300 kg
- pret/kg - 300.000 lei
- compozitia .... foarte buna
- glazura - din martipan (foarte dulce - mie mi-a placut, insa, cei care nu suporta, hm...o pot da deoparte - desi, mi s-a parut mai mult avand gust de ciocolata alba ...sau poate nu...tinand cont ca nu imia duc aminte sa fi mancat martipan vreodata
Dar, una peste alta, a fost comestibil si ne-a placut. Intr-adevar, foarte aspectuos

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Miresici, de Tip Top din Dr. Taberei ce stiti, cum ies torturile de nunta ? Ca alea normale sunt bune... cam dulci, dar bune... Ca, desi e un TT in spatele rest unde fac nunta, cica doar in Dr Tab tb comandat si de acolo se si aduce, cred...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Si eu am auzit de Alice de pe Mihai Bravu ca fac tortuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Miresici, de Tip Top din Dr. Taberei ce stiti, cum ies torturile de nunta ? Ca alea normale sunt bune... cam dulci, dar bune... Ca, desi e un TT in spatele rest unde fac nunta, cica doar in Dr Tab tb comandat si de acolo se si aduce, cred...

Raza de soare

Apai eu stau in Dr. Taberei, la cateva minute de respectivul Tip Top.
Ce pot sa-ti spun...prajiturile le fac bune.
Cu tortul de nunta n-as putea sa te lamuresc pt. ca n-am incercat asa ceva.
Oricum eu am renuntat sa mai iau prajituri de la ei de cand am descoperit alta cofetarie in cartier care are niste torturi/prajituri de iti mananci si degetele nu numai ca le lingi.
Cofetaria se numeste Piticot si mai e una si prin Rahova.
Au si niste torturi...nu de nunta...in cele mai diverse forme posibile: tort ca o bucata de branza (galben) cu soricei ce intra/ ies din el; tort ca un arici, tort ca o casuta cu nu stiu ce prin fata ei, cu ursuleti panda (comestibili facuti din prajitura nu din zahar), tort sub forma de buburuza, etc.
De acolo a avut tortul de nunta o buna prietena si mi-a placut asa de mult incat am cerut supliment.
Singurul lucru pe care nu-l stiu e daca au si forme deosebite pt. tortul de nunta (al prietenei mele a fost clasic).

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Cu tortul de nunta n-as putea sa te lamuresc pt. ca n-am incercat asa ceva.

Multumesc, oricum...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna fetelor!

Si eu vreau tortul sa fie imbracat tot in marcipan, cei de la restaurant lucreaza cu o cofetarie anume si trebuie sa luam tortul de la ei.
Problema e alta, eu nu am mancat marcipan in Romania, dar din cate spuneti voi e dulce si gretos. Aici aproape toate deserturile se fac cu martipan si nu are gust de zahar cu apa deloc. Ia uitati care sunt ingredientele pt marcipan: 225 grame mandel( un fel de nuci-alune, dar cu alt gust, aduse din Spania) 75 grame zahar, apa.
Alunele se faramiteaza in blender pana se fac aproape pudra.
Eu cred ca la cofetariile din Ro folosesc alta reteta, fiindca marcipanul trebuie sa aiba gust putin amar de la alune, nicidecum gretos.

Asa ca fetelor care vreti tort imbracat in marcipan mai bine intrebati inainte cum il fac si cat de gros e stratul, ca nu trebuie sa fie mai gros de 0,5 cm.

Va pup si sper sa gasiti toate tortul visurilor voastre pt. nunta.

Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Cand vazui in prim plan subiectul cu torturi mi-am amintit si de nelamurirea mea. Cand ti-l dau cei de la cofetarie? La restaurant trebuie sa aiba frigider incapator pentru tort, pana la ora cand il servesti?
In primul rand e vara si in al doilea rand tortul e prea mare ca sa-l tii in frigiderul propriu. Inteleg de la voi ca scheletul de metal il inchiriezi de la ei?
Poate stie vreuna din voi, cum sta treaba, ca sa ma scape de gandurile astea, pana ajung la cofetarie cu intrebarile mele exasperante.
Depinde de cofetarie, ti-l trasporta ei? Si costul transportului e separat?

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by contactnicole

Cand vazui in prim plan subiectul cu torturi mi-am amintit si de nelamurirea mea. Cand ti-l dau cei de la cofetarie? La restaurant trebuie sa aiba frigider incapator pentru tort, pana la ora cand il servesti?
In primul rand e vara si in al doilea rand tortul e prea mare ca sa-l tii in frigiderul propriu. Inteleg de la voi ca scheletul de metal il inchiriezi de la ei?
Poate stie vreuna din voi, cum sta treaba, ca sa ma scape de gandurile astea, pana ajung la cofetarie cu intrebarile mele exasperante.
Depinde de cofetarie, ti-l trasporta ei? Si costul transportului e separat?

Nickidutza
The day

eu am avut nunta anul trecut. unele cofetarii transporta torturile altele nu. transportul costa separat. pentru suportul de tort se plateste garantie. acest suport trebuie dus a doua zi inapoi la cofetarie si-ti iei banii inapoi.
eu am avut tort de la cofetaria liliana aceasta cofetarie nu transporta tortul. dupa tort a mers cumnatul meu, pe la 8 seara.
restaurantele au unde sa tina tortul

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput