Unde comandam tortul?
Raspunsuri - Pagina 8
leyla spune:
[quote]Originally posted by Catalin
Subiect initial: "Tort de nunta cu forma mai deosebita...?!"
postat de Cordelia, 16/07/2005, 17:16:13
Mi-as dori la nunta mea sa am un tort mai deosebit, ca forma ma refer....adica nu-l vreau pe cel clasic,rotund, cu suport de 3-4 etaje suprapuse!!Eei, acum apare problema ca eu as vrea, in visele mele, tort din ala suprapus,unul peste altul(nu stiu daca ma intelegeti) ca in reviste asa... dar unde am intrebat mi s-a spus ca nu se poate ca se surpa... sau la o cofetarie (Tosca) mi-au spus ca este posibil sa iasa dar doar daca optez ptr tortul Dobos, care nu mi se pare potrivit ptr nunta (doar blat ciocolata iar blat iar ciocolata si atat!). Ma gandeam macar sa inchiriez un suport mai altfel, mai deosebit...stie cineva un loc unde as putea sa gasesc?Am gasit o cofetarie greceasca (Agapio parca...) unde aveau niste modele mai deosebite dar nu le inchiriaza...doar daca iti faci tortul la ei(350.000 kg de tort), si platesti o garantie de 3 mil pe suport (asta nu ar mai fi nici o problema)... Alte locuri mai stie cineva?? Va rog.. fetelor care ati avut nunta deja, cum a fost tortul clasic, patrat, dreptunghiular sau cum??va multumesc
Din categoria "nu tot ce zboara se mananca" - din pacate, apropos de acest tip de tort pe care-l vedem pe toate siteurile si prin multe reviste si la care ravneste multa lume dar pe care de fapt nu prea il poate face multa lume, am fost saptamana trecuta la o nunta in Turcia. A aparut un tort superb din 6 straturi compacte (nu puse pe suporturi), arata de vis, decorat superb. Am ramas uimita dar m-am dezumflat in secunda urmatoare cand socrul meu mi-a soptit ca este de fapt un tort fals!!! era pur si simplu o cutie care imita perfect tortul, eu una nu am putut sa-mi dau seama. Asa ca nu va mirati atunci cand va spun cofetarii ca nu se poate...
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
dilaural spune:
Mi-a explicat si mie un un maestru in domeniu cam acelasi lucru.
Adica eu m-am dus incantata cu revista Mireasa (primul numar de anul acesta)unde bine-nteles trona acel minunat tort pe care l-am vazut apoi si in pozele catorva miresici din 2005 (cele de pana acum)cel alb cu trandafirasi albi si rosii in cascada..
Ideea este ca se poate face, dar nu iese inalt. Nu poti pune mai mult de 4 etaje care puse unul peste altul nu au cine stie ce inaltime. Si mai mult decat atat, blatul de jos trebuie facut dintr-o compozitie destul de uscata fara multe creme pt a putea sa le sustina si pe celelalte.
In principiu puteti opta pt acest tip de tort daca va place un tort micutz ca si gramaj si ca inaltime, iar restul de cantitate pt invitati va fi lucrat in torturi normale rotunde (care nu se vad in momentul nuntii, alea stau la frigider si doar se taie din ele).
Intr-un final eu am optat pt un tort inalt sustinut de niste console transparente... deci nu clasicul suport de inox...
Bafta multa si mare atentie cand va doriti ceva... sa vedeti daca e si realizabil pe masura dorintelor voastre!
Pupici
Dilaural
niste chestii...
mai am...
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , stiti pe cineva din Onesti? Ca eu tre' sa-mi comand tortul acolo....
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Alyna24 spune:
Eu mi-am facut tortul prin Agentia Total Happy si a iesit demential!Un deliciu dupa spusele invitatilor!Am luat si suportul de la ei(nu este clasicul suport supraetajat)!Tortul-o combinatie baza de ciocolata cu un fel de sarlota-inghetata si frisca naturala!Tot ei l-au ornat cu flori naturale(Crini).Eu am vrut pe orange sa fie(nunta era pe nuante de orange-huse, flori, baloane)!
Agentia asta colaboreaza cu o cofetarie (nu stiu care) dar iti comanzi prin ei!Si-ti aduc tortul in seara nuntii!Mie mi l-au adus pe la 10.Kg a fost 300.000 lei si nu platesti transport!
uitati poze aici:
pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
pepenash spune:
Navigand pe internet, am dat peste cofetaria asta: www.photocake.ro/index.php" target="_blank">http://www.photocake.ro/index.php Stiti ceva despre ea? Ati luat torturi de la ei? Pana acum marea majoritate a prajiturilor si torturilor le-am comandat la Tip-Top si au iesit frumoase si bune, dar pentru nunta nu stiu cat de dotati sunt la capitolul modele.
krelia spune:
pepenash, arata misto pozele pt torturile de nunta...daca sunt facute de cofetaria cu pricina...imi plac alea in suport in forma de S si cele cu falduri Eu nu stiu nimic de ei...
Am vb cu nasa mea, si mi-a spus ca a papat si ea tort din acela de nuci verzi, de la Ana, si ca, intr-adevar e super bun! ...poate facem o comanda mica mica mica..de 1 kg, sa il testam
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
pepenash spune:
Mie imi plac cele supraetajate si asa ceva as vrea pentru nunta. Cat despre nuci verzi suna... demential Cred ca in octombrie cand implinim doi ani de cand ne cunoastem voi comanda unul pentru a sarbatori evenimentul la o
loredana_o spune:
Buna fetelor, as vrea sa stiu daca in Drumul Taberei stiti o cofetarie care sa faca torturi de nunta si bune si frumoase..Mersic
Rallu spune:
Am incercat sa comand un tort de la PhotoCake ca sa vad cum e.
E 399.000 kg ... era un tortulet Amandina.
Mamaaaa...
Eu am calculat ca pt. nunta imi trebuie un tort de minim 15 kg.
6 milioane pt un tort nu e cam mult? Si asta calculat la minim...:(
Dar aveti si voi dreptate...arata tare frumos.
dyadya spune:
Torturile cu falduri de la photocake chiar arata deosebit. Eu una n-am mai vazut asa ceva pana acum si mi-ar placea un astfel de tort. Sustin intrebarea lui Rallu: nu e cam mult 400 mii kg?