Unde comandam tortul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

stefana mercic de raspuns o sa merg sa vad acolo
oare au un catalog ceva nu stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Fetelor, stiti cumva daca merge tort tiramisu invelit in frisca? Mie nu imi suna prea bine, dar nu sunt experta, s-ar putea sa ma insel si din cauza asta am nevoie de pareri mai avizate decat ale mele...
Pentru cele care au ( au avut) nunta vara (in iulie)pentru ce fel de tort au optat? Cum a fost?
Deocamdata astea sunt intrebarile....Multumesc!

Mergi la inceput

stefanaam fost la ana si am mancat o prajitura diplomat ca doar tortul are aceeasi retetace buuuune sunt
fetelor daca mai sunteti din iasi acolo mergeti fara sa va ganditi de doua ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by nushulica

stefanaam fost la ana si am mancat o prajitura diplomat ca doar tortul are aceeasi retetace buuuune sunt
fetelor daca mai sunteti din iasi acolo mergeti fara sa va ganditi de doua ori

Sa vezi ce bun e tortul de ciocolata!!! O nebunie! Azi am luat doua felii, ca imi era taaaare pofta. Eu o sa botez de Paste si deja am convins-o pe mamica finutului meu sa ia prajiturile si tortul de la Ana.
Nushulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Prin Sibiu nu stiti o cofetarie buna ?
Pupici

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

am sa ma duc sa-mi iau si cu ciocolata oricum o sa devin clienta fidela acolo
bafta nanutzobaietel sau fetita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by nushulica

am sa ma duc sa-mi iau si cu ciocolata oricum o sa devin clienta fidela acolo
bafta nanutzobaietel sau fetita???

Baietel. Dragos. Il botezam in a doua zi de Paste. Nu stiu cum o sa ne descurcam, ca nici unul dintre noi nu stie tot ce trebuie sa facem. Sper sa nu uit ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Saptamana trecuta am fost la cofetaria Alice sa ne interesam de tort. pt. nunta 1 kg de tort este 190.000 - 200.000. Transportul costa 300.000. Livrarile se fac pana la ora 23. Tortul se comanda cu 2 saptamani inainte. Pentru suport se achita o garantie de 1.000.000 sau 500.000 + un buletin garantie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Mey, eu stau in Dristor.
Am fost de multe ori la Tosca si nu am ce sa le reprosez. Prajiturile si torturile sunt foarte bune, ok ca pret si proaspete.
Dar nu mi se pare ceva special.
In schimb, tortul ala cu ciocolata si frisca naturala de la Ana e absolut genial!
Mai era o cofetarie pe Calea Victoriei pe care acum n-o mai gasesc, nu stiu unde s-a mutat. Se numea Patisserie Parisienne Valerie, sau ceva de soiul asta. Era una dintre putinele cofetarii din Bucuresti unde prajiturile cu cacao nu erau "spalate". Chiar si la Tosca le pun prea putin cacao. La Ana sunt ok.

Mergi la inceput

stefana stai linistita ca o sa iasa bine si eu am botezat un baietel acu 3ani si habar nu aveam ce trebuie sa fac si a iesit perfect ...in afara de faptul ca la baie a plans foarte tare si eu m-am emotionat asa tare ca am plans si eu

Mergi la inceput