Bunatatea se "citeste" pe fazta omului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

Asha'i. [quote]Cei mai rai sint chinezii, nene. Au ochii ca liniile
.
asta nu defineste rautate,mai documenteaza-te.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu cred ca pe baza experientelor pe care le traiesti iti faci o anumita idee despre cum ar trebui sa arate un "prieten" si cum ar trebui sa arate un om "rau". Si te lasi in mare masura influentat de asta la prima vedere.
Si mai cred ca greutatile si necazurile schimba fizionomia, ma uit la batrani...cei care au dus o viata implinita sunt mai senini si mai "frumosi", au o fata buna, de bunici iubiti...cei loviti de soarta (ca cei care cersesc in fata alimentarilor) au fete ascutite, priviri pierdute, uitati de toti cei dragi odata...lor nu li se poate citi "bunatatea" in ochi...dar nu poti afrima ca sunt "rai"...

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

nu-i asa ca de multe ori se citeste?
n-are legature cu frumusetzea, uite la don'soara Nicoleta (Kidman), e de o frumusetze remarcabila, da' sta in aer afurisenia (nu prea mult, da'un pic afurisita tot e)

copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Si eu incerc sa citesc persoanele, insa nu doar dupa aspectul fizic ci si dupa gesturi si vorbe. Mi s-a intamplat sa ma si insel, insa de putine ori. Si totusi persoane cu buze suptiri am chiar in familie, insa in ochi au o blandete care se vede de la distanta. Nu numai fizicul conteaza ci si ceea ce transmiti, prin priviri, gesturi, vorbe, zambet,modul de a te imbraca, aranja, atentia pe care o acori interlocutorului si mai sunt multe...toate astea la un loc ne spun de foarte multe ori, daca persoana este de agreat de noi sau nu.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Salutare!
Parerea mea e ca omul rau se cunoaste dupa priviri. Dupa ochi!Am o amica - are o privire tare ciudata..tot timpu incruntata..si culmea ocoleste sa ma priveasca direct in ochi! Eu chestia asta nu o pot suferi! O traduc ca pe un "ascunzis"..ceva rau! Nu poate sa ma priveasca tinta in ochi ptr ca-mi ascunde ceva..e nesincera..
Daca nu ar fi ruda un prieten bun, nici nu as mai primi-o pe la mine

Lumy si David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Si eu cred ca mimica fetei si alte gesturi pot da o idee despre caracterul acelui om, dar in nici un caz chestii ca buze subtiri, ochi nustiucum sau mai stiu eu ce. Cred ca cea mai afurisita persoana pe care o cunosc daca stau sa ma gindesc are buze groase si ochii destul de mari dupa cite imi aduc eu aminte.
Iar aparentele inseala, eu m-am inselat de atitea ori incit ma feresc sa dau verdicturi rapide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

Salutare!
Parerea mea e ca omul rau se cunoaste dupa priviri. Dupa ochi!Am o amica - are o privire tare ciudata..tot timpu incruntata..si culmea ocoleste sa ma priveasca direct in ochi! Eu chestia asta nu o pot suferi! O traduc ca pe un "ascunzis"..ceva rau! Nu poate sa ma priveasca tinta in ochi ptr ca-mi ascunde ceva..e nesincera..
Daca nu ar fi ruda un prieten bun, nici nu as mai primi-o pe la mine

Lumy si David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Asa se spune, ca un om, care nu te priveste in ochi, este un om ascuns.
Nu cred ca are importanta cum arata un om. Dar cred ca bunatatea lumineaza chipul, iar rautatea o umbreste. Uneori oameni se inraiesc si datorita grijilor, necazurilor sau greutatilor vietii.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaz. spune:

categoric, nu poti "citi" un om dupa trasaturile fetei. ii poti interpreta calitatile dupa atitudine, privire, intensitatea vorbelor, tonalitate, seninatatea cu care priveste in jur, caldura vocii etc. sunt oameni absolut blinzi si afectuosi care la momentul nepotrivit (o suparare, o frustrare de scurta durata etc) vin in contact cu tine si ti se par probabil imposibili. nu e chiar atit de simplu sa etichetezi pe cineva, e bun sau rau fundamental.eu sunt ingaduitoare de felul meu si poate de aceea ezit sa cataloghez imediat o persoana, sunt mereu convinsa ca daca las suficient timp sa treaca, voi descoperi si alta latura a ei. nu spun, sunt momente in care cu tot corpul, independent de vointa mea, resping o persoana, de parca ceva m-ar avertiza sa pastrez distanta si atunci sunt constiincioasa si asa fac. dar altfel, astept sa descifrez trairile unui om ca sa il pot cunoaste.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

miau-miau...
Energy, te contrazici putin..Vezi, pe Nicole Kidman nu ai "ghicit-o" dupa sprancene sau mai stiu eu dupa ce...Ci dupa "aerele" ei Si daca tot zici de ea, "aerele" ei mie mi se par ale unui om ambitios, nu ale unui om afurisit. Asta ca sa vezi cat de subiectiva e toata treaba...
Nici eu nu cred ca trasaturile fizice ale unui om denota caracterul sau...Daca ar fi asa, ce te faci cu cei care poate au fost rai candva si viata i-a schimbat in bine? Li se schimba si sprancenele, buzele se ingroasa? Sa fim seriosi... Cred ca sufletul omului se poate citi in "ochii lui"( privirea, modul in care te priveste, mai exact). Poti sa iti faci o prima parere despre un om din atitudine, dar doar o PRIMA parere. De multe ori se poate sa gresesti, asa ca trebuie sa lasam la o parte prejudecatile si sa incercam sa cunoastem un om dupa mai mult decat infatisarea fizica.
Iar relativ la intoleranta unor forumisti...Citeste titlul subiectului, era o intrebare care asteapta raspuns. Care poate fi si glumetz, ironic, ca doar e democratie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am un fel foarte ciudat de a simti ce fel de om e cel pe care il intalnesc si nu ma uit daca e frumos sau urat ,nu asta imi spune ce fel de om e.Spre exemplu prietena mea cea mai buna are o fata de afurisita dar in momentul cand am vazut-o am simtit ca e doar o aparenta si am fost sin gura din colectivul nostru care am vazut-o asa cum e si uite ca am avut dreptate,pe de alta parte am vazut persoane cu chip de inger dar fata de care am avut o reactie de respingere si s-a dovedit mai tarziu ca aveau caractere foarte urate pe care le ascundeau sub acele masti.Deci nu neaparat fata iti spune ce si cum.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput