Unde comandam tortul?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by mireasa
Initial am dorit sa luam tortul de la Alice dar intra in concediu din data de 25 iulie. Si stiti ce mi-au propus cele de acolo cand le-am spus ca eu doream un tort pt nunta pe 30 iulie? Ca ce.... nu pot sa-l iau de pe 25, ca sunt doar cateva zile pana la nunta...

Cum?
Cu scuzele de rigoare, dar au pretentia ca lucreaza in.... alimentatie? De aici pot rezulta multe: de ex. prospetimea preparatelor pe care le cumperi de la ei.... si calitatea lor.
Am intalnit si eu angajati care strica imaginea unei societati

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu parca nu pot sa cred asa ceva!!!ori ai dat peste femeia de serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

Credeti-ma fetelor ca urechile mele chiar au auzit propunerea de a-mi face tortul cu 5 zile inainte de nunta si nu din gura femeii de serviciu asa cum spunea cineva mai sus. Si mie mi s-au ridicat mai multe semne de intrebare in ceea ce priveste seriozitatea lor. Asta e. Eu acum sunt tare incantata ca problema tortului e rezolvata. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Hmm, ce urat!! Ma surprinde f. tare ca au scornit o asa propunere....eu locuiesc f aproape de cofetarie si prin urmare am comandata de muuulte ori de la ei si nu mi s-a intamplat niciodata sa fie ceva in neregula sau mai neproaspete... Vroiam sa imi comand tortul de nunta acolo....m-am razgandit putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pici212 spune:

eu v-as recomanda cofetaria Casablanca, este in spate la Mc Donald's fdin Piata Romana , eu mi-am facut tortul pentru nunta acolo si l-am luat chiar in seara nuntii la ora 20.00 , a fost ffff bun toata lumea l-a laudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu vreau ca tortul pentru nunta sa fie imbracat in ciocolata alba sau martipan. Si neaparat cu fructe si frisca in interior. Cred ca e cel mai potrivit vara.Si poate fi servit cu o cupa de inghetata langa.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi l-am comandat la cofetaria Pierrot (nu stiu daca mai exista in Buc.), pt. ca aveam o prajitura favorita la ei, asa ca tortul a fost de mousse de ciocolata (asta era favorita mea), imbracat totul in alb, evident, adica in mousse de cioc. alba (ca niste fulguleti de zapada). Nu a fost la fel de scump ca in cofetariile cu "nume", dar mai scump decit la cofetariile obisnuite. Cinci etaje, pe suportul lor special, arata de vis! Pacat ca nu am poza digitala, doar pe hirtie, ca s-o pun, s-o vedeti... Si super-bun, n-a mai ramas aproape nimic (in afara de tortuletul mic de deasupra, care se da miresei oricum).

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Simi , hai sa-ti zic o faza. Eu fac nunta in jud Bacau iar tortul va trebui sa-l comand in Onesti....Asta e problema , ca nu stiu ce cofetarii sunt pe acolo...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eu va recomand cofetaria Ana de pe Dorobanti. Am avut tort de nuci verzi (super tort) si garantez ca l-au facut in ziua nuntii pentru ca sambata dimineata eu ma duceam la ei la cofetarie cu poza tortului si cu trandafirii pe care vroiam sa-i puna pe tort ... Bine ...comanda era data mai din timp, dar pana sambata nu ma hotarasem la cum vreau tortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by mireasa

Initial am dorit sa luam tortul de la Alice dar intra in concediu din data de 25 iulie. Si stiti ce mi-au propus cele de acolo cand le-am spus ca eu doream un tort pt nunta pe 30 iulie? Ca ce.... nu pot sa-l iau de pe 25, ca sunt doar cateva zile pana la nunta...
Va dati seama ca instantaneu mi s-a facut rau cand am auzit asta, parca ii si vedeam pe toti invitatii cum umpleau a doua zi spitalele. Nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta. Bine ca am rezolvat-o.

Nu imi vine sa cred asa ceva....noi in ultima vreme toate prajiturile si torturile le luam de acolo si nu s-a intamplat niciodata sa nu fie proaspete si foarte bune. Si tortul de nunta tot acolo l-am facut si a fost excelent, toata lumea l-a laudat. Ca sa nu mai zic ca tot timpul acolo este aglomeratie....cine stie ce s-a intamplat....o sa trec sa vad pt ca vine ziua sotiorului meu si vreau sa-i comand tot acolo...

Mergi la inceput