Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Oake ..mai mai ce mandra sunt in pozica cu Valdutz si tricou frumos..
multam fain..

nu mai scrie nimeni impresii, garda de astazi..nimic? pai se poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am duc si Capsunika la Expo... azi la final si ne-am amprentat si noi. Am tras si o pozutza si cu Dinu (baietzelul lui Q) si coditza lui de baloane.

... si n-am castigat caruciorul de la premii

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Dragii mei,

am incheiat-o si cu babyexpo. Din punctul meu de vedere a fost foarte frumos si imi pare rau ca nu m-am putut intalni mai mult cu fetele.

As vrea in final sa le multumesc din suflet celor care au dat viatza standului si au sarit in mod VOLUNTAR sa ne ajute:

Q, Freia, MariaM, cl, ana oana, oake, tzuc, liliana csaki, Rozi. Pt fiecare o .
Pe Enia am lasat-o la coada pt ca la ea dublez florile. Mi-au trebuit 2 zile sa ma prind ca nu ne ajuta doar ea ci si bb din burtic .

Si multumesc de mesaj Catalin. La anul te punem stalp la expo ca la tatici reprezentarea a fost cam slabutza.

PS: sper ca nu am uitat pe cineva. Daca da trageti-ma de maneca si puneti-o pe seamna batranetilor si a copiilor care ma innebunesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

foarte frumos, dar ingrozitor de aglomerat. Sambata la 9.47 dimineatza, ne-am infiintzat acolo. Am cunoscut-o pe Claudia, pe care o salut cu ac. ocazie , si am arucat niste bani care nu-mi stateau bine in portofel pe diverse chestii. In loc sa ma duc cu plodul (ca sa pot cheltui si mai mult), m-am dus co sotzul care m-a cicalit la fiecare stand in care intram si eram in culmea incantarii. la anul mergem doar noi.

Vera si bb Vladimir. Si tata Florin

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

am uitat, scuze.
cand am intrat in expo, primul lucru pe care l-am auzit (el era, bineinteles) a fost " hai draga, sa-tzi caut standul ala al vostru, ca daca nu mergem prima data acolo, presimt ca n-o sa mai am liniste toata viatza si nici vizita la baby expo n-o sa-mi priiasca!"
uite-asa!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Eu personal am participat cu tot sufletul la "actiune". Singurul meu regret e ca nu am putut aloca mai mult timp, pt. ca am aflat in ultimul moment de stand si nu am reusit sa fac "aranjamentele" necesare cu bona...
Anul viitor tare as vrea sa ma implic mai mult... si daca anul asta a fost frumos.. anul viitor sa fie SI MAI FRUMOS

Aaaaaaa... si inca un regret: ca a venit frigul si nu ma mai pot mandri cu tricoul meu . Ca ieri oricum nu a reusit nimeni sa ma scoata din el

Ma bucur tare mult ca am cunoscut cateva din mamicile de pe DC (ruprich in mod deosebit, poate pt. ca avem bebeii de aceeasi varsta... si Robert e un dulcel), pe o potentiala viitoare mamica (tzuc), pe Freia (chiar daca fara capshunica, pe care tare mult as fi vrut sa o vad), pe Diana (chiar daca pe fuga), pe anaaaaaaa-oanaaaaaaaaaa... (care trebuie musai sa-mi povesteasca de unde are atata energie!!!)... si pe toti copiii care s-au perindat pe la standul nostru...

Si-alta data.. si-alta data.. o s-o facem si mai, si mai lata!!!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

BRAVOOOO VOUA, celor care ati participat!!! Ma bucur ca totul a iesit bine, imi pare rau ca nu am fost cu voi acolo, sa va ajut!!! Poate la anu, ca l-am pus pe Claudiu sa-mi promita ca nu-l vom rata anu viitor!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

FELICITARI! Ati facut ca de obicei o treaba grozava!
Eu nu am putut ajunge din pacate, am avut un week-end cu multe evenimente (a nascut nasica mea si vineri si sambata am fost pe post de baby-sitter+o nunta+ vizitat mama la spital-azi iese!!!+ziua de nastere a finutei noastre...), dar am fost alaturi de voi si imi pare in continuare rau ca nu am ajuns.... La anul, cu siguranta si poate si cu bebe in burtica, sau in brate... cine stie?!
Un PUUUUPUUUU MAAAAREEEE pt. voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Asa imi incep mesajul catre voi pt ca sambata seara,cand ma gandeam cu placere ca duminica va voi intalnii,au picat ceva neamuri d-ale sotzului ,asa ca am fost consemnati la domiciliu si am ratat baby-expo.Sotzul m-a consolat cu promisiunea ca la anul vom fi prezenti.Poate facem intalnirea in octombrie?Ce ziceti?

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am trecut si noi pe acolo iar Matei a avut parte de o experienta deosebita: prima lui pictura cu acuarele - a fost asa de fericit. Am facut si poze cu artistul in devenire, pe care insa nu stiu unde le putem vedea. Presupun ca vom afla curand.
Imi pare rau ca nu am vazut subiectul saptamana trecuta, nici nu stiam ca DC are stand aici, dar l-am gasit oricum si ne-am bucurat tare. Chiar daca a fost el mic-mititel a fost frumos foc. Asa ca, fetele care v-ati ocupat de el, meritati toate felicitarile .
Noi ne-am bucurat sa va gasim acolo.

Caprioara&Matei

Mergi la inceput