Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Si noi te pupam Diana si ne-a parut tare bine sa te intalnim... si pe ruprich o pupam si o anuntam ca acusica o sa vada pozele cu bebe al ei si bebe al meu... acum se incarca...
Si pe tzuc o pupam ca am fost "colege de suferinta" vreo 3 ore...
Si pe Freia.. si pe ana-oana!!!
Si va mai povestesc imediat dupa ce ma duc sa pun mancarea la cuptor ca moare lumea de foame aici

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

o mare mare de tot si pentru garda inimoasa de azi: Cl, Ana Oana, Oake si Tzuc plus "veteranele" deja MAriaM si Freia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Am fost la Baby expo..de la 14:00 la 19:30 si am stat la standul DC. Mi-a placut, am fost placut surprinsa de faptul ca ff multi care treceau pe acolo se uitau si zambeau si ziceau ca stiu despre DC, altii veneau si intrebau ce face DC-ul asta? toti au fost impresionati de prezentarea pe care o faceam si au promis ca vor venii alaturi de noi.
La un moment dat a trecut o pereche pe acolo si el zice: uite draga siteul despre copii, nu-i ala pe care stai tu toata ziua?" :-) copii au pictat si desenat, deja stiau de ca la standul nostru se deseneaza si se picteaza, veneau si cereau. A fost lume multa ff multa, gravidute si bbi mici si mai mari, un furnicar.
Au trecut pe la stand membri: Lali-mamica de ian. 2005 cu sotul, o graviduta frumoasa foc, Amika si Rupich (sper ca am inteles bine, daca nu, va rog sa ma corectati), dr. a. Cula cu 2 strengari frumosi, Ralucah cu sotul carora le multumesc ca m-au ajutat sa strang standul.
Am stat cu Oake 2 ore, apoi a venit sotul cu bb, un scump si un grasunel, evident ca a pictat si el...cel mai tanar artist din concursul DC apoi au plecat la plimbare si m-au lasat singurica. A trecut si Marina sa verifice daca ne facem datoria:-)
Standul DC este micutz dar frumos colorat si asta datorita lui Q care a realizat foi pentru colorat si pictat, plus afisele cu sigla DC...

aaa l-am cunoscut si pe dl. Dr Popescu.
la un moment dat a venit un tip care a zis ca este memebru DC si a vazut ca etse concurs cu fotografii cu standul DC, dupa vreo 30 min vine cu o trupa de fetite toate imbracate frumos, trupa DO-RE-MI si au facut poze cu standul DC.

Multumesc DC pentru tricou, sunt tare mandra cu noul tricou, ma bucur ca am putut ajuta.
pupici

Mergi la inceput

Am pus poze la
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=191811848

Si ca mi-a adus aminte Tzuc... de tricou... deci io am plecat ca voda prin loboda cu tricoul pe mine... ii spusesem lui tzuc ca ne intoarcem pe la stand dar datorita unei "crize de personalitate" de-a lu' bebe a trebuit sa plecam cat mai repede... si nu am mai apucat sa ne intoarcem la stand...
Cum fac? Unde-l platesc?

Oake si Bebitza

Mergi la inceput

Scuze....
pozele sunt la:
http://community.webshots.com/album/191811848lvzmaQ

Oake si Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

oake glumesti...ai muncit pentru tricoul ala...e al tau! Sper sa-l tot porti cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Vaaaaaai, ce rau imi pare ca nu pot fi si eu cu voooooi!!!

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Astazi nu am ajuns la targ. Dar maine ma infiintez "la post". Sper ca totul a fost in regula pana acum, mai avem o zi si gataaaa... o sa adunam desenele, o sa facem bilantul, o sa povestim si o sa comentam... si o sa asteptam editia viitoare :)).

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Azi am ajuns si noi pe la stand, dupa cum a scris si Tzuc, care a fost o draguta. Standul e superb, colorat, cald, facut cu multa inima... si imbunatatit permanent de copii, doar despre ei este vorba, nu ? Am dat cateva explicatii celor care au trecut pe acolo si m-am simtit taaaare mandra ca apartin acestei comunitati. Este extraordinar !

O mica sugestie pentru anii viitori: poate ar fi bine sa se poata face donatii la stand, sau sa cumparam materiale imprimate cu preturi mai mari sau o tombola cu bilete care sa cuprinda si o donatie in ele, ca o spun cu toata rusinea drumul pana la banca pentru mine e tare lung, poate la targ e mai usor pentru multi...

In rest pupici si pentru efortul celor de la stand si succes maine.

Lali, mamica de ianuarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cine vine maine si pe la ce ora? Ca nu mai pot, vin si eu!!!!

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput