Bunatatea se "citeste" pe fazta omului?
Raspunsuri - Pagina 2
anda141 spune:
Sunt de acord ca de cele mai multe ori putem "citi" un om , cat de bun sau rau este, insa la fel de mult cred ca de multe ori ne putem insela.
Faza cu buze subtiri, sprancene impreunate nu prea le cred. Pai daca asa s-au nascut cu buze subtiri, ce vina au ei?
Insa mai cred ca nu e bine deloc sa categorisim un om la prima vedere. Am facut de multe ori asa si apoi mi-am schimbat total parerea dupa ce l-am cunoscut.
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
energy spune:
[quote]Originally posted by anda141
Faza cu buze subtiri, sprancene impreunate nu prea le cred. Pai daca asa s-au nascut cu buze subtiri, ce vina au ei?
[/quote]
pai daca asa s-au nascut , gelosi???, ce vina au ei???
copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici
Miguelle spune:
Eu zic ca nu conteaza prea tare fizionomia, totul e ce face sufletul din ea: cum priveste, cum vorbeste, cum zambeste, si o gramada de multe mici detalii care fac dintr-o mutra nu prea frumoasa dupa canoane un om cu care iti place sa stai. E o anume seninatate in privire pe care oamenii buni o au, indiferent de fizicul pe care li l-a dat Dumnezeu. Da, cred ca bunatatea se citeste pe fata omului in acest fel.
aschiutza spune:
Ati citit Portretul lui Dorian Gray?
Ei bine, eu nu cred in fizionomie: sa stiti ca am intilnit o persoana cu suflet MARE si care era de o uritenie fantastica. M-as bucura sa stiu ca si-a gasit cineva care sa o accepte asa cum e.
Iar daca e sa ne luam dupa basme, aflati ca in multe din ele, personajul cel rau e sasiu. Sper sa nu spuneti ca e adevarat...ca altfel intru in depresie sa cred ca asa ma judeca toata lumea numai din cauza unui defect din nastere.
Am si eu prima impresie despre oameni care s-a dovedit de multe ori sa fie adevarata chiar daca mi-am dorit eu altceva, dar asta nu am simtit-o dupa fata ci mai mult dupa dinamica fetei. Incercati dupa o poza de pasaport sa ghiciti daca un om e bun sau rau! Eu cred ca felul in care ridica srincenele , se strimba, zimbeste, felul in care e legata fizionomia de ceea ce spune ne da prima impresie.
"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin
carmenutza spune:
Nu cred ca citesti chiar rautatea sau bunatatea dar cred ca "ochii sunt oglinda sufletului"...sunt atat de expresivi sau dimpotriva total inexpresivi...eu personal ma uit cu scopul de "citi" [ersoana respectiva in ochii acesteia...mai nasol cand poarta ochelari de soare.
..s-a terminat cu "cititul"
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
energy spune:
[quote]Originally posted by miau-miau
Asha'i. Cei mai rai sint chinezii, nene. Au ochii ca liniile.
Negrii sint buni, cu buze carnoase. Ati vazut, in filmele cu cowboy, cind indienii scalpau pe bietii albi ce buze subtiri avea! Ce, ati vazut indian american cu scalpu'n mina si cu buze groase?
[/quote]
sau poate tocmai intolerantza la ce cred unii te face....."cu buzele mai subtziri" decat altzii???

copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici