Baby Expo 2004 - nevoie de sprijinul comunitatii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

SI eu vreau!!!Ce m-a enervat azi sotioru meu ca a zis ca daca ii spuneam mai repede ca vreau sa mergem facea cumva si ajungeam si noi la Bucuresti!!!Nu cred ca a zis-o la misto ca era fff serioos!!!Va puteam si eu ajuta!!!La anu' atunci!!!

Ma bucur ca a iesit bine!!!Vrem "stiri" proaspete!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

mai zicetzi mai zicetzi, mai zicetzi de p-acolo...maine merg si eu pt. 1/2 ora...nu stiu daca sa-l iau pe bb cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu incerc sa trec duminica cu toata trupa mea,abia astept sa va vad si sa va cunosc macar pe cateva dintre voi.Imi pare rau ca nu am putut sa va ajut!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

A fost o zi faina si destul de agitata. Prieteni DC se gasesc oricand si m-am bucurat sa intalnesc o parte din voi...

Danateu altadata cand te fluiera cineva intoarce-te. Te-am ratat ca o luase cupilu la sanatoasa!

Si in final as vrea sa zic ca mi-a facut mare placere sa port la stand tricoul DC alaturi de niste prietene dragi care si-au rupt putintel din timpul lor pentru a fi impreuna: MariaM, Freia, Qsar, Liliana Csaki si Enia. Pt fiecare o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Marina ce rau imi pare ca nu te-am auzit/ vazut....ufff, si-asa mult as fi vrut sa ne vedem, acum dupa ce-ai devenit de 2xmamica sexoasa si blondoasa .
Eu as mai trece ori simbata, ori duminica, nu stiu exact cand, sa vad cu timpul si cu Raduc cum fac, ca as venbi singurica, azi Raducu devenind f agitat de aglomeratie si caldura.
Sa stau si eu la o tacla in liniste cu fetele mele....anuntati si voi pliiiz cand mai venitit, cu cateva ore inainte sa stie omu' ce si cum!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu o sa mai fiu maine dupa 5-6 si duminica dupa 2 probabil pana la inchidere. mi-ar face placere sa mai stam la o tacla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Eu trebuia sa merg de la 14. Ajung, intru, lume multa, intreb la informatii dar fatuca de-acolo ma trimite sa ma uit pe schema ca habar n-avea, o sun pe Marina si-mi spune "cobori scarile, o iei in stanga si vii pana-n capat la C6". Urmez indicatiile dar in capat nu era nimic, urc din nou scarile ma-nvart, hotarasc sa cobor din nou si-o iau in dreapta, le gasesc pe fete, zic "pai mi-ai zis in stanga" la care qsar "n-ai inteles tu, era vorba de cealalta stanga". Qsar, Marina, Freia, Ochinegri si eu, deja mult prea multa lume intr-un loc mititel. Apar cateva mamici cu bebelusi in marsupii, Marina ii amprenteaza rapid, un tatic se uita la tricou si zice "pai dupa cat stati voi pe site-ul asta, ar trebui sa scrie dependent 200%". Se mai cunosc intre ele, pleaca apoi si dupa aceea pe rand pleaca si Marina, Freia, Qsar si Ochinegri. Ha, sa nu uit, pregatiti-va, Qsar zicea ceva de-o intalnire prin octombrie, de-abia astept. Lumea incepe sa se mai rareasca putin, la un moment dat un barbat se opreste in dreptul standului, se uita, zambeste, il intreb daca ne stie(ma gandeam ca-i vreun tatic) si-mi zice ca da, ne stie, e Cristian Popescu, doctorul gandesc eu repede, schimbam doua vorbe si pleaca sa vada ce mai e pe-acolo. Pe la 3 apare Enia, pe care n-o stiam nici dupa nick, e noua, aveam sa aflu, stam de povesti, din cand in cand se mai opreste cineva, mai aud o mamica cu burtica explicand insotitorilor ei "uite-i, de la ei imi iau eu toate informatiile despre burtica mea". Trece si Danat cu Raducu si niste prietene(de-ale ei nu de-ale lui Raducu) si aproape de 5 ma hotarasc sa plec si eu. Mai dau o tura, mai cheltui niste bani ca doar imi trebuiau neaparat lucrurile alea, ma-ntorc, intre timp venise din nou Marina cu Mariuca(care are niste ochi incredibil de albastri), fac niste poze, era deja aglomeratie si in sfarsit ma hotarasc sa plec acasa. Sper sa mai trec si maine si poimanie pe-acolo si poate sa intalnesc si alte fete dependente.
Uitati si cateva poze:
http://community.webshots.com/album/191560961UxOIyj

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

ok mercic de raspuns si info cu orele. Cred ca-i mai bine duminica dupa ora 14, ca doarme Raduc si-l las cu taica-su acasa, si ma reped, sau daca nu atunci pe la 16 dupa ce se trezeste. Trebe sa vad in ce stare e, ca sa stiu sa-l pot lasa numai cu taica-su, ca sa stau si eu linistita la taclale ca timpul fuge si am chef sa stau mai multisor. Daca ma ajuta neuronu' si nu uit, atunci o sa iau si aparatul foto sa facem si noi niste poze standului si mamicilor si bebeilor prezenti.
Si, pina la urma se poate cumpara tricoul direct de la stand, ca nu am vazut decat unul expus, si-atit....poate nu am vazut eu ca lumea. Trebuia sa intreb da' eram cu mintea in nshpe locuri. Aveam si doua gravidutze dupa mine care au fost dar si de ce inseamna "industria" asta a produselor pentru copilasi. Hehe, lasa ca vad ele peste cateva lunisoare

Hai va pup si ne vedem, ne auzim! Eu mai citesc pe-aici daca intervine vreo modificare in program pliz postati! Mercic

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu pot sa vin....dar vreau la intalnirte in oct.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Am fost si eu azi pe la 17 pe la stand cu Mircea si sotzulica si m-am intilnit cu Oake si Tzuck. Va pup fetelor, imi pare rau ca n-am stat mai mult de vorba, dar eram cam zapacita ca trebuia sa fiu cu ochii in n-shpe sa nu calc vreun copil, sa-i scot lui Mircea prospectele din gura, sa scot miinile lui Mircea din capul si ochii celorlati copii...

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput