Bunatatea se "citeste" pe fazta omului?

Bunatatea se "citeste" pe fazta omului? | Autor: irina2000

Link direct la acest mesaj

a

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu cred categoric ca DA.
Din copilarie am avut un fel plastic de azugravi verbal portetele oamenilor (tata a fost prietenul meu cel mai bun, chiar si in adolescentza, puteam discuta absolut orice). La inceput zicea: ce daca are buzele subtziri Popeasca si ochii mici? e doar o prejudecata. Ma purtam ca atare (mai, tata asta o stii ce spune, ca e mai trecut prin viatza), ma insel, Popeasca o fi om bun - ca sa sa se dovedeasca ulterior ca ce???ca am dreptate.
Cred ca potzi ghici caracterul omului dupa uitatura, forma degetelor, a buzelor, sprincenelor, urechilor chiar si dupa forma umarului. Daca nu e asa, de ce Baba Cloantza care avea un caracter urat era zugravita in povesti cu buze subtizri, nas coroiat + neg, barbie ascutzita s.a.m.d.??? nu cred ca aceste trasaturi reflecta blandetzea si bunatatea cuiva.
Zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

S-o fii citind pe fatza bunatatea sau rautatea dar trebuie si noi astia care "citim" sa stim citi! .Ca sunt oameni care chiar nu stiu "citi" sa stii, sau mai sunt si care isi fac pareri gresite si din aia nu-i mai scoti.
Eu sunt de parere ca trebuie sa fim toleranti cu toata lumea si sa ne vedem de treaba.
Ahhhh si daca vedem un "caine turbat" sa trecem pe partea cealalta!
Alina.

Mergi la inceput

s-ar putea sa ai dreptate Slakje, si eu incerc sa ma autoconving ca e de multe ori prostie...dar hai sa facem un experiment: uita-te de ex la mainile unui om: o mana cu degete ascutzite, noduroase si stambe va fi zgarcitul secolului (trece imaginea tuturor cunostintzelor prin minte), sau doua sprancene impreunate care formeaza una (ala e gelos pana la ultimul pas).
E foarte probabil sa am idei fixe, am nevoie de argumente sa ma convinga cineva ca nu potzi ghici caracterul unui om fara sa spuna sau sa faca nimic, doar la prima vedere.

copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici

Mergi la inceput

Io nu stiu Energy ca normal si eu tot om sunt si am oameni de care ma indragostesc la prima vedere si oameni fatza de care stau la distantza ca asa imi spun antenele.
Si normal acuma ca sunt si oameni rai , criminali, psihopati, stiu eu care au o cautatura de-aia fioroasa de te trec toate sudorile, normal ca-ti dai seama din priviri ca-s pericol.
.
Asa dupa deste, sprancene eu una zic ca-s povesti.

Te pupa,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Asha'i. Cei mai rai sint chinezii, nene. Au ochii ca liniile.
Negrii sint buni, cu buze carnoase. Ati vazut, in filmele cu cowboy, cind indienii scalpau pe bietii albi ce buze subtiri avea! Ce, ati vazut indian american cu scalpu'n mina si cu buze groase?

Mergi la inceput

miau miau esti mortala, am ras cu hohote..
hihihihiiiii.

si io zic ca se citeste multe ce zace intr-un om pe fatza: daca vezi ca are ochii ingusti ca 2 linii ii sigur ca mananca orez.
Na!

quote:
Originally posted by miau-miau

Asha'i. Cei mai rai sint chinezii, nene. Au ochii ca liniile.
Negrii sint buni, cu buze carnoase. Ati vazut, in filmele cu cowboy, cind indienii scalpau pe bietii albi ce buze subtiri avea! Ce, ati vazut indian american cu scalpu'n mina si cu buze groase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

AlbaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Nu , un nu hotarat!
Pai eu am buzele subtiri,nasul acvilin.
Credeti ca sunt rea ?
Multa lume dupa ce ma cunoaste ,imi spune ca din afara
par afurisita.
Cunosc persoane atat de frumoase si de dulci la prima vedere ,cu buze groase ,nasul carn si ma sperii uneori de cata ura si rautate au in suflet.
Semnat ...Baba Cloanta

cici

Mergi la inceput

cum va explicatzi chiromantzia (ca doar era clar ca nu vorbim de rase care au caracteristici diferite!!) ca si Yeti are picioarele altfel decat voi!!!

Mergi la inceput

"ni se intampla adeseori sa confundam defectele cu calitatile. Prudentul ni se pare las, sau tot asa risipitorul-darnic, inselatorul-drept si sincer, timidul infatisandu-se cu o nobila incredere in el insusi" Schopenhauer, Viatza, amorul, moartea, pag.69
asa e si cu buzele subtziri

Mergi la inceput