Unde comandam tortul?
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Blonda salut!!!
si eu am avut tortul de ziua mea tot din martipan. Se intindea si la mine, era foarte dulce, dar nu fainos. Oricum era superb.
Il poti vedea la adresa urmatoare.
pupici
http://community.webshots.com/user/ioananemes
anangel_lexi spune:
Noi vom comanda tortul la Tosca. Nicaieri in Bucuresti nu am mancat prajituri mai bune ca acolo. Si tortul de ziua mea tot acolo vreau sa-l comand.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
zozela spune:
Poate gasiti ceva modele la pag 5 de aici...http://community.webshots.com/user/zozela
zozela
acai24 spune:
Si eu mi-am facut tortul de miresica tot la cofetaria Alice; a fost nu bun ci super bun, a avut un strat de bezea si un strat de crema de jofra cu visine in alcool.Toti invitatii au fost foarte multumiti.Intr-adevar este o cofetarie super.Si vreau sa va zic ca si preturile sunt ok, 190000lei/kg.
pisoi_turbat spune:
Recomand, cu mana pe inima, cofetaria TOSCA! (din Dristor, langa "turcu' cu saorma")
Daca vreti un punct de reper, iata-l:
ALICE este mic copil pe langa TOSCA. Am multe prietene carora le-am recomandat cofetaria, vestita dealtfel pentru prospetimea produselor, pentru culorile apetisante, pentru zambetul, amabilitatea si operativitatea vanzatoarelor.
Eu cumpar de 4 ani NUMAI de la ei! Si toate prietenele mele fac la fel! Anul trecut, de Sf. Valentin, am vrut "sa ne indulcim" si, neputand sa ne hotaram ce sa cumparam, am luat din absolut toate prajiturile cate una!!!!
Va doresc sa deveniti cliente fidele ale Cofetariei TOSCA!
Eu sunt incantata de ei!
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Am si eu o intrebare la voi: cofetariile de care vorbiti, si care de altfel sunt foarte bune, Asigura transportul???? ca eu nu ma vad alergind dupa tort in ziua nuntii.
Pupici
roxygeo
Stefana spune:
quote:
Originally posted by nushulica
in iasi ceva recomandari?
ANAAAAAA!!! Cele mai bune prajituri si torturi.
Cei care au fost la nunta mea au spus ca nicaieri nu au mancat un tort mai bun. Sincer. Ciocolata, invelit in frisca naturala.
Prajiturile, la fel fff. bune, le-am luat de la Patty France, care le-au si aranjat foarte frumos. La Ana nu au vrut sa le aranjeze. Am mancat si tort de la Patty France, foarte aratos, la nunta unei prietene, insa tot mai bun a fost cel de la Ana.
Alyna24 spune:
La cofetaria TOSCA din Dristor asigura si transportul si au si suport tip scara, spiralat.Eu asa vreau suportul!
Si prajiturile sunt super!!!!!!!!!
Alyna
elyanne spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Am si eu o intrebare la voi: cofetariile de care vorbiti, si care de altfel sunt foarte bune, Asigura transportul???? ca eu nu ma vad alergind dupa tort in ziua nuntii.
Cofetaria Alice (Mihai Bravu) asigura transportul. Noi acolo l-am facut (diplomat special - foarte bun si foarte frumos "decorat") si ni l-au adus la restaurant la ora 21... asa am vrut noi, cat mai tarziu posibil, ca nu stiam daca au unde sa-l tina cei de la restaurant...
Alta cofetarie unde am mancat cele mai bune prajituri este cofetaria Nefeli (este una pe Stefan cel Mare vis-a-vis de Spitalul Colentina si am inteles ca mai e ua si pe la Unirea)... E drept preturile sunt de doua ori mai mari ca la Alice, dar merita! Eu am descoperit-o dupa nunta, ca mi-ar fi placut sa comand tortul de la ei!
Eliana si Elena (23.10.2004)