Unde comandam tortul?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Am fost la cofetaria ANA - am vazut niste frumuseti de torturi, mai ales cele imbracate in matipan - de gustat n-am gustat. Preturile sunt intre 300.000 lei/Kg si 540.000 lei/Kg, in pret intra si ornarea tortului.
Transportul in Bucuresti costa 500.000 lei, in afara 1.000.000 lei.
Se mai ia o garantie pentru suport, da` nu stiu cit.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Hai sa va recomand si eu o cofetarie: se numeste Piticot si se afla la intersectia Margeanului, fac niste torturi si niste prajituri suuupppeeeerrrrrr! Eu acolo mi-am facut la toate aniversarile si au iesit superb. Au cateva reviste cu torturi de nunta i iti poti alege de acolo. Nu au insa figurine cu mire si mireasa, dar nu toti vor asa ceva....noi de exemplu vrem flori mai nou... aaa si a nu uit, un kg de tort (indiferent de care) este 260 000 lei .
Pupici

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Noi am comandat tortul la cofetaria Liliana. A fost diplomat-mascota. la aceasta cofetarie frisca e foarte buna. 1 kg de tort a costat 200.000. partea proasta e ca aceasta cofetarie nu asigura transport nici chiar contra cost.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Pentru IASI, va sugerez sa incercati si la Cofesan. Sper ca am retinut bine. Este un laborator in spatele restaurantului Cotnari. Doamna de acolo e foarte creativa si are niste retete excelente. Eu n-am fost acolo niciodata , insa proprietara restaurantului la care voi face nunta mi-a recomandat cu mare caldura acest loc (acolo a facut tortul de inaugurare pentru restaurant - diplomat cu fructe de padure, ce ziceti?).

Daca ajungeti acolo inaintea mea, sa-mi spuneti si mie daca v-a placut!

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Noi papam niste prajituri suuuuuupeeeeerrrrr bune de la o cofetarie de pe mosilor, Georgy's ii spune..au niste eclere cu ness kilometrice si buuuuneeee, si niste cremshnituri..iam-iam .
Nu ma bag la pareri despre tort, pt ca nu am testat, insa, cu prima "cumparare" va anunt, negresit!!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

am comandat azi tortul pt sambata, la cofetaria ana.tort de martipan tip victoria, 330.000/kg.am dat avans 2 mil , bani ce reprezinta garantia pt suport si pe care ii iau luni cand duc suportul.
ma mai costa transportul 600.000
modelul este ca cel din revista mireasa, cu trandafiri crem si rosii, curgatori pe o parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Tort de nunta cu forma mai deosebita...?!"
postat de Cordelia, 16/07/2005, 17:16:13

Mi-as dori la nunta mea sa am un tort mai deosebit, ca forma ma refer....adica nu-l vreau pe cel clasic,rotund, cu suport de 3-4 etaje suprapuse!!Eei, acum apare problema ca eu as vrea, in visele mele, tort din ala suprapus,unul peste altul(nu stiu daca ma intelegeti) ca in reviste asa... dar unde am intrebat mi s-a spus ca nu se poate ca se surpa... sau la o cofetarie (Tosca) mi-au spus ca este posibil sa iasa dar doar daca optez ptr tortul Dobos, care nu mi se pare potrivit ptr nunta (doar blat ciocolata iar blat iar ciocolata si atat!). Ma gandeam macar sa inchiriez un suport mai altfel, mai deosebit...stie cineva un loc unde as putea sa gasesc?Am gasit o cofetarie greceasca (Agapio parca...) unde aveau niste modele mai deosebite dar nu le inchiriaza...doar daca iti faci tortul la ei(350.000 kg de tort), si platesti o garantie de 3 mil pe suport (asta nu ar mai fi nici o problema)... Alte locuri mai stie cineva?? Va rog.. fetelor care ati avut nunta deja, cum a fost tortul clasic, patrat, dreptunghiular sau cum??va multumesc

raspuns postat de Darria, 16/07/2005, 18:48:11

Am gasit mai demult pe net o cofetarie din Bucuresti, dar nu mai stiu cum se numeste - are diverse suporturi - unul poti sa-l vezi in albumul meu(e cel in forma de inima).
Imi pare rau ca nu te pot ajuta, te inteleg perfect - si eu vreau o forma deosebita dar nu gasesc.

Editare: uite aici dar sunt din Timisoara
Gasesti cu siguranta si in Bucuresti, o miresica spunea, parca, la cofetaria Ana - dar nu mai tin bine minte

Ralnied: sigur iti spun si tie

raspuns postat de ralnied1, 16/07/2005, 19:16:06

Nici eu nu vreau la nunta mea tortul suprapus pe care l-am vazut peste tot pe unde am fost. Darria, tortul din pozele tale este super si il stiam de mai multa vreme. De cand l-am vazut prima data ma gandesc la el si la faptul ca as vrea si eu ceva asemanator... Dar nu cred ca in Iasi este asa ceva pe undeva... Oricum, daca vezi/gasesti/beneficiezi de un tort deosebit (si nu ajungi si tu in final la acelasi...), da-mi si mie de veste...

raspuns postat de nushulica, 16/07/2005, 21:45:34

mai fetelor sa stiti ca si torturile clasice sunt frumoase daca sunt facute cu bun gust eu am vazut multe torturi frumoase ornate cu flori naturale ceva in culorile nuntii
mai puteti face un tort dreptunghiular mare si cu unul deasupra in forma de inimioara la fel ornate cu flori si tot asa
hai ca pe mine m-a lovit creatia acuma si nu mi-e de alta decat sa nu radeti de mine

raspuns postat de Alyna24, 18/07/2005, 07:43:12

Incearca la Agentia Total Happy!Eu acolo imi fac tortul si au un suport super cu 8 blaturi !Tortul va fi diplomat cu fructe si costa 300.000 lei/kg.
Uite tel:0721.285.574
250.13.03

Alyna

raspuns postat de roxygeo, 18/07/2005, 09:59:16

Buna ziua mirescic!

Am venit si eu sa ma laud cu tortul pe care l-am avut noi, nici eu nu am vrut modelul clasic, si m-am agitat o gramada pina am gasit ceva
Il puteti vedea in pozele de la nunta - a costat 200.000lei/kg si a avut 15kg - juma diplomat si juma mascota,a fost luat de la un laborator si ornat in ton cu buchetul meu portocaliu.

Daca te intereseaza da-mi un mesaj PM

Pupici

Apropo - luminarile au fost luate din cora

raspuns postat de ralucah, 18/07/2005, 12:48:04

Draga mea, la Tosca poti comanda tort compact cum ii spui tu (eu sun fan al modelului) si nu trebuie musai sa faci dobos. Eu am lucrat cu ei si am ales o varianta mai indrazneata: baza tortului a fost mascota, etajul 2 foret noire si etajul 3 florenta.in felul asta am impacat mai multe gusturi, avand practic trei torturi si am putut face modelul compact. Trebuie sa faci doar baza o reteta mai "zdravana'" care sa sustina tortul. cel pe care l-am facut a fost pentru 80 de pers si a avut trei etaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Stie cineva vre-un laborator in Mures?
As vrea un tort de ciocolata , dar nu clasic.
Multumesc.
Pupici
Poze noi[http:photos.yahoo.com/olimpiabota]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cred ca la ora asta am o foame.
Imi cer scuze pentru greseala.
[http://photos.yahoo.com./olimpiabota]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

In sfarsit am comandat si eu ieri tortul. Il iau direct de la laboratorul Tip-Top-ului si mi-l face chiar in ziua nuntii(am ajuns acolo printr-o prietena). Va fii tort diplomat imbracat in frisca alba cu trandafirasi mici de martipan galbeni, va avea 4 etaje iar suportul va fii imbracat in saten galben (pe asta l-am cumparat eu). Imi asigura si transportul gratuit, pentru suport o sa las garantie un buletin iar kilogramul e 200.000 lei vechi. O sa arate super, am vazut poze. Abia astept sa-l degust. Langa tort voi servi si inghetata.
Initial am dorit sa luam tortul de la Alice dar intra in concediu din data de 25 iulie. Si stiti ce mi-au propus cele de acolo cand le-am spus ca eu doream un tort pt nunta pe 30 iulie? Ca ce.... nu pot sa-l iau de pe 25, ca sunt doar cateva zile pana la nunta...
Va dati seama ca instantaneu mi s-a facut rau cand am auzit asta, parca ii si vedeam pe toti invitatii cum umpleau a doua zi spitalele. Nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta. Bine ca am rezolvat-o.

Mergi la inceput