Bunatatea se "citeste" pe fazta omului?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Eu am asa un dar de a cunoaste oamenii,si in general nu dupa fizionomia fetei ci dupa modul de a vorbii,modul de a privi, de a manca, de a bea,cum isi tine picioarele,mainile,etc....
Eu cred ca fizionomia fetei nu conteaza,socrul meu are o fata de "ingeras" dar nu va spun ce putreda ii inima si cat de prefacator si ipocrit e.In fata te pupa si-n "cur" scuzati expresia si pe la spate te injura si vorbeste de tot felul.
De la inceputul casatoriei am inceput sa-i spun sotului: prietenul tau e asa, si iti va face faza asta, o sa vezi.Dupa 1-2 luni se intampla exact cum ziceam eu, si nu-i venea sa creada.Imi zicea cum stiu...Acum cum vine cineva la noi in vizita,sau imi face cunostinta cu cineva imi cere parerea despre ei.

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

sigur ca se citeste, doar sa fii bleg sa nu-tzi dai seama. Oamenii cu suflet negru nu cred ca pot simula bunatatea atat de bine incat tu ca femeie in toata firea, care ai trait niste ani pe pamantul asta s-ai vazut destule, sa nu simtzi. Plus ca rautatea lasa semne pe fatza, itzi schimba trasaturile, felul de a privi, zambetul...etc. Sa nu fim naive, doar putzin simtz de observatzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Uneori poti citi omul dupa fata lui, uneori il citesti si nici nu stii ca, de fapt, ai nevoie de ochelari. De cānd sunt īn Franta simt nevoia sa descifrez oamenii...asta pentru ca am īnceput o viata noua si īmi caut prieteni. Dar e cam greu, mai ales cānd uneori ī vad pe oameni asa cum as vrea sa fie.

Bunatatea sau rautatea omului se pot citi pe fata lui. Insa se poate īntāmpla ca el sa fie bun cu unii si rau cu altii. Depinde pe ce parte cazi.

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu apreciez de multe ori oamenii dupa simtzul umorului. Sunt o persoana vesela shi mereu cu o vorba "de duh" in gura, iar daca ceilalti nu par sa prinda poanta am observat ca nici in alte domenii nu intram pe aceeashi lungime de unda. Sunt de parere ca daca un om nu-i in stare sa priceapa o gluma sau nu vrea sa-shi faca timp pentru un zambet nu-l pot considera deschis catre o potentziala prietenie cu mine!

Ina

Mergi la inceput