Unde comandam tortul?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

tortul nostru a fost de la cofetariile ana. am fost pe dorobanti unde am degustat toate tipurile de tort si prajituri care pareau mai apetisante. pana la urma am ales ceva care se numea madalina, un tort cu fructe, imbracat in martipan. am dat si o fotografie cu un tort care imi placea mie (luata de pe net) sa imi faca ceva asemanator. au livrat tortul direct la restaurant in noaptea nuntii (nu stiu daca fac asta in mod normal, dar la crowne plaza sigur livreaza).

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by contactnicole

Depinde de cofetarie, ti-l trasporta ei? Si costul transportului e separat?

La Tip Top, de ex, dak ai tort de min 10 kg, asigura ei transportul.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

a, mi-am mai adus aminte ceva: cel mai frumos tort pe care l-am vazut, supraetajat, cu trandafiri, artificii, o nebunie... a fost la nunta unei mirese de aici de pe forum.
ralucah s-a ocupat de el si a fost super! cred ca i-a cam alergat pe cei care l-au facut pana a iesit asa minunatie

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor dar la cofetaria Nicola a facut careva tortul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Salutare fetelor!

Si eu tot de cofetaria Alice am auzit ca ar face super bune torturile de nunta!
Din celelalte am mancat si eu si au fost super, nu gretoase, nu prea dulci, pe gustul meu mai bine zis.
Din ce am inteles eu nu folosesc grasimi animale deloc si cica de aia nu sunt nici gretoase si nici prea dulci. Acum depinde ce manaci si de perceptia fiecaruia a 'dulcelui'. [:d]
Pupici la toata lumea!

Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !

Mergi la inceput

Aaa am uitat!
Am vazut ca spunea una din fete de cofetaria Agapitos!
Si acolo au prajituri si torturi foarte bune. Chiar am pe cineva care isi face tortul acolo si o sa intreb sa vedem preturi si cum a fost.
Poate ne da si niste poze sa vaza si ochiu' nostru, nu?

Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !

Mergi la inceput

fetili vad ca nu mai raspunde nimeni pe aici!!
hmmm...
hai sa va mai spun eu atunci ca am fost la cofetaria Nefeli si m-am interesat sa vad cat e kg de tort.
este 380.000 lei/kg.
se da 2.000.000 lei garantie pentru suport care este super misto, si avans la tort intre 30-50 %.
se pot aduce flori naturale pentru ornare sau orice doreste fiecare!
Eu m-am convins de bunatatea prajiturilor si acolo o sa il fac pana la urma.

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor eu am dat comanda la cofetaria Nicola de tort... Diplomat cu mult ananas... si este foarte mumos......
am dat 2 milioane garantie la suport, si tortul il platesc cand il aduc la restaurant...+transport 400.000...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mella77 spune:

nu va suparati pe mine, dar vad o gramada de mirese care comanda tortul de la cofetaria alice. am mancat si eu acolo de cateva ori cate ceva, dar, de fiecare data, mi s-au parut prea "chimice". adica imi inspirau ca folosesc doar prafuri, nimic natural. tosca mi s-a parut mai buna, dar nimic deosebit. mi-a placut o cofetarie de pe octavian goga, la posta vitan, cred ca magic se numeste. si f mult mi-au placut prajiturile de la agapitos(sunt 3 cofetarii in bucuresti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Dragele mele Stefana si Nushulica, dar langa cofetaria Ana mai este o cofetarie clasica, de pe vremea raposatului, numita Teiul; eu acolo ma opresc mai des decat prevede legea caci viciul meu e reprezentat de dulciuri; desigur, comand si la Ana caci doamna care a fondat cofetara imi este cunostinta; dar a topesc dupa prajiturile celor de la Teiul; in schimb, chouri pentru diverse ocazii fac numai la Ana; (eu de fapt stau in Pd. Ros si as avea de unde sa aleg)
Ce ziceti? Stiti ceva rau despre cofetaria Teiul?

Mergi la inceput