Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii
Raspunsuri - Pagina 10
ana-oana spune:
a trecut baby expo... si pot sa va spun ca a fost mai mult decat frumos... 

incerc sa-mi adun gandurile
si sa va povestesc cum a fost... si sa pun pozele pe internet...
m-a intrebat o amica de ce ma duc sa stau acolo... poate se mai intreaba si altii (si chiar daca nu) asa ca intai vreau sa va spun DE CE am fost eu la standul DC:
in primul rand, am vrut sa multumesc intr-un fel pt toate informatiile pe care le-am primit aici: ca laptele parmalat e bun , ca pot sa plec cu bebusha cu avionul fara nici o problema , ca imunizarea se face atunci cand copilu' e sanatos, ca fructoza poa sa inlocuiasca zaharul si e monti, plus altele mii...
in al doilea rand am vrut sa ma intalnesc si sa le cunosc pe fetele cu care "vorbesc" de ceva timp (am ratat intalnirile din tineretului si herastrau, la bodensee n-am avut cum sa ajung)...
in al treilea rand imi plac copiii ( desi asta ar trebui poate sa fie in primul rand)
in al patrulea .... in al nshpelea rand, ma cheama Oana si sunt dependenta de DC.
le pup pe toate fetili si ma bucur daca am fost si eu cu ceva de ajutor...
PS sper ca am fost cat de cat coerenta, daca nu ma iertati ca nu am baut
inca. revin si cu poze de la expo
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
cl spune:
Exact cand m-am hotarat sa scriu si eu despre Baby Expo, na ca a tras o zgaltaiala!!!
Deci, sambata dimineata, m-a "cules" Marina de la Tineretului si m-a lasat la datorie. Am admirat maestria lui Q! Superbe afise si desene!
Nici n-am apucat sa ma dezmeticesc bine, ca m-am trezit in fata cu o mamica "vai, sunteti site-ul meu favorit, de pe vremea cand eram gravida! va citesc cu foarte mare placere!". Ii stralucea fata de incantare. Am intrebat-o daca este si membru activ, mi-a spus ca numai citeste. Pentru acea mamica,
, in speranta ca va deveni si membru activ. Apoi a inceput sa curga lumea. Multi au auzit de noi si ne urmaresc cu mare interes. Altii mi-au spus ca s-au inregistrat, dar nu pot sa raspunda la subiecte. Le-am spus ca au fost ceva probleme cu serverul si ca speram sa se remedieze cat mai repede. I-am rugat sa trimita mailuri administratorului.
Am cunoscut o groaza de mamici si tatici, membrii DC,
. Imi pare rau ca nu am retinut numele tuturor. Iar pentru Energy, intr-adevar o mamica puternica, plina de energie, cu niste ochi albastri superbi, un
mare!
Puiutii nostrii si-au exersat talentele si au realizat adevarate capodopere. Nici nu am realizat cand a trecut timpul si m-am trezit cu Ana-Oana.
Apoi, il vad pe Mihai (m34) si un puiut cu el. Cand ma uit mai bine, nu-mi venea sa cred, Cristi al Adelinei! Un puisor scump foc! Si ma trezesc ca-i spun ca lui Alex al meu: " ce faci galusca?". S-a lipit imediat de mine. M-a impresionat cum ma tinea de brat, cu manuta. Si mi-a placut ca nu este deloc timid si este un vorbaret. Mi-a spus ca vrea si el un balon. L-am dus la Servetel si l-am intrebat pe Cristi ce vrea, un catelus sau o sabiuta. Evident ca a zis sabiuta, doar e un adevarat barbat! Si a avut o "sabiuta" mai mare ca el! E imposibil ca acest puisor sa nu ti se lipeasca de suflet! Mihai,
, iti multumesc mult ca ai trecut pe la noi, ca mi-ai dat ocazia sa-l cunosc. Este un copil deosebit!
PS Cel mai mult m-a distrat MariaM
. Cata lupta de convingere a dus cu Vladutz, ca sa-l picteze pe fata! Dar Vladutz a iesit invingator, deh, copil cu personalitate
.
Claudia
ana-oana spune:
primele poze le gasiti aici:
http://community.webshots.com/user/anaoana100

muncesc din greu la celelalte...![]()
![]()
![]()
O. 
Nicolae IORGA
ana-oana spune:
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=192688094
mai fac o incercare, sunt cam afoneasa cu computadoru' asa ca scuzeeeee....
O. 
Nicolae IORGA
ana-oana spune:
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=192688100
sper ca astea sa mearga, ca daca nu... nu stiu ce sa le mai fac
HEEEEELP! (daca nu merg nici astea)
O. 
Nicolae IORGA
qsar spune:
Cum sa nu mearga? La mine a mers din prima incercare :))
Ulte-aci link-ul direct catre album: http://community.webshots.com/album/192688100FcFIhH
Oana,
pentru poze.
Q
Caprioara spune:
Cand sa ma laud si io cu poznele cu puiul meu, na ca nu le mai pot vedea. Sunt in prima transa, si le-am vazut mai devreme, dar acum nu stiu ce sa intampla ca nu pot intra decat pe cele din seria a doua.
Caprioara&Matei